Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
30 Ιουλίου 2013 07:25

32 κάρτες λήψης DVB-S2

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής
3ac1d666dff1d85690e38ad52355069e XL 6890586e

Featured | Από τις αρχές του 2006 που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κάρτες με δυνατότητα λήψης εκπομπών σε DVB-S2 έχει κυλήσει αρκετός χρόνος. Σιγά-σιγά έχουν βγει στην αγορά μία πλειάδα από κάρτες που υποστηρίζουν αυτή την δυνατότητα. Στην Ελλάδα, βέβαια, κυκλοφορούν ελάχιστες από αυτές, και αυτό θα μπορούσε να αποδοθεί στην ιδιαιτερότητα της ελληνικής αγοράς (μικρή σχετικά αγορά και έτσι μικρή ζήτηση), αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να παραγγείλει και να αγοράσει όποια κάρτα θέλει από το εξωτερικό, ιδιαίτερα τώρα που οι αγορές μέσω διαδικτύου βρίσκονται σε ιδιαίτερη άνοδο, ακόμα και στη χώρα μας.Ξεκινώντας λοιπόν την αναφορά στις κάρτες, να πούμε ότι αυτή θα γίνει αλφαβητικά, με βάση την εταιρεία παραγωγής τους.

Cerona
Μία άγνωστη στους πολλούς εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ των ΗΠΑ, που ασχολείται κυρίως με διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο των δορυφορικών επικοινωνιών. Ανάμεσά τους θα βρούμε και μία κάρτα DVB-S2 της οποίας τα χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε παρακάτω.

XpressVu Dual Tuner PCI Express DVB-S/DVB-S2
H XpressVu είναι μία ειδική κάρτα η οποία, σύμφωνα με την πληροφορίες που δίνει η εταιρεία, προορίζεται για «επαγγελματική» χρήση, δηλαδή κυρίως σε εφαρμογές streaming ήχου και εικόνας, IPTV, δίκτυα LAN/WAN, εκμάθηση εξ αποστάσεως, IP multicasting, κ.ά. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι το διπλό tuner, το οποίο υποστηρίζει λήψη εκπομπών DVB-S2 και η υποστήριξη διαχείρισης των λειτουργιών της μέσω δικτύου με Http, Telnet, web interface και SNMP. Η κάρτα αυτή ουσιαστικά βασίζεται στο reference design (σχεδιάση αναφοράς) της Micronas MicSidewinder 2D-X, η οποία ήταν από τις πρώτες κάρτες που υποστήριξαν το DVB-S2 ήδη από τα τέλη του 2006.

Πληροφορίες: www.cerona.com/technologyxpresscard.html.

Digital Everywhere
Η Digital Everywhere είναι μια νέα σχετικά εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα στην πόλη Villach της Αυστρίας. Τα προϊόντα της είναι κάρτες για ψηφιακή επίγεια και δορυφορική λήψη για PC, laptop και HTPC.

FireDTV S2
Η FireDTV S2 είναι μία εξωτερική κάρτα δορυφορικής λήψης DVB-S2 και DVB-S, με υποδοχή CI, που είναι συμβατή με τα πιο δημοφιλή CAM της αγοράς, με αποτέλεσμα να συνεργάζεται δοκιμασμένα με πολλά τηλεοπτικά πακέτα (ανάμεσά τους και η Nova). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της (το οποίο ισχύει σε όλες τις κάρτες της Digital Everywhere) είναι ότι συνδέεται στον υπολογιστή με Firewire (ΙΕΕΕ1394) και όχι σε USB 2.0, όπως οι υπόλοιπες εξωτερικές κάρτες. Η FireDTV είναι από τις ελάχιστες κάρτες που εκτός από Windows ή Linux, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε MacOSX της Apple, μέσω του προγράμματος EyeTV 3.

FloppyDTV S2
Η δεύτερη κάρτα DVB-S2 της Digital Everywhere είναι η FloppyDTV S2, μια – οπτικά τουλάχιστον – συνηθισμένη εσωτερική κάρτα, με μια διαφορά. Συνδέεται και αυτή σε Firewire, και η τοποθέτηση της σε θύρα PCI είναι απλά για την στήριξή της, και είναι ανενεργή. Είναι εξοπλισμένη, όπως και η FireDTV, με CI, το οποίο επίσης υποστηρίζει πολλά δημοφιλή CAM και συνδρομητικά πακέτα. Λειτουργεί και αυτή σε MacOSX, με την βοήθεια του EyeTV 3.

Πληροφορίες: www.digitaleverywhere.com.

DVBWorld
H DVBWorld είναι μια καθιερωμένη – από το 2003 – εταιρεία στον τομέα της ψηφιακής λήψης DVB, με έδρα την περιοχή Shenzhen της Κίνας. Παράγει ένα πλήθος από προϊόντα DVB (δέκτες, μοτέρ DiSEqC, CAM, LNB, sat finders), ανάμεσά τους και τέσσερις κάρτες DVB-S2.

DVB-S2 HD CA&CI USB BOX
Η πρώτη κάρτα της εταιρείας είναι η DVB-S2 HD CA & CI USB BOX, εξωτερική με σύνδεση USB 2.0. Εκτός από την ευνόητη υποστήριξη λήψης καναλιών σε DVB-S2 και HD (MPEG-2/H.264) έχουμε υποστήριξη των πρωτοκόλλων κίνησης μοτέρ DiSEqC 1.2 και USALS, ενώ συνοδεύεται από το απαραίτητο τηλεχειριστήριο. Υποστηρίζει επίσης λήψη δεδομένων δορυφορικού internet. Η κάρτα είναι έτοιμη να δεχθεί και πρόσθετο εξωτερικό module CI ή CA σε σύνδεση mini-DIN για λήψη συνδρομητικών υπηρεσιών.

DVBS2 HD 2104 USB BOX
Η DVB-S2 HD 2104 είναι επίσης μία εξωτερική κάρτα που συνδέεται σε USB 2.0. Στα βασικά της χαρακτηριστικά είναι ίδια με DVB-S2 HD CA & CI USB BOX, αλλά δεν υποστηρίζει το εξωτερικό module CI/CA.

DVBWorldDTV DVBS2 PCIe 2005
Η DVBWorldDTV DVB-S2 PCIe 2005 είναι μια κάρτα εσωτερικής τοποθέτησης, και μάλιστα το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι συνδέεται σε μία θύρα PCI Express. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες κάρτες DVB, που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Κατά τα άλλα, έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης κάρτας που υποστηρίζει DVB-S2, όπως υποστήριξη δορυφορικού internet, DiSEqC 1.2 και USALS, και εξωτερικό (προαιρετικό) module CI και CA για συνδρομητικές υπηρεσίες.

DVBWorldDTV DVB-S2 PCI 2004C
Η τέταρτη κάρτα της DVBWorld είναι η DVBWorldDTV DVB-S2 PCI 2004C. Και αυτή είναι εσωτερική, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη τοποθετείται σε συνηθισμένη θύρα PCI. Επίσης, δεν υποστηρίζει το CI/CA module. Κατά τα άλλα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την PCIe 2005.

Πληροφορίες: www.worlddvb.com.

Hauppauge
Από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο κατασκευής καρτών λήψης τηλεοπτικών προγραμμάτων για PC, η Hauppauge παράγει δύο κάρτες, που υποστηρίζουν λήψη DVB-S2.

WinTVNOVAHDS2
H WinTV-Nova-HD-S2 είναι μια τυπική σε χαρακτηριστικά κάρτα της κατηγορίας, η οποία συνδέεται εσωτερικά σε δίαυλο PCI. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0 (έως 4 LNB δηλαδή) και συνοδεύεται από μία έκδοση του PowerCinema της Cyberlink, ως επιλεγμένο πρόγραμμα λήψης δορυφορικών προγραμμάτων.

WinTV-HVR-4000
Η WinTV HVR-4000 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία από τις πληρέστερες λύσεις συνολικά για λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων στον υπολογιστή, μιας και -ούτε λίγο ούτε πολύ- έχει 5 διαφορετικές λειτουργίες και 4 tuner! Υποστηρίζει λήψη επίγειων αναλογικών καναλιών σε PAL/SECAM, ραδιοφωνικές εκπομπές FM, επίγεια ψηφιακή DVB-T, δορυφορική λήψη DVB-S και DVB-S2! Υποστηρίζει και αυτή εντολές DiSEqC 1.0 και χρησιμοποιεί επίσης το PowerCinema ως κύριο πρόγραμμα λήψης. Διατίθεται εξωτερικό CI σε σύνδεση USB, κατάλληλο για λήψη συνδρομητικών προγραμμάτων, το οποίο υποστηρίζει και άλλες κάρτες της Hauppauge.

Πληροφορίες: www.hauppauge.co.uk & www.hauppauge.de/de/index.htm.

