Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 496
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

18 Ιανουαρίου 2017 19:02

Dreambox DM900 ultraHD

Η αντεπίθεση των Dreambox

Γράφει: Παναγιώτης Μαλακούδης
2ac5771b708febba94d07c787ed41d89 XL 2fa2c98a

Μετά την παρουσίαση του εισαγωγικού μοντέλου DM520 και DM525, η Dream Property συνεχίζει την αντεπίθεση παρουσιάζοντας τον πρώτο Ultra HD Dreambox. Ο DM900 ultraHD είναι ένας PVR δέκτης με διπλό δορυφορικό tuner, τον ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή BCM7252s της Broadcom στα 1700MHz, HDMI 2.0 (HDR συμβατό) αλλά και HDMI in, αναλύσεις 2160p50 και 2160p60, Gigabit Ethernet και USB 3.0, ενώ τοποθετείται…

Μετά την παρουσίαση του εισαγωγικού μοντέλου DM520 και DM525, η Dream Property συνεχίζει την αντεπίθεση παρουσιάζοντας τον πρώτο Ultra HD Dreambox. Ο DM900 ultraHD είναι ένας PVR δέκτης με διπλό δορυφορικό tuner, τον ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή BCM7252s της Broadcom στα 1700MHz, HDMI 2.0 (HDR συμβατό) αλλά και HDMI in, αναλύσεις 2160p50 και 2160p60, Gigabit Ethernet και USB 3.0, ενώ τοποθετείται στην μεσαία κατηγορία δεκτών.

Μπορεί να άργησε, αλλά πήρε φόρα η Dream Property και συνεχίζει τις νέες παρουσιάσεις δεκτών. Ο DM900 ultraHD ανήκει στην κατηγορία των PVR δεκτών και στην ουσία πρόκειται για τον διάδοχο του DM820 HD. Το μέγεθος του δέκτη έχει αυξηθεί σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Dream Property να ενσωματώσει μία πολύ όμορφη έγχρωμη TFT οθόνη 3” στην πρόσοψη. Ο DM900 ultraHD χρησιμοποιεί το νέο επεξεργαστή της Broadcom, τον BCM7252s. Ο επεξεργαστής αυτός υποστηρίζει αναλύσεις 4K (2160p50 και 2160p60), αλλά και το νέο αλγόριθμο HEVC/H.265 που προορίζεται τόσο για εκπομπές 4K, όσο και για εκπομπές HD που να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα σε λιγότερο εύρος ζώνης. Ο DM900 ultraHD έρχεται με το tuner σε άρθρωμα, και έτσι διατίθεται τόσο σαν DVB-S2 όσο και σαν DVB-C/T. Ο δέκτης έχει συμβατότητα με HbbTV εφαρμογές, ενώ έχει δύο HD αποκωδικοποιητές video και έτσι υποστηρίζει PiP και PaP δύο HD καναλιών, αλλά και δυνατότητες transcoding. Ξεχωρίζει η είσοδος HDMI.

