Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 492
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22 Απριλίου 2015 00:33

Xtrend ET8500

Πολυμορφικός HD PVR με μεγάλη οθόνη

Γράφει: Παναγιώτης Μαλακούδης
9163b04c695707dc4fc74f3b32bbd3ce XL 9e85f76d

Η Xtrend παρουσιάζει ένα διαφορετικό δέκτη από αυτούς που μας έχει συνηθίσει. Ο ET8500 έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης τεσσάρων διαφορετικών tuner όλων των τύπων (DVB-S2/T/T2 και C), δυνατότητα σύνδεσης σκληρού δίσκου SATA 2,5 ιντσών χωρίς να ανοίξετε καν το καπάκι…

Η Xtrend παρουσιάζει ένα διαφορετικό δέκτη από αυτούς που μας έχει συνηθίσει. Ο ET8500 έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης τεσσάρων διαφορετικών tuner όλων των τύπων (DVB-S2/T/T2 και C), δυνατότητα σύνδεσης σκληρού δίσκου SATA 2,5 ιντσών χωρίς να ανοίξετε καν το καπάκι, αλλά και μία τεράστια οθόνη γραφικών στην πρόσοψη. Ακόμα και η φόρμα του κουτιού του δέκτη είναι πρωτότυπη, μοιάζοντας περισσότερο σε κύβο. Όλα αυτά υποστηρίζονται από τον ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή BCM7429 της Broadcom στα 1300MHz, ενώ δεν απουσιάζει υποστήριξη HDMI 1.4, αναλύσεις 1080p50 και 1080p60 αλλά και Gigabit Ethernet. Δε λείπει φυσικά η συμβατότητα με HbbTV εφαρμογές και περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser.

Ο Xtrend ET8500 τοποθετείται ανάμεσα στο κορυφαίο μοντέλο ET10000 και το μικρότερο ET8000. Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που ζητούν μεγάλη ευελιξία στα tuner που εγκαθιστούν στο δέκτη τους, αφού υποστηρίζει μέχρι 4 διαφορετικά, οποιουδήποτε τύπου, όντας ταυτόχρονα μικρός σε μέγεθος και με μια πολύ όμορφη οθόνη γραφικών στην πρόσοψή του. Έρχεται με τον επεξεργαστή BCM7429 που τον έχουμε ξαναδεί στον VU+ SoloSE. Ο επεξεργαστής αυτός φέρνει πολλές σύγχρονες δυνατότητες, όπως υποστήριξη 1080p50 και 1080p60 με δυνατότητα upscale των απλής ευκρίνειας εκπομπών σε αυτές τις αναλύσεις αλλά και HDMI 1.4. Ο ΕΤ8500 ενσωματώνει Gigabit Ethernet ενώ υποστηρίζει PVR δυνατότητες με χρήση εσωτερικού 2,5 ιντσών SATA δίσκου αλλά και εξωτερικού eSATA ή USB δίσκου. Ο Xtrend ET8500 έχει δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του Opera Web Browser αλλά και συμβατότητα με HbbTV εφαρμογές. Έχει δύο HD αποκωδικοποιητές video και έτσι υποστηρίζει PiP και PaP δύο HD καναλιών. Ο Xtrend ET8500 έχει τη δυνατότητα απεικόνισης OSD κατά την προβολή 3D προγραμμάτων (3D OSD display), υποστηρίζοντας τόσο το συνηθισμένο side-by-side φορμά όσο και το top-bottom.

To υλικό

Ο Xtrend ET8500 ενσωματώνει τον επεξεργαστή BCM7429 στα 1300 MHz, είναι διπύρηνος και αποδίδει πάνω από 3000 DMIPS. Το τμήμα αποκωδικοποίησης του BCM7429 μπορεί να αναπαράγει φορμά HD DivX 3.11/4.11/5.x/6.x/Home Theater, αν και δεν υποστηρίζει σωστά κωδικοποίηση GMC ή QPEL. Σε H.264 υποστηρίζει High Profile Level 4.1. Το τμήμα απόπλεξης (deinterlacer) του Xtrend ET8500 υποστηρίζει vector deinterlacing, που ανεβάζει την ποιότητα αναπαραγωγής σήματος τυπικής ευκρίνειας (SD interlaced), ενώ πλέον ο scaler μπορεί να κάνει upscale περιεχόμενο απλής ευκρίνειας σε 1080p50 (ή 1080p60 αν πρόκειται για NTSC). Σε ότι αφορά τον ήχο, ο Xtrend ET8500 υποστηρίζει την αποκωδικοποίηση φορμά ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus και DTS. Το DTS downmix (μετατροπή δηλαδή του πολυκάναλου DTS ήχου σε στρεοφωνικού PCM για την αναπαραγωγή του στην τηλεόραση) υποστηρίζεται από τον ίδιο τον επεξεργαστή BCM7429 και δε χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόσθετο για να ενεργοποιηθεί. Ο Xtrend ET8500 έρχεται με 1GB RAM από την οποία είναι διαθέσιμη στο λειτουργικό 310 MB – τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται από τους video decoders. Ο δέκτης έχει 512 MB flash η οποία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη των 256 MB (πιθανόν για μελλοντική υποστήριξη δεύτερου λογισμικού ή dual boot). Από αυτά τα 256MB είναι διαθέσιμα στο λειτουργικό 220 ΜΒ, ενώ αφήνει ελεύθερα 130 ΜΒ για την εγκατάσταση πρόσθετων.

Ο Xtrend ET8500 έρχεται σε κουτί τύπου κύβου (cube design όπως το αναφέρει η Xtrend), διαστάσεων 180×83×200 mm, χρώματος μαύρου, με μία ασημί επιφάνεια στο πάνω μέρος. Το τροφοδοτικό του δέκτη είναι εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό του δέκτη υπάρχει ένας μικρός ανεμιστήρας. Το τηλεχειριστήριο του δέκτη, αν και μεγάλο και βολικό στο χέρι, στις πρώτες μέρες χρήσης άφηνε μία μυρωδιά “λαστιχίλας”, κάτι που με το πέρασμα των ημερών εξαφανίστηκε.

Στην πρόσοψη του δέκτη ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη γραφικών LCD και 32bit χρώματος, διαστάσεων 95×54 mm, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την προβολή πληροφοριών όταν βλέπετε στην τηλεόραση, είτε για την προβολή της εικόνας video των καναλιών και των μενού του enigma2, επιτρέποντας έτσι τη χρήση του δέκτη χωρίς να ανοίξετε την τηλεόρασή σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με ένα home cinema σύστημα και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για να ακούσετε μουσική από αρχεία ή από κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς να ανοίξετε την τηλεόραση. Η επιλογή για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα στο λογισμικό OpenATV βρίσκεται στο μενού Σύστημα -> Extended System -> Display -> Display Settings -> Clone TV screen to LCD. Στην πρόσοψη θα βρούμε και ένα φωτιζόμενο διακόπτη αφής, Standby. Στο δεξί μέρος του δέκτη θα βρούμε την θέση εισαγωγής του σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών, ενώ ακριβώς από κάτω είναι κρυμμένα πίσω από ένα πλαστικό καπάκι δύο θύρες UCAS και μία θύρα CI. Τα UCAS του δέκτη είναι συμβατά με όλους τους γνωστούς εξομοιωτές CAM (OSCAM, CCcam κτλ). Δοκιμάσαμε με επιτυχία τη χρήση καρτών συστημάτων Conax και Viaccess στα UCAS του δέκτη με χρήση του OSCAM.

Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του δέκτη, θα βρούμε ένα κεντρικό διακόπτη On/Off και την είσοδο παροχής ρεύματος. Για τη σύνδεσή του με τα οπτικοακουστικά μέσα του συστήματός σας o Xtrend ET8500 είναι εξοπλισμένος με ψηφιακή θύρα HDMI 1.4 και μία αναλογική έξοδο Composite (CVBS). Για τον ήχο υπάρχει μία οπτική ψηφιακή SPDIF έξοδος και μία στερεοφωνική έξοδος RCA. Ο δέκτης διαθέτει δύο θύρες USB 2.0 στο πίσω μέρος για σύνδεση USB memory stick, USB Wi-Fi stick, ώστε να αποκτήσει ασύρματη πρόσβαση, USB DVB-T stick, USB σκληρού δίσκου κτλ. Για σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου ή εξωτερικού DVD είναι διαθέσιμη και μία θύρα eSATAp, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν 3η πόρτα USB. Δε λείπει η κάρτα δικτύου Εthernet, η οποία είναι Gigabit και έτσι μπορεί να μεταφέρει κανείς τις εγγραφές του πάρα πολύ γρήγορα. Εμείς μετρήσαμε ταχύτητα διαμεταγωγής 550 Mbit περίπου, αφού μεταφέραμε αρχείο 6,6 GB μέσα σε 98 δευτερόλεπτα. Η δοκιμή έγινε και με NFS και με CIFS, με παρόμοια απόδοση. Απουσιάζει η θύρα RS232 που είχαμε συνηθίσει σε προηγούμενα μοντέλα της Xtrend.

Ο τρόπος που συνδέεται τον σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών είναι πρωτοποριακός, αφού γίνεται τραβώντας έξω την σχετική θύρα στα δεξιά του δέκτη. Φυσικά η σύνδεση/αποσύνδεση θα πρέπει να γίνεται με το δέκτη κλειστό, αφού δεν υποστηρίζει δυνατότητα hot-plug. Με τη χρήση εσωτερικού σκληρού δίσκου ο δέκτης αποκτά κορυφαίες δυνατότητες PVR, αφού μπορεί να εγγράψει ως και έξι (6) HD προγράμματα ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι εφικτό με τη χρήση εξωτερικού USB δίσκου. Δε λείπει φυσικά η δυνατότητα χρονομετατόπισης (timeshift).

Όπως ήδη αναφέραμε, ο Xtrend ET8500 υποστηρίζει τη σύνδεση τεσσάρων plug and play tuner. Αυτά μπορεί να είναι είτε DVB-S2 είτε DVB-T/C combo, με το τελευταίο να υποστηρίζει και DVB-T2, είτε DVB-C αυτόνομα. Το μοντέλο που είχαμε στη διάθεσή μας ήρθε με ένα δορυφορικό DVB-S2 tuner, Avalink 6211, με δύο DVB-T2/C combo tuner, Si216x και με ένα DVB-C, TDA10024. Το δορυφορικό tuner είχε έξοδο loop. Η ευαισθησία του δορυφορικού tuner είναι πολύ καλή. Σε οριακές λήψεις στο κεραιοσύστημα της δοκιμής απέδωσε σε αντίστοιχα επίπεδα με τους προηγούμενους δέκτες της Xtrend, ενώ δοκιμάστηκε σε πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά symbol rates χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε όλες τις συχνότητες το tuner έδειξε γρήγορο χρόνο λοκαρίσματος με συνέπεια τη γρήγορη εναλλαγή καναλιών. Η συμβατότητά του με το DiSEqC 1.2 gbox positioner (και actuator) του συστήματός μας ήταν άψογη. Το ίδιο άψογη ήταν και η συμβατότητά του με τις εντολές DiSEqC 1.1, αλλά και με το συνδυασμό DiSEqC 1.0 + 1.1 (ένα Spaun 1.0 DiSEqC ακολουθούμενο από ένα EMP Centauri 16:1 DiSEqC 1.1) που έχουμε στην εγκατάστασή μας. Τα DVB-T2/C combo tuner δοκιμάστηκαν φυσικά μόνο σαν DVB-T, αφού δεν έχουμε στη χώρα μας εκπομπές DVB-C ή DVB-T2. Σαν DVB-T tuner επέδειξε πολύ καλή ευαισθησία, κατεβάζοντας όλα τα ψηφιακά κανάλια στο χώρο της δοκιμής, ακόμα και με εσωτερική κεραία. Δε δοκιμάστηκε το αυτόνομο DVB-C tuner.

Η ποιότητα απεικόνισης του Xtrend ET8500 είναι πολύ καλή. Σε κανάλια απλής ευκρίνειας, ο vector deinterlacer βελτιώνει αρκετά την ποιότητα εικόνας, ενώ στα κανάλια υψηλής ευκρίνειας η εικόνα είναι κορυφαία. Ο scaler πλέον μπορεί να κάνει upscale σε 1080p50 ή 1080p60, ενώ συνολικά η εικόνα φαίνεται ελαφρώς καλύτερη από την προηγούμενη γενιά δεκτών της Xtrend. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Auto-Resolution, ώστε ο δέκτης να στέλνει πάντα τη φυσική ανάλυση και να αναλαμβάνει το upscaling/deinterlacing το προβολικό σας σύστημα.

Λογισμικό

Ο Xtrend ET8500 έρχεται με το επίσημο λογισμικό που περιλαμβάνει τους οδηγούς, τον Linux πυρήνα και το enigma2 με όλα τα υποστηρικτικά αρχεία του (python κτλ). Το επίσημο λογισμικό της Xtrend δεν είναι άλλο από μία κομμένη έκδοση του πολύ γνωστού OpenPLI, από το οποίο απουσιάζει η σύνδεση με το διακομιστή πρόσθετων της OpenPLI. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο λογισμικό πολλά από τα ενδιαφέροντα πρόσθετα αλλά και εξομοιωτές CAM για τη χρήση των UCAS. Εμείς αντικαταστήσαμε το επίσημο λογισμικό με την τελευταία έκδοση του OpenATV (5.0) για τον Xtrend ET8500. Η αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται πολύ εύκολα, με τη χρήση ενός USB stick φορμαρισμένο σε FAT32, το οποίο εισάγουμε στην μπροστινή θύρα USB, ενώ ο δέκτης είναι κλειστός. Τα αρχεία του λογισμικού τα τοποθετούμε στο φάκελο et8500 μέσα στο USB stick και αφού ανοίξουμε το δέκτη, εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη γραφικών που μας προτρέπει να πατήσουμε το πλήκτρο Standby. Εφόσον το πατήσουμε ξεκινά αυτόματα η αναβάθμιση. Η διαδικασία δεν κρατά περισσότερο από 2-3 λεπτά. Ο Xtrend ET8500 έχει υποστήριξη για τον πλέον πρόσφατο Linux kernel, τον 3.14.21, και έτσι είναι συμβατός με μία μεγάλη γκάμα από συσκευές USB Wi-Fi, USB DVB-T κτλ, αλλά και πολύ γρήγορη απόδοση της flash λόγω του νέου συστήματος αρχείων UBIFS.

Περιήγηση στο διαδίκτυο – HbbTV

Ο Xtrend ET8500 ενσωματώνει τον Opera Web Browser και έτσι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την περιήγηση στο διαδίκτυο. O Opera είναι το defacto standard σε embedded συσκευές και ο Xtrend ET8500 ενσωματώνει την τελευταία του έκδοση, ενώ υποστηρίζει και web εφαρμογές ειδικά διαμορφωμένες για την τηλεόραση, πιο γνωστές ως HbbTV. Ο web browser μπορεί να ελεγχθεί και από το τηλεχειριστήριο, αλλά για πιο άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο προτείνεται η χρήση κάποιου ασύρματου πληκτρολογίου. Ο πυρήνας 3.14.21 υποστηρίζει αρκετά ασύρματα USB HID πληκτρολόγια. Στο OpenATV θα πρέπει να εγκαταστήσετε το πακέτο enigma2-plugin-extensions-newxtrend-hbbtv.

Υποστήριξη USB DVB-T

Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης τεσσάρων εσωτερικών tuner, ο Xtrend ET8500 υποστηρίζει το vtuner interface και έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερικά USB DVB-T stick. Προσθέσαμε στο δέκτη το Crypto Redi PC100 USB DVB-T stick με siano chipset. Αφού εγκαταστήσαμε από τα πρόσθετα τους οδηγούς μέσω του πακέτου enigma2-plugin-drivers-dvb-usb-siano και επανεκκινήσαμε το δέκτη, το tuner αναγνωρίστηκε. Μπορέσαμε και λάβαμε όλα τα ψηφιακά κανάλια των ΝΕΡΙΤ και Digea που εκπέμπουν στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα και με πλήρη επταήμερο ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG).

PiP/PaP

Όπως αναφέραμε, ο επεξεργαστής του Xtrend ET8500 υποστηρίζει δύο HD αποκωδικοποιητές video και έτσι ενεργοποιείται η υποστήριξη PiP (Picture in Picture) του enigma2. Και οι δύο αποκωδικοποιητές υποστηρίζουν HD αναλύσεις και έτσι μπορούμε να κάνουμε PiP με οποιονδήποτε συνδυασμό SD και HD καναλιών. Η δυνατότητα Picture and Picture (PaP) υποστηρίζεται εγγενώς από το OpenATV – είναι άλλη μια επιλογή στις ρυθμίσεις του PiP – και δε χρειάζεται κάποιο πρόσθετο για να ενεργοποιηθεί.

3D OSD display – HDMI CEC

Ο Xtrend ET8500 υποστηρίζει τη δυνατότητα απεικόνισης των μενού του δέκτη (OSD) κατά τη λειτουργία του σε 3D mode. Μέσω των ρυθμίσεων OSD 3D setup, μπορούμε να διαλέξουμε την προβολή του OSD είτε σε ρυθμό side-by-side είτε στο μη χρησιμοποιούμενο ως τώρα σε δορυφορικές μεταδόσεις top-bottom. Υπάρχει και μία επιλογή auto που όμως δε φάνηκε να κάνει κάτι στη δοκιμή μας με την 3D τηλεόραση Panasonic TX-L47ET5E. Ο δέκτης υποστηρίζει και το πρωτόκολλο HDMI CEC για την αμφίδρομη επικοινωνία με τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν. Έτσι, όταν ενεργοποιούμε το OSD 3D mode, ο δέκτης μπορεί να επικοινωνεί με την 3D τηλεόρασή μας, ώστε να αλλάζει τη λειτουργία της αυτόματα.

Media player

Το τμήμα αναπαραγωγής πολυμεσικών αρχείων είναι πολύ καλό. Ο δέκτης μπορεί να αναπαράγει αρχεία MKV με H.264/AVC περιεχόμενο, ακόμα και 1080p60, χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Δοκιμάσαμε MKV με video αυτούσιο από Bluray στα 40Mbit χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Xtrend ET8500 μπορεί να αναπαράγει AVI αρχεία με περιεχόμενο DVIX/XVID όμως δεν υποστηρίζει GMC και QPEL, όπως άλλωστε τα περισσότερα SoC (System on Chip). Μπορεί να απαπαράγει MP3 και ήχο από AAC, AC3, MPG, ΑΑC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus (DD+). Μπορεί να αναπαράγει DVD, αν συνδεθεί εξωτερικό DVD-ROM σε USB ή eSATA, ενώ χάρη στην ταχύτατη Gigabit Εthernet είναι εύκολο να αναπαράγει αρχεία κατευθείαν από τους σκληρούς δίσκους Η/Υ στο δίκτυο. Υποστηρίζει τη δυνατότητα για DTS passthrough μέσω του SPDIF, αλλά και DTS downmix. Με τη χρήση των ρυθμίσεων “Automatic Resolution” του OpenATV ο δέκτης υποστηρίζει 1080p@24Hz, που απαιτείται για την ομαλή αναπαραγωγή των HD αρχείων MKV. Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, αν αυτοί είναι σε κωδικοσελίδα UTF8.

{gallery}14463{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...