KNC1
Η KNC1 είναι μία γερμανική εταιρεία παραγωγής καρτών αναλογικής και ψηφιακής λήψης, με έδρα το Αμβούργο.

TVStation DVBS2 Plus
H TV-Station DVB-S2 Plus ήταν η πρώτη κάρτα DVB-S2 που κυκλοφόρησε στην αγορά, γύρω στην άνοιξη του 2006. Συνδέεται σε δίαυλο PCI, παίρνει πρόσθετο (προαιρετικό) CI και έχει είσοδο video για εγγραφές από εξωτερική (αναλογική) πηγή. Προεπιλεγμένο πρόγραμμα λήψης είναι το GlobeTV. Στην γραμμή παραγωγής της KNC1 υπάρχει και TV-Station DVB-S2, με κύρια διαφορά από την Plus την απουσία της εισόδου video.

Πληροφορίες: www.kncone.de.

Mystique
Η Mystique είναι ακόμα μια γερμανική εταιρεία παραγωγής καρτών DVB, με έδρα το Oberding, κοντά στο Μόναχο της Βαυαρίας.

Mystique SaTiX DVB-S2 HDTV
H SaTiX DVB-S2 HDTV είναι μία rebranded έκδοση της TV-Station DVB-S2 και έτσι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες: www.mystiquetv.de.

Netup
Η Netup είναι μια εταιρεία παραγωγής κυρίως λογισμικού με έδρα την Μόσχα. Παρότι η κύρια ενασχόληση της είναι με το λογισμικό, παρουσίασε πρόσφατα μία νέα κάρτα DVB-S2, με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

NetUP Dual DVB-S2 CI PCIe
Η NetUP Dual DVB-S2 CI PCIe είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση κάρτας DVB-S2, αφού είναι η μόνη που έχει διπλό tuner, δύο ενσωματωμένα CI και τοποθέτηση σε δίαυλο PCI-E. Η κάρτα προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, σε εφαρμογές DVB IP, Home Theater, δορυφορικό Internet κλπ. και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούνιο.

Πληροφορίες: www.netup.tv/enEN/index.php.

Prof Tuners
Η εταιρεία Prof Tuners με βάση το Shenzen της Κίνας, παράγει μια σειρά από κάρτες DVB, ανάμεσά τους και 4 DVB-S2.

Prof Red Series DVB-S2 7300 PCI
Τυπικής σχεδίασης κάρτα DVB-S2, σε δίαυλο PCI, η 7300 υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.2, 2.X και USALS, λήψη δορυφορικού internet, και υποστήριξη από πλήθος γνωστών προγραμμάτων, όπως AltDVB, DVBDream, DVBViewer, Skygrabber κλπ.

Prof Revolution DVB-S2 7301 PCI
Με παρόμοια βασικά χαρακτηριστικά όπως η 7300, η κυριότερη διαφορά της 7301 είναι η διαφορετική της σχεδίαση, το tuner που έχει και LNB out, και το διαφορετικό chip αποκωδικοποίησης DVB-S2 (Conexant CX23883, αντί του Conexant CX24116 της 7300).

Prof Revolution DVB-S2 8000 PCI-E
H 8000 PCI-E ως κυριότερο χαρακτηριστικό που έχει να επιδείξει είναι η σύνδεσή της σε δίαυλο PCI-E. Κατά τα άλλα έχει παρόμοιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, όπως οι άλλες δύο κάρτες της Prof που αναφέραμε ήδη. Το chip αποκωδικοποίησης που χρησιμοποιεί είναι το Conexant CX23885.

Prof Revolution DVB-S2 7500 USB
Η τέταρτη κάρτα της Prof είναι η εξωτερική, σε σύνδεση USB 2.0, 7500. Είναι μία μικρή σε μέγεθος κάρτα, σε μεταλλικό μαύρο κουτί. Τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ίδια με των άλλων καρτών της Prof.

Πληροφορίες: www.prof-tuners.com/eng/index.html.

QBox (TBS)
Οι κάρτες της συγκεκριμένενης εταιρείας κατασκευάζονται στην περιοχή Shenzen της Κίνας από την εταιρεία Turbosight.

QBox II
Οπτικά τουλάχιστον, αλλά και στα χαρακτηριστικά της, είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 7500 USB, και έτσι, ενώ δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει επίσημα, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την ίδια κάρτα με άλλο όνομα, όπως συχνά συμβαίνει και σε κάρτες DVB, αλλά και σε επιτραπέζιους δέκτες.

QBox TBS8920

Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να πούμε ότι TBS8920 είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 7300 PCI, αφού και οπτικά είναι ίδια, αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι παρόμοια με την κάρτα της Prof Tuners. Παρ’ όλα αυτά, η TBS8920 έχει και μία είσοδο αναλογικού βίντεο, σε αντίθεση με την 7300.

QBox TBS6920
Με βασική διαφορά το χρώμα της κάρτας (πράσινο αντί κόκκινο) και η τρίτη κάρτα της Q-Box (TBS) είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 8000 PCI-Ε και συνδέεται και αυτή σε δίαυλο PCI-E.

Πληροφορίες: http://qboxdvb.com/index.html, www.tbsdtv.com/index.html & www.turbosight.com/english/index.htm.

Satelco
Γερμανική εταιρεία με έδρα το Amerang της Βαυαρίας, που παράγει μία σειρά από κάρτες επίγειας, καλωδιακής και δορυφορικής λήψης. Ανάμεσά τους και δύο κάρτες DVB-S2 (με αρκετά «τσιμπημένες» επίσημες τιμές, όμως).

SATELCO EasyWatch HDTV USB CI (DVB-S2)
H EasyWatch HDTV USB CI είναι μία εξωτερική κάρτα, με σύνδεση σε θύρα USB 2.0. Είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο CI, με το οποίο συνεργάζονται ένα πλήθος από CAM (δυστυχώς, τουλάχιστον στην επίσημη λίστα, δεν αναφέρονται CAM τύπου Diablo, Dragon κλπ) και υποστηρίζει δορυφορικό internet. Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα είναι το VistaTV, της γερμανικής Sceneo.

SATELCO EasyWatch HDTV PCI (DVB-S2)
Η EasyWatch HDTV PCI είναι η δεύτερη κάρτα της Satelco με υποστήριξη DVB-S2. Συνδέεται σε δίαυλο PCI, και δέχεται προαιρετικό πρόσθετο CI για λήψη συνδρομητικής τηλεόρασης. Υποστηρίζει και αυτή την λήψη δεδομένων για δορυφορικό Internet, και συνοδεύεται από το ίδιο λογισμικό, όπως και η αντίστοιχη USB.

Πληροφορίες: www.satelco.de/index.htm.

Technisat
Από τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο της δορυφορικής, ειδικά στις κάρτες DVB, και με πολλά χρόνια παρουσία, αφού ιδρύθηκε το 1987, η γερμανική Technisat με έδρα το Daun του κρατιδίου του Rheinland-Pfalz, παράγει αυτή τη στιγμή 3 κάρτες που υποστηρίζουν τη λήψη DVB-S2.

SkyStar HD2
Μία από τις δημοφιλέστερες πλέον κάρτες DVB-S2 είναι, αυτή την περίοδο, η Skystar HD2, ως αποτέλεσμα και της πολιτικής της Technisat να ονομάζει τις κάρτες με το αρχικό (και διάσημο) πρόθεμα «Skystar». Συνδέεται σε δίαυλο PCI, υποστηρίζει DiSEqC 1.0, 1.2 και USALS και δέχεται πρόσθετο προαιρετικό CI. Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα για την δορυφορική λήψη είναι ως συνήθως με τις κάρτες της Technisat, η ειδική έκδοση TE του DVBViewer.

SkyStar USB 2 HD CI
H SkyStar USB 2 HD CI συνδέεται σε εξωτερική θύρα USB 2.0, έχει ενσωματωμένο CI και υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.2. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι τα τυπικά της κατηγορίας, χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο να την κάνει να ξεχωρίσει.

SkyStar S2
Η SkyStar S2 είναι μία νέα κάρτα που εμφανίστηκε στην αγορά στις αρχές του 2009 και είναι απευθείας απόγονος της θρυλικής SkyStar 2, μιας και βασίζεται στο ίδιο chip (ή σε βελτιωμένη έκδοσή του) αποκωδικοποίησης της B2C2 Inc, Flexcop. Υποστηρίζει DiSEqC 1.0 και δεν δέχεται CI.

Πληροφορίες: www.technisat.com & www.technisat.de.

Technotrend
Πολύ σημαντική εταιρεία στον χώρο των δορυφορικής, με πλήθος από δορυφορικές κάρτες και δέκτες, η Technotrend ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα την Ερφούρτη της Θουριγκίας (Thüringer). Παράγει τρεις δορυφορικές κάρτες σε DVB-S2.

S2-3200 HDTV-S2 PCI
Από τις πρώτες κάρτες DVB-S2 που εμφανίστηκαν στην αγορά ήταν και η S2-3200. Συνδέεται σε δίαυλο PCI και δέχεται πρόσθετο CI. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0 και συνοδεύεται από το λογισμικό Media Center της Technotrend. Για διάστημα ενός έτους περίπου (όλο το 2007), η Technisat είχε βγάλει την ίδια κάρτα στην αγορά, μετονομασμένη σε SkyStar HD.

S2-3600 HDTVS2 USB
H S2-3600 είναι μια απλή εξωτερική κάρτα σε USB 2.0, η οποία υποστηρίζει DiSEqC 1.0, χωρίς να έχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να την κάνει να ξεχωρίζει.

S2-3650 HDTV-S2 USB
Η νεότερη USB κάρτα της Technotrend υποστηρίζει DiSEqC 1.0 και έχει ενσωματωμένο CI. Εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος την ομοιότητα στην εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά με την EasyWatch HDTV USB CI της Satelco, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την ίδια κάρτα.

Πληροφορίες: http://technotrend.datafit.de.

Terratec
Ιδρύθηκε το 1994 και είναι μία από τις πολύ γνωστές εταιρείες στον χώρο των καρτών ήχου και εικόνας για υπολογιστές, μάλιστα είναι από τις λίγες εταιρείες που παράγουν κάρτες και για υπολογιστές της Apple. Στην γκάμα της θα βρούμε μία κάρτα DVB-S2.

Cinergy S2 PCI HD / Cinergy S2 PCI HD CI
H Cinergy S2 PCI HD έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με την Skystar HD2 της Technisat. Διαφοροποιείται στο χρώμα (λευκό), στο δέκτη του τηλεκοντρόλ που συνδέεται πάνω στην κάρτα κι όχι σε θύρα USB, και στο ότι συνοδεύεται εξαρχής με CI σε μία από τις δύο παραλλαγές της . Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα είναι το Terratec Home Cinema.

Πληροφορίες: www.terratec.net/de.

Tevii
Ακόμα μία κινέζικη εταιρεία παραγωγής καρτών DVB, στην γκάμα της οποίας θα βρούμε τρεις κάρτες DVB-S2.

Tevii DVB-S2 PCI (S460)
Τυπικής σχεδίασης κάρτα DVB-S2 σε PCI, η S460 συνοδεύεται από μία ειδική έκδοση του MyTheater για την Tevii, το MyTevii. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0, 1.2 και USALS και κάνει λήψη Sat Internet με το πρόγραμμα TeviiData.

Tevii DVB-S2 PCI (S470)
Η κύρια διαφορά σε σχέση με την S460 είναι ότι η S470 τοποθετείται σε δίαυλο PCI-E, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις συνήθως άδειες θύρες PCI-E που έχουμε στις μητρικές των υπολογιστών μας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια με την S460.

Tevii DVBS2 S650 USB
Εξωτερική κάρτα USB, σε μεταλλικό μαύρο κουτί, η S650 υποστηρίζει την λήψη δεδομένων δορυφορικού internet, μέσω του προγράμματος TeviiData, εντολές DiSEqC 1.2 και USALS και συνοδεύεται ως bonus με το γνωστό πρόγραμμα ProgDVB, όπως και το MyTevii που είδαμε και στις προηγούμενες κάρτες.

Πληροφορίες: www.tevii.com.

Twinhan
Θυγατρική εταιρεία της πασίγνωστης Asustek (Asus) και ενοποιημένη πλέον με την Azurewave, παράγει μία σειρά από κάρτες DVB, ανάμεσά τους και μία DVB-S2.

ADSP400 CI
Στην κάρτα αυτή βασίζονται οι Skystar HD2 και Cinergy S2 PCI HD CI της Terratec, και έτσι τα χαρακτηριστικά τους είναι ακριβώς ίδια. Η κάρτα συνοδεύεται από πρόσθετο CI και λογισμικό της Twinhan.

Πληροφορίες: www.twinhan.com/default.asp & http://www.azurewave.com/

Προσπαθήσαμε να δώσουμε εν συντομία – και όσο αυτό γίνεται – μια πλήρη εικόνα (με βάση τα επίσημα χαρακτηριστικά που δίνουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές) της ποικιλίας των καρτών DVBS2 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Θα ελπίζαμε αυτή η αναφορά να βοηθούσε ώστε να αυξηθεί και η αντίστοιχη ποικιλία και στην ελληνική αγορά, και να μην περιοριζόμαστε σε ελάχιστες κάρτες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...