Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 | 15:00

Δώρα για κάθε αγορά σας

Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας! Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας!

Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!

Για αγορές 200€ σας κάνουμε δώρο ένα MP3 σε σχήμα ακουστικών για να ακούτε μουσική όπου και αν είστε μαζί με μία αποσπώμενη μνήμη micro-SD 8GB (που χωράει... 1.700 τραγούδια!).

Για αγορές 300€ σας κάνουμε δώρο ένα ισχυρό power bank 5000mAh για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Για αγορές 600€ σας κάνουμε δώρο ένα Android box για να κάνετε την τηλεόρασή σας smart και να βλέπετε χιλιάδες κανάλια, στην TV σας και στην οθόνη του κινητού σας!
Για αγορές 800€ σας κάνουμε δώρο ένα smartphone e-star 3,5” με dual sim και οθόνη αφής.
Για αγορές 2.100€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση Skymaster 22".
Για αγορές 2.500€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση TV-Star 24".

Όλες οι αγορές που θα κάνετε ως τις 5 Αυγούστου, σε οποιαδήποτε είδη μετράνε.

Τα χαρακτηριστικά των δώρων, όπως και όλων των ειδών της Ψηφιακής Τεχνολογίας, μπορείτε να τα δείτε στο site της Ψηφιακής Τεχνολογίας, http://www.digital-t.gr Η κάθε αγορά σας από εκεί επιβραβεύεται με έξτρα έκπτωση 2%!
INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835300

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολυδιακόπτες WISI Flexswitch

Η αγορά σήμερα

16-01-2017

Πολυδιακόπτες WISI Flexswitch

Η WISI ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς πολυδιακοπτών FLEXSWITCH με στόχο τις οικονομικές SAT-IF διανομές. Η σειρά χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφίας της, την ευελιξία της και την χαμηλή της τιμή. Αποτελείται από 28 πολυδιακόπτες με παθητικό ή ενεργό μονοπάτι επιγείων για αυτόνομη χρήση με υποστήριξη Quad-LNB. Όλοι οι πολυδιακόπτες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 101

Τεύχος 101

18-01-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 101

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό του 4Κ. Η υπερ-υψηλή ευκρίνεια ή UHD είναι πλέον μια πραγματικότητα για την δορυφορική αγορά. Αυτό το μήνα συγκεντρώσαμε συνολικά 16 δέκτες UHD/4K, εκ των οποίων, οι 15 διατίθενται στην ελληνική αγορά. Δείτε τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε δέκτη και διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα με την 4K τηλεόρασή σας. Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τα ρυθμιστικά ζητήματα της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας. Στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις, όσο αφορά την ανανέωση συμφωνιάς...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved