Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
21 Σεπτεμβρίου 2016 02:51

Τα ελεύθερα αθλητικά δορυφορικά κανάλια

Γράφει: Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης
dffbae9e302d8290b4552f3104f37046 XL e0f85a53

Οι δύο βασικότεροι λόγοι για την εγκατάσταση ενός σταθερού ή κινητού δορυφορικού πιάτου υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι τα αθλητικά δορυφορικά κανάλια. Οι φανατικοί των αθλητικών εκδηλώσεων… δεν έχουν ποτέ αρκετά αθλητικά κανάλια και θέλουν να μπορούν να βλέπουν κι άλλα, ώστε ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να δουν (π.χ. πρωινές ώρες) να έχουν την δυνατότητα πολλών επιλογών…

Οι δύο βασικότεροι λόγοι για την εγκατάσταση ενός σταθερού ή κινητού δορυφορικού πιάτου υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι τα αθλητικά δορυφορικά κανάλια. Οι φανατικοί των αθλητικών εκδηλώσεων… δεν έχουν ποτέ αρκετά αθλητικά κανάλια και θέλουν να μπορούν να βλέπουν κι άλλα, ώστε ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να δουν (π.χ. πρωινές ώρες) να έχουν την δυνατότητα πολλών επιλογών. Ανάμεσα σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και μεγάλος αριθμός «αθλητικών καφετεριών» που διαθέτουν χώρους με πολλές τηλεοράσεις και θέλουν να τις τροφοδοτούν με διαφορετικό αθλητικό πρόγραμμα.

Οι παραπάνω χρήστες (χομπίστες ή επαγγελματίες) ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για ποδόσφαιρο, αλλά και για διάφορα άλλα αθλήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς και ειδικά οι επαγγελματίες έχουν οπωσδήποτε συνδρομή στα δορυφορικά πακέτα της Nova και του OTE TV. Αντίθετα οι χομπίστες μπορεί να έχουν ή να μην έχουν συνδρομή όχι μόνο στα δύο ελληνικά ψηφιακά πακέτα, αλλά και σε ορισμένα ξένα πακέτα και ειδικότερα στο πολύ ειδικευμένο αραβικό πακέτο Be In Sports. Στην σημερινή μας έρευνα όμως δεν θα ασχοληθούμε με τα αθλητικά κανάλια συνδρομητικών πακέτων, αλλά αποκλειστικά με τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια, καθώς και με τα κανάλια «ελαφριάς κωδικοποίησης Biss» τα οποία κρυπτογραφούνται συχνά μόνο στην διάρκεια αθλητικών αναμεταδόσεων, καθαρά για τυπικούς λόγους (για να μην κατηγορηθούν για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων άλλης χώρας, αφού διαθέτουν δικαιώματα μετάδοσης σε συγκεκριμένη χώρα αλλά η δορυφορική λήψη δεν έχει σύνορα).

Θα αρχίσουμε το ταξίδι μας ως συνήθως από τα ανατολικά προς τα δυτικά, να πούμε όμως προκαταβολικά ότι τα περισσότερα ελεύθερα αθλητικά κανάλια βρίσκονται στις 2 αραβικές θέσεις μετάδοσης, στις 26 ανατολικά και τις 7 δυτικά, οι οποίες στην Βόρεια Ελλάδα εμφανίζουν σε μεγάλο μέρος τους σημαντικές δυσκολίες λήψης απαιτώντας πολύ μεγάλα πιάτα.

Σε ότι αφορά τα …κλειδάκια Biss, σε αρκετούς δέκτες υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης τοποθέτησής τους στους δέκτες σε ειδικό μενού, ενώ στους δέκτες Linux υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα περάσματος ειδικού αρχείου κλειδιών, είτε με FTP μέσω υπολογιστή (περνώντας το νεότερο Softcam.Key), είτε από USB stick, είτε ακόμη και με ιντερνετικό κατέβασμα μέσα από τον δέκτη από ειδικούς servers… Εννοείται ότι θα έχετε ενεργοποιημένο και κάποιο emulator (συνήθως cccam).

Δύο γνωστές ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά τα… κλειδιά biss είναι οι http://satellite-keys.com/biss-keys και http://www.satellite-one.info/new-biss-key-2016-list/.

Yahsat 1A – 52.5 East

Ο αραβικός δορυφόρος είναι αρκετά εύκολης λήψης σε όλη την Ελλάδα (κάτι που δεν δείχνει το ιχνοδιάγραμμα) και μεταδίδει τα παρακάτω ελεύθερα αθλητικά:

Saudi Sport 1 HD (Al Riyadiya 1 HD): Αθλητικό κανάλι από την Σαουδική Αραβία με πάρα πολύ ποδόσφαιρο και σχετικές εκπομπές αλλά αποκλειστικά στα αραβικά.

Abu Dhabi Sports 1: Αθλητικό κανάλι από το Αμπού Ντάμπι, χωρίς αγγλόφωνο σχολιασμό.

Varzish Sport HD: Αθλητικό κανάλι από το Τατζικιστάν.

YAS Sports: Αραβικό κανάλι για άλογα – ιπποδρομίες.

Turkmenalem – 52 East

Ένα αθλητικό κανάλι από το Τουρκμενιστάν εκπέμπει στον Τουρκμένικο δορυφόρο.

Turkmen Sport: Με ποικίλο αθλητικό πρόγραμμα

Azerspace 1 – 46 East

Στον Αζέρικο δορυφόρο (πανεύκολης λήψης στην χώρα μας), οι γνώστες του είδους παρακολουθούν τα παρακάτω δύο κανάλια που κωδικοποιούν σημαντικές αθλητικές μεταδόσεις με την ασθενική κρυπτογράφηση Biss.

Idman (Biss): Από τα πλέον περιζήτητα κανάλια, εκπέμπει από το Αζερμπαϊτζάν. Όσο έχει γενικό πρόγραμμα μεταδίδεται ελεύθερα, αλλά στα πολύ συχνά αθλητικά (ευρωπαϊκές λίγκες ή Champions League) κλειδώνει σε Biss.

Ictimai TV (Biss): Άλλο ένα γενικού ενδιαφέροντος κανάλι από το Αζερμπαϊτζάν που ακολουθεί την ίδια τακτική με το Idman, έχοντας επίσης συχνά ποδόσφαιρο. Το κανάλι εκπέμπει και στις 13 ανατολικά.

CBC Sport HD: Το αζέρικο κανάλι εκπέμπει σε υψηλή ευκρίνεια και είναι (προς το παρόν) ελεύθερο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει έτσι μόλις εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα.

Turksat – 42 East

Στους τουρκικούς δορυφόρους που λαμβάνονται με άνεση στην Ελλάδα εκπέμπουν μόνο δύο ελεύθερα αθλητικά κανάλια, μπορεί όμως κανείς να πετύχει αθλητικά γεγονότα σε ελεύθερη μετάδοση και στα μεγάλα κρατικά ή ιδιωτικά κανάλια παντουρκικής εμβέλειας και ειδικά στο TRT 3 HD.

Fenerbahce TV: Το κανάλι του συλλόγου της Φενερμπαχτσέ. Ρεπορτάζ και αρχειακό υλικό της ομάδας.

Sports TV: Ανήκει στο πακέτο D-Smart, αλλά μεταδίδεται ελεύθερα. Στο πρόγραμμα του έχει κυρίως ποδόσφαιρο, όχι μόνο τουρκικό, αλλά και άλλα αθλήματα.

TRT Spor HD: Το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης που έχει μετατραπεί σε καθαρά αθλητικό.

Astra 2 – 28.2 East

Box Nation TV: Το μοναδικό ελεύθερο κανάλι του δορυφόρου, που είναι αφιερωμένο στο μποξ.

 

Badr – 26 East & Eutelsat 25B – 25.5 East

Στους 3 αραβικούς δορυφόρους εκπέμπεται ένας μεγάλος αριθμός αραβικών ελεύθερων αθλητικών καναλιών. Με εξαίρεσή όμως τον παλαιότερο Badr 4 του οποίου η λήψη είναι εφικτή ακόμη και στην Βόρεια Ελλάδα σχετικά εύκολα, ο Badr 6 και ακόμη χειρότερα ο Badr 5 είναι εύκολης λήψης μόνο στην Νότια ή πολύ Νότια χώρα. Τα περισσότερα αθλητικά πάντως εκπέμπουν από τον Badr 4. Αντίθετα ο Eutelsat 25B στις 25.5 ανατολικά είναι πολύ δύσκολος και μόνο στα πολύ Νότια και Νοτιοανατολικά υπάρχει λήψη με λογικής διάστασης κάτοπτρο.

Στις 25.5 ανατολικά εκπέμπει το αξιόλογο αραβικό αθλητικό πακέτο Be In Sports με δύο ελεύθερα αθλητικά, Be In Sports HDBe In Sports News HD

Στον πολύ δύσκολο Badr 5 εκπέμπουν τα Saudi Sports και Iraq Sport.

Στον Badr 6 έχουμε:

Oman TV Sport, Oman TV Sport HD: Δύο αθλητικά κανάλια από το Ομάν, που μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα (SD-HD).

AD Sports, AD Sports2, YAS Sports: Τρία αθλητικά από το Αμπού Ντάμπι, το πρώτο και το τρίτο εκπέμπουν και στις 13 μοίρες ανατολικά

Στον σχετικά εύκολο Badr 4 θα βρείτε:

Bahrein Sports, Bahrein Sports 2: Δύο αθλητικά κανάλια από το Μπαχρέιν.

Saudi Sport 1 HD: Σαουδαραβικό αθλητικό κανάλι.

Dubai Sports 1, Dubai Sports 4, Dubai Sports 1 HD, Dubai Sport 5 HD: Το Ντουμπάι διαθέτει τέσσερα αθλητικά κανάλια με λίγες αγγλόφωνες μεταδόσεις.

MBC Pro Sports HDSD: Τρία αθλητικά υψηλής ευκρίνειας και 4 SD με ελεύθερη μετάδοση από τον όμιλο MBC .

Arriadia: Μαροκινό αθλητικό κανάλι που το συναντάμε και σε άλλους δορυφόρους.

KTV Sports Plus, KTV Sports HD, KTV Sports: Τρία αθλητικά κανάλια από το Κουβέιτ.

Palestine Sports: Και η Παλαιστίνη διαθέτει αθλητικό κανάλι.

Alkass One HD, Alkass Two HD, Alkass Three HD, Allkas Five HD: Καθαρά αθλητικά αραβικά κανάλια (και με αγγλική υποφέρουσα ήχου).

Astra 1 – 19.2 East

Εδώ θα βρείτε μόνο δύο γερμανικά ελεύθερα αθλητικά κανάλια (στις SD εκδοχές τους), μπορείτε όμως να τσεκάρετε και τα Sat-1, RTL , ZDF, Eins Plus που μεταδίδουν κάποιους αγώνες γερμανικών ομάδων ή άλλα αθλητικά συμβάντα, όπως και το ισπανικό TVE Int που μεταδίδει κάπου – κάπου ποδόσφαιρο.

Eurosport Germany: Το πασίγνωστο πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι συνεχίζει να μεταδίδεται ελεύθερα στην SD εκδοχή του. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές στις ελεύθερες αθλητικές μεταδόσεις που καλύπτει μεγάλη γκάμα αθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα σπορ (ανάλογα με την εποχή) με μεγαλύτερη έμφαση σε όσα παρουσιάζουν γερμανικό ενδιαφέρον (μπορεί να βρείτε και αγώνες της Μπουντεσλίγκα ή αγώνες γερμανικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).

Sport 1 Germany: Πρόκειται για το πρώην DSF που μεταδίδει επίσης μεγάλη γκάμα αθλητικών μεταδόσεων με γερμανικό ενδιαφέρον και με κάποια μεγαλύτερη αγάπη σε μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Hot Birds – 13 East

Στην πλέον δημοφιλή και εύκολης λήψης τροχιακή θέση βρίσκουμε 4 ελεύθερα αθλητικά ιταλικά κανάλια, τέσσερα αραβικά και ένα αζέρικο.

Dubai Sports 3, YAS Sports, Abu Dhabi Sports: Πρόκειται για τρία αραβικά αθλητικά κανάλια του δορυφόρου, που έχουμε αναφέρει σε άλλους δορυφόρους.

Arriadia: Στο κανάλι του Μαρόκου είναι αρκετά συχνές οι αγγλόφωνες μεταδόσεις.

Supertennis HD: Το μοναδικό ελεύθερο αθλητικό κανάλι που ασχολείται αποκλειστικά με το τένις, κυρίως όμως με ρεπορτάζ και δευτεροκλασάτα τουρνουά ή μεταδόσεις παλαιών τουρνουά.

Ictimai: Το Αζέρικο κανάλι που γυρίζει σε κλείδωμα biss όταν δείχνει σημαντικά διεθνή αθλητικά (π.χ. Champions League)

Εκτός των παραπάνω καθαρά αθλητικών καναλιών θα βρείτε συχνά ποδόσφαιρο και στο κρατικό Πορτογαλικό RTP Int.

Eutelsat 10A – 10 East

Στην θέση αυτή εκπέμπει το κανάλι TV Zimbo από την μακρινή Αγκόλα (Πορτογαλικά) γενικού ενδιαφέροντος, το οποίο δείχνει πολύ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χωρίς να καταλαβαίνει από πνευματικά δικαιώματα και κωδικοποιήσεις…

Από παρόμοιο πνεύμα εμφορείται και το μερικώς γαλλόφωνο ORTC από τις Κομόρες νήσους του Ινδικού Ωκεανού…

Επίσης με κλείδωμα Biss μπορείτε να βρείτε και το αγγλικό MUTV HD (Manchester United), αλλά τα σχετικά κλειδάκια δεν είναι πάντα διαθέσιμα…

Eutelsat 9A – 9 East

Στον διπλανό δορυφόρο μπορείτε να τσεκάρετε το ελεύθερης μετάδοσης γαλλικό TF1 HD που μεταδίδει κάποιους αγώνες γαλλικών ομάδων ή την εθνική Γαλλίας και το:

M4 Sport HD: Νέο Ουγγρικό αθλητικό κανάλι που μεταδίδεται ελεύθερα.

Eutelsat 7A/7B – 7 East

Και στην θέση αυτή μεταδίδεται το κρατικό TRT Spor HD. Δοκιμάστε και το Fox Sport Europe που φέρεται να ανοίγει με κλειδάκια Biss, αλλά μάλλον αλλάζουν συχνά γιατί δεν καταφέραμε να το δούμε.

Astra 4A – 4.9 East

Στον δορυφόρο αυτό μπορείτε να δείτε το XSport (BISS), ένα ουκρανικό αθλητικό κανάλι με ενδιαφέρον πρόγραμμα που όπως τσεκάραμε ανοίγει με κλειδάκια Biss.

Nilesat – 7W & Eutelsat – 8W

Μεταξύ 7 και 8 μοιρών δυτικά κατοικοεδρεύουν 5 διαφορετικοί δορυφόροι που απευθύνονται στην Αραβική αγορά. Η ευκολότερη λήψη στα Βόρεια εμφανίζεται στους δύο Nilesat (102-201) ενώ η δυσκολότερη στον Eutelsat 7WA του οποίου η λήψη είναι απαγορευτική στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά ακόμη και στην Αθήνα απαιτεί κάτοπτρα μεγαλύτερα από 1.8m και μόνο Νοτιότερα είναι σχετικά εύκολη. Στην θέση αυτή εκπέμπει ένας μεγάλος αριθμός αραβικών αθλητικών, τα περισσότερα από τα οποία συναντώνται και στις 26 ανατολικά (αλλά όχι όλα).

Θα ξεκινήσω με τα δύσκολα, καθώς δυστυχώς τα περισσότερα εκπέμπουν από τον δυσκολότερο Eutelsat 7WA, τα οποία είναι τα: Jordan Sport, Arriadia, Al Nahar Sports, Modern Sports, Bein Sports HD, Bein Sports News HD, Dubai Sports 4, Al Ahly Club, Al Iraqiya 3 Sports, AD Sports HD, AD Sports 2 HD, YAS Sports HD, Al Iraqiya Sports, Oman TV Sports HD, Oman TV Live HD.

Σ’ αυτά που δεν βρίσκουμε αλλού ξεχωρίζουν τα νέα κανάλια του πακέτου MBC Sports (MBC Pro Sports HD 1,2,3 και MBC Pro Sports 1,2,3) που όμως επίσης είναι πολύ δύσκολα (δέσμη East του E8WB, λήψη μόνο ΝΑ) και τα Sharjah Sport HDSD, ενώ στην ευκολότερη δέσμη ΜΕΝΑ του ιδίου δορυφόρου (φτάνει και σε μεγάλα πιάτα στα Βόρεια) εκπέμπουν τα κανάλια του Κουβέιτ (KTV Sports HD, KTV Sports Plus HD).

Τα ευκολότερα πάντως είναι αυτά που εκπέμπουν από τους δύο Nilesat (AD Sports 1 HD, AD Sports 2 HD, Nile Sports, Gear On, Dubai Sports1, Alkass HD 1-4, Saudi Sport 1 HD, Saudi Sport 2 HD).

 

Eutelsat 12 WestB – 12.5 East

TOP Calcio: Ενημερωτικό ιταλικό αθλητικό κανάλι (και για το στοίχημα)

Nuvolari: Γνωστό από τις 13 ανατολικά ιταλικό αυτοκινητιστικό κανάλι που τώρα μεταδίδει λίγες ώρες β διαλογής πρόγραμμα.

 

Περισσότερα αθλητικά κανάλια

Πέρα από τα κανάλια που αναφέραμε, οι πολλοί φανατικοί των αθλητικών αναζητούν και τις ευκαιριακές μεταδόσεις αθλητικών συμβάντων που γίνονται με στόχο την τροφοδοσία καναλιών σε άλλες χώρες και μπορεί να δείχνουν π.χ. αξιόλογους ποδοσφαιρικούς ή μπασκετικούς αγώνες, όταν βέβαια είναι ελεύθερης μετάδοσης και πιο συχνά χωρίς καθόλου σχολιασμό. Το κυνήγι αυτό πάντως απαιτεί κατά προτίμηση κινητό δορυφορικό πιάτο, για όποιον θέλει να έχει διαθέσιμες όλες τις επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια όλα αυτά είναι η λύση του «φτωχού» καθώς το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο εκπέμπεται στα συνδρομητικά πακέτα και έτσι αν είστε πολύ φανατικός του είδους μάλλον θα χρειαστεί να σπάσετε τον κουμπαρά σας για μία συνδρομή σε Nova ή OTE TV ή ακόμη και σε κάποιο ξένο πακέτο.

{gallery}18151{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...