To υλικό

Ο Dreambox DM900 ultraHD ενσωματώνει τον επεξεργαστή BCM7252s στα 1700 MHz, είναι διπύρηνος και αποδίδει πάνω από 12000 DMIPS. Είναι από τους πιο γρήγορους δέκτες enigma2. Ο frame buffer υποστηρίζει OpenGL ES 3.0 και έτσι δε λείπουν τα τρισδιάστατα εφέ που έχουμε δει και σε άλλους δέκτες της εταιρείας. Το τμήμα αποκωδικοποίησης του BCM7252s μπορεί να αναπαράγει φορμά HD DivX 3.11/4.11/5.x/6.x/Home Theater, αν και δεν υποστηρίζει σωστά κωδικοποίηση GMC ή QPEL. Σε H.264 υποστηρίζει High Profile Level 4.1, ενώ φυσικά υποστηρίζεται το HEVC/H.265 αλλά και το VP9. Το τμήμα απόπλεξης (deinterlacer) του DM900 ultraHD υποστηρίζει vector deinterlacing, που ανεβάζει την ποιότητα αναπαραγωγής σήματος τυπικής ευκρίνειας (SD interlaced), ενώ ο scaler μπορεί να κάνει upscale περιεχόμενο από οποιαδήποτε χαμηλότερη ανάλυση στην υψηλότερη που μπορεί να χρησιμοποιούμε. Η ποιότητα του scaling SD περιεχομένου σε HD και Ultra HD είναι πολύ καλή. Σε ότι αφορά τον ήχο, ο DM900 ultraHD υποστηρίζει την αποκωδικοποίηση φορμά ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus και DTS. Το DTS downmix (μετατροπή δηλαδή του πολυκάναλου DTS ήχου σε στερεοφωνικού PCM για την αναπαραγωγή του στην τηλεόραση) υποστηρίζεται από τον ίδιο τον επεξεργαστή BCM7252s και δε χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόσθετο για να ενεργοποιηθεί. O DM900 ultraHD έρχεται με 2GB RAM από την οποία 1GB δεσμεύεται από τους οδηγούς, αφήνοντας 1GB για το λειτουργικό. Ο δέκτης έχει 4GB eMMC flash (στην ουσία είναι σα να έχει ένα μικρό SSD δίσκο) η οποία είναι χωρισμένη σε 2 partition. Το πρώτο, μεγέθους 1GB, χρησιμοποιείται από το λειτουργικό ενώ τα υπόλοιπα 3GB είναι ελεύθερα.

Ο Dreambox DM900 ultraHD έρχεται σε ένα μεσαίου μεγέθους κουτί, διαστάσεων 270 x 60 x 187 χιλιοστά, χρώματος μαύρου. Η Dream Property δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο μέγεθος δέκτη για το μοντέλο στο μεσαίο τμήμα της αγοράς, αλλά αυτή η επιλογή της, βοηθάει στην καλύτερη θερμική απαγωγή στο εσωτερικού του δέκτη, αλλά και στη δυνατότητα χρήσης της πολύ όμορφης 3” έγχρωμης οθόνης. Το τροφοδοτικό του δέκτη είναι εξωτερικό, 12V/5Α. Το τηλεχειριστήριο του δέκτη είναι αυτό που έχουμε ξαναδεί στους προηγούμενους Dreambox, χρώματος μαύρου και με πολύ καλή αίσθηση στην αφή. Στην πρόσοψη του δέκτη, εκτός από την οθόνη που ήδη αναφέραμε, υπάρχει ένας διακόπτης αφής και LED λειτουργίας μαζί, για την θέση του δέκτη σε αναμονή, ενώ στα αριστερά υπάρχει ένα πορτάκι που όταν το ανοίξουμε βρίσκουμε μία θύρα UCAS και μία θύρα CI, μία USB 3.0 θύρα για εύκολη σύνδεση USB stick με πολυμεσικό περιεχόμενο, αλλά και μία θύρα για κάρτες μνήμης SD. Το UCAS του δέκτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μοναδικό emu που υποστηρίζει τον DM900 ultraHD, το OSCAM. Αυτό συμβαίνει γιατί ο DM900 ultraHD δεν είναι της οικογένειας MIPS, αλλά ARM, και ποιο συγκεκριμένα, ARMv7. Αυτό κάνει αδύνατη την εκτέλεση σε αυτόν των γνωστών emulators CCCam, Mgcamd κτλ. Το μόνο emulator που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λοιπόν είναι το OSCAM. Σε κάποια ανεπίσημα images υπάρχει υποστήριξη για CI+.

Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του δέκτη, θα βρούμε ένα κεντρικό διακόπτη On/Off και την είσοδο παροχής ρεύματος του εξωτερικού τροφοδοτικού. Για τη σύνδεσή του με τα οπτικοακουστικά μέσα του συστήματός σας, o DM900 ultraHD είναι εξοπλισμένος με ψηφιακή θύρα HDMI 2.0, ενώ απουσιάζουν πλήρως οι αναλογικές έξοδοι. Για τον ήχο (εκτός του HDMI) υπάρχει μία οπτική ψηφιακή SPDIF έξοδος. Ο δέκτης διαθέτει μία θύρα USB 3.0 στο πίσω μέρος,  ενώ δε λείπει η κάρτα δικτύου Εthernet, η οποία είναι Gigabit και έτσι μπορεί να μεταφέρει κανείς τις εγγραφές του πάρα πολύ γρήγορα. Εμείς μετρήσαμε ταχύτητα διαμεταγωγής 540Mbit περίπου, αφού μεταφέραμε αρχείο 7,9 GB μέσα σε περίπου 122 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, βρίσκουμε την γνωστή στα Dreambox miniUSB θύρα (service) για επαναπρογραμματισμό του δέκτη σε περίπτωση προβλήματος του boot loader.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε και μία πλαστική θήκη για την εύκολη εγκατάσταση σκληρού δίσκου SATA. Ο Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει δίσκους 2,5 ιντσών και μέσω αυτής της θήκης είναι πολύ εύκολη η εγκατάσταση ενός δίσκου, αφού δε χρειάζεται να ξεβιδώσετε κανένα καπάκι. Φροντίστε μόνο η σύνδεση του δίσκου να γίνει με το δέκτη τελείως κλειστό. Με την προσθήκη δίσκου ο DM900 ultraHD έχει κορυφαίες δυνατότητες εγγραφών. Δε λείπει φυσικά η δυνατότητα χρονομετατόπισης (timeshift), ενώ για όσους θέλουν να έχουν μόνιμα ενεργοποιημένη αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη σχετική δυνατότητα μέσα από τα ανεπίσημα λογισμικά.

Στο πίσω μέρος του δέκτη βρίσκουμε και μία είσοδο HDMI. Σε αυτήν μπορείτε να συνδέσετε κάποιον άλλον δέκτη και είτε να δείτε την εικόνα του μέσω του Dreambox DM900 ultraHD, είτε να μπορέσετε να κάνετε εγγραφή αλλά και αναμετάδοση (streaming) σε άλλες συσκευές. Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται προστατευμένες με HDCP συσκευές (π.χ. οι δέκτες της Nova και της CosmOTE),  αλλά αυτή η αδυναμία παρακάμπτεται με τη χρήση ενός HDCP stripper. Δεν είναι απίθανο στο μέλλον να βγει και κάποιο λογισμικό που να απενεργοποιεί την προστασία HDCP χωρίς τη χρήση HDCP stripper.

Ο Dreambox DM900 ultraHD έρχεται με ένα άρθρωμα που υποστηρίζει είτε ένα διπλό DVB-S2 tuner, είτε ένα αντίστοιχο DVB-C/T. Το δικό μας δείγμα είχε φυσικά το δορυφορικό tuner. Το tuner είναι το Si2166B και η ευαισθησία του είναι κορυφαία, ενώ δοκιμάστηκε σε πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά symbol rates με πολύ καλά αποτελέσματα. Σε όλες τις συχνότητες το tuner έδειξε ταχύτατο χρόνο λοκαρίσματος με συνέπεια τη γρήγορη εναλλαγή καναλιών. Η συμβατότητά του με τις εντολές DiSEqC 1.1, αλλά και με το συνδυασμό DiSEqC 1.0 + 1.1 ήταν άψογη. Τα tuner του DM900 ultraHD υποστηρίζουν την λειτουργία blindscan.

Η ποιότητα απεικόνισης του Dreambox DM900 ultraHD είναι κορυφαία σε HD περιεχόμενο, ενώ και σε SD ο scaler έχει πολύ καλή ευκρίνεια. Ο DM900 ultraHD κάνει upscale SD περιεχόμενο σε HD αλλά και HD σε Ultra HD, όταν έχετε συνδέσει μία 4K τηλεόραση.

Λογισμικό

Ο Dreambox DM900 ultraHD έρχεται με το επίσημο λογισμικό που περιλαμβάνει τους οδηγούς, τον Linux πυρήνα και το enigma2 με όλα τα υποστηρικτικά αρχεία του (python κτλ). Η Dream Property αναφέρει το λειτουργικό ως “Dream OS”, ενώ όπως ξέρουμε είναι πλέον κλειστού κώδικα. Φυσικά αν και το αναφέρει ως Dream OS, δε παύει να είναι ένα τυπικό Linux+ enigma2. Ο πυρήνας που χρησιμοποιεί ο DM900 ultraHD είναι ο 3.14-1.15, σχετικά πρόσφατος. Εμείς αντικαταστήσαμε το επίσημο λογισμικό με την τελευταία έκδοση του newnigma, θέλοντας να δούμε όλες τις δυνατότητες του DreamOS. Η αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται πολύ εύκολα, μέσα από το web interface του bootloader, αφού βάλουμε το δέκτη σε recovery mode κρατώντας πατημένο το Standby ενώ αυτός εκκινεί. Όπως ακριβώς δηλαδή έχουμε συνηθίσει σε όλους τους προγενέστερους Dreambox.

 

Περιήγηση στο διαδίκτυο – HbbTV

Ο Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει και τις web εφαρμογές ειδικά διαμορφωμένες για την τηλεόραση, πιο γνωστές ως HbbTV, κάνοντας χρήση του Web Browser που ενσωματώνει η Dream Property σε όλους τους δέκτες της. Ο ταχύτατος επεξεργαστής του DM900 ultraHD συνεισφέρει και στην καλύτερη λειτουργία των HbbTV εφαρμογών, αλλά και στην πιο άνετη περιήγηση στο διαδύκτιο.

 

Combo με USB DVB-T, SAT>IP

Ο Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει το vtuner interface και έτσι μπορεί να μετατραπεί σε combo επίγειων – δορυφορικών και με τη χρήση εξωτερικού USB DVB-T stick, ενώ στα τεχνικά του χαρακτηριστικά υποστηρίζει και SAT>IP εξοπλισμό. Εμείς δοκιμάσαμε το Crypto Redi PC100 με Siano chipset. Ο DM900 ultraHD το αναγνώρισε κανονικά μετά την εγκατάσταση των σχετικών οδηγών και έγινε λήψη όλων των επίγειων καναλιών που εκπέμπουν στην περιοχή της δοκιμής. Με την εγκατάσταση του πρόσθετου enigma2-plugin-systemplugins-satipclient, ο δέκτης αποκτά δυνατότητες χρήσης SAT>IP εξοπλισμού, λειτουργία που δουλεύει άψογα. Οι οδηγοί του DM900 ultraHD υποστηρίζουν τέσσερα vtuner interfaces, οπότε μπορούμε να συνδέσουμε συνολικά μέχρι 4 εξωτερικά tuners.

PiP/PaP

Όπως αναφέραμε, ο επεξεργαστής του Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει δύο HD αποκωδικοποιητές video και έτσι ενεργοποιείται η υποστήριξη PiP (Picture in Picture) του enigma2. Picture and Picture (PaP), δηλαδή απεικόνιση δύο προγραμμάτων, χωρίζοντας την οθόνη στη μέση, δεν υποστηρίζει επίσημα το enigma2 της Dream Property, αλλά θα βρείτε αυτή τη δυνατότητα σε ανεπίσημα λογισμικά.

3D OSD displayHDMI CEC – Transcoding

Ο Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει τη δυνατότητα απεικόνισης των μενού του δέκτη (OSD) κατά τη λειτουργία του σε 3D mode. Το πρόσθετο OSD 3D setup επιτρέπει τη ρύθμιση του OSD είτε σε ρυθμό side-by-side, είτε στο μη χρησιμοποιούμενο ως τώρα σε δορυφορικές μεταδόσεις top-bottom. Υπάρχει και μία επιλογή auto που όμως δε φάνηκε να κάνει κάτι στην TV της δοκιμής μας. Ο δέκτης υποστηρίζει και το πρωτόκολλο HDMI CEC για την αμφίδρομη επικοινωνία με τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν. Έτσι, όταν ενεργοποιούμε το OSD 3D mode, ο δέκτης μπορεί να επικοινωνεί με την 3D τηλεόρασή μας, ώστε να αλλάζει τη λειτουργία της αυτόματα.

Ο Dreambox DM900 ultraHD υποστηρίζει transcoding, δηλαδή τη μετατροπή της ροής των καναλιών σε χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν στο internet και να μπορούμε να βλέπουμε τα αγαπημένα μας κανάλια απομακρυσμένα. Είναι ο πρώτος δέκτης που υποστηρίζει και transcoding εκπομπής 4Κ, ενώ σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις, η υλοποίηση της Dream Property είναι πολύ καλύτερη, αφού υποστηρίζει τόσο RTSP, όσο και HLS πρωτόκολλο στο streaming. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί να κάνει transcode ότι κανάλι βλέπει ο χρήστης στο δέκτη, ακολουθώντας αυτόματα τις αλλαγές καναλιών, ενώ υποστηρίζει transcoding και από την HDMI in θύρα. Η ποιότητα του transcoding κρίνεται ικανοποιητική, ενώ ο χρήστης έχει αρκετές επιλογές ανάλυσης και bitrate.

Media player

Το τμήμα αναπαραγωγής πολυμεσικών αρχείων είναι πολύ καλό. Ο δέκτης μπορεί να αναπαράγει αρχεία MKV με H.264/AVC περιεχόμενο, ακόμα και 1080p60, χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Δοκιμάσαμε MKV με video αυτούσιο από Bluray στα 40Mbit, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Φυσικά μπόρεσε και αναπαρήγαγε 4K αρχεία σε HEVC, που βρήκαμε στο internet, αλλά και αρχεία HEVC χαμηλότερων αναλύσεων, όμως δεν μπορεί να αναπαράγει 4K αρχεία σε H.264, όπως όλα τα Broadcom 4K τσιπ ως τώρα. Ο Dreambox DM900 ultraHD μπορεί να αναπαράγει AVI αρχεία με περιεχόμενο DVIX/XVID, όμως δεν υποστηρίζει GMC και QPEL, όπως άλλωστε τα περισσότερα SoC (System on Chip). Μπορεί να αναπαράγει MP3 και ήχο από AAC, AC3, MPG, ΑΑC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus (DD+). Μπορεί να αναπαράγει DVD, αν συνδεθεί εξωτερικό DVD-ROM σε USB, ενώ χάρη στην ταχύτατη Gigabit Εthernet είναι εύκολο να αναπαράγει αρχεία κατευθείαν από τους σκληρούς δίσκους Η/Υ στο δίκτυο. Υποστηρίζει τη δυνατότητα για DTS passthrough μέσω του SPDIF αλλά και DTS downmix. Με τη χρήση του autoresolution plugin, ο δέκτης υποστηρίζει 1080p@24Hz, που απαιτείται για την ομαλή αναπαραγωγή των HD αρχείων MKV. Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, τόσο σε UTF-8 όσο και σε ISO-8859-7.

Ο Dreambox DM900 ultraHD είναι συμβατός με υπηρεσίες IPTV, ενώ χάρη στην ενσωμάτωση του Gstreamer 1.6.4 στο DreamOS, είναι ακόμα περισσότερο συμβατός με πρωτόκολλα IPTV, όπως το HTTP Live Streaming (HLS) και το RTMP. Προς το παρόν δεν υποστηρίζει HD audio φορμά.

{gallery}18874{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...