Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
19 Νοεμβρίου 2015 17:55

Συνέντευξη Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη στο Real FM

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F86c6bd7ad9c41f1a11eb0218b86800e1 XL

O Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm 97,8» και το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε κατόπιν σχετικών ερωτημάτων στα συκοφαντικά δημοσιεύματα των ημερών και εξήγησε τις αλλαγές που θα…

O Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm 97,8» και το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε κατόπιν σχετικών ερωτημάτων στα συκοφαντικά δημοσιεύματα των ημερών και εξήγησε τις αλλαγές που θα επέλθουν στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την πρόσφατη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Ολόκληρη η συνέντευξη έχει ως εξής:

Ν.Χατζηνικολάου: Κύριε Υπουργέ Καλημέρα

Υπουργός:Καλημέρα κύριε Χατζηνικολάου

Ν. Χατζηνικολάου:Θα ξεκινήσω με το προσωπικό θέμα που σήμερα συζητείται έντονα δηλαδή την επίθεση που δεχθήκατε εσείς και ο Υπουργός Επικρατείας ο Νίκος Παππάς από την εφημερίδα τα ΝΕΑ στην οποία διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι το πολιτικό γραφείο που έχετε από κοινού με τον Υπουργό Επικρατείας προσφέρει εξυπηρετήσεις έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων. Θέλω παρακαλώ να έχουμε την απάντησή σας, και να μας πείτε πως σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε αυτή την καταγγελία.

Υπουργός:Κύριε Χατζηνικολάου αυτή είναι μια καταγγελίαγια γέλια.  δε μπορώ να τη σχολιάσω στην ουσία της και πιστεύω ότι είναιγια γέλιαγια όποιον γνωρίζει τι γίνεται αυτή την περίοδο στη χώρα και τι γινόταν και πάντα. Και όποιος γνωρίζει και τους συγκεκριμένους ανθρώπους που η εφημερίδα τα ΝΕΑ και όχι μόνο καταγγέλλει. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι όποιος έχει οτιδήποτε στοιχείο τον παρακαλούμε να πάει στη Δικαιοσύνη και αυτό να κάνει με την εφημερίδα ΝΕΑ έχει να κάνει με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που κατέθεσε ερώτηση και έχει να κάνει και με την εφημερίδα ΒΗΜΑ η οποία προφανώς δεν έβαλε τα ονόματά μας αλλά αυτό υπονοούσε. Υπάρχει λοιπόν ένα στήσιμο αυτών των τριών, των δύο εφημερίδων και του ενός βουλευτή της Ν.Δ. που υπονοούσε ότι εγώ και ο Νίκος ο Παππάς ξαφνικά κάναμε ένα γραφείο στο κέντρο της Αθήνας με τα ονόματά μας και αντί να κάνουμε τη δουλειά μας, κάναμε εξυπηρετήσεις σε πολίτες έναντι αμοιβής για όνομα του θεού!

Ν.Χατζηνικολάου:Ο θόρυβοςέχει φουντώσει μετά την ερώτηση του Κυρίου Αυγενάκη διότι το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρατε δεν ανέφερε δεν έχει ονόματα των δύο Υπουργών.

Υπουργός: Ναι πιστεύω ότι η επίθεση που δεχόμαστε, το λέμε και στην ανακοίνωση που βγάλαμε, έχει να κάνει με δύο άλλα πράγματα: το ένα είναι ο νόμος για τα κανάλια και το τηλεοπτικό τοπίο, το δεύτερο είναι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί πλέον ελεύθερα να δρα χωρίς πιέσεις από την κυβέρνηση ή από οποιονδήποτε και αυτό που δηλώνουμε εμείς, είναι ότι θα συνεχίσουμε, και το νόμο να εφαρμόσουμε και οι άδειες των καναλιών να ολοκληρωθούν και οι συχνότητες αλλά και αυτά που προβλέπονται για τις συχνότητες να ολοκληρωθούν και να σταματήσουμε πλέον σα χώρα να έχουμε αυτή την κατάσταση μεταξύ του πολιτικού συστήματος και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Αυτά είναι όσον αφορά την πολιτική πλευρά του θέματος. Από κει και πέρα, επειδή είμαστε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, δεν φυτρώσαμε, εγώ ήμουνα στην αγορά πάρα πολλά χρόνια είμαι επίσης πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου πάρα πολλά χρόνια, με ξέρουν όλοι, έχω δύο παιδιά, και ζω σε συγκεκριμένο μέρος με συγκεκριμένο τρόπο ζωής, τα υπόλοιπα θα τα δει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να θίγει τα πρόσωπα μας μ’ αυτό τον τρόπο.          

Ν. Χατζηνικολάου.θέλω να σας ρωτήσω κ. Σπίρτζη μια που αναφερθήκατε στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, πώς προχωράτε σε αυτό. Γράφεται και λέγεται ότι η απόφαση του Υπουργού Επικρατείας του κ. Παππά να βάλει τέλος στις θητείες των μελών που είχαν απομείνει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ήταν αυτογκόλ. Διότι τώρα δεν έχετε Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για να προχωρήσετε στο θέμα των αδειών. Και θέλω ένα πρώτο σχόλιό σας κυρίως όμως θέλω να μας πείτε ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά στο θέμα αυτό. Πώς θα προχωρήσετε.

Υπουργός:  Κατ’ αρχάς να σας πω τι κάνουμε αυτή την περίοδο, για αυτό το θέμα. γιατί κάνουμε πάρα πολλά.     

Ν. Χατζηνικολάου:Και λέω αυτογκόλ γιατί πρέπει να συμφωνούν τα τέσσερα πέμπτα της διάσκεψης των προέδρων για να διορίσετε Ραδιοτηλεοπτικό δηλαδή και η αντιπολίτευση.

Υπουργός:Βεβαίως, βεβαίως.  Λοιπόν το πρώτο που κάνουμε αυτή την περίοδο είναι να προετοιμάζουμε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να γίνει η ΕΡΤ ΝΕΤ.Να ιδρυθεί η ΕΡΤ ΝΕΤ. Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις, με την ΕΡΤ και το προσωπικό της   πρέπει να γραφεί το καταστατικό της, να γίνουν όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για την ίδρυση της ΕΡΤ ΝΕΤ. Επομένως να φτιάξουμε μία εταιρεία διασυνδεμένη με την ΕΡΤ για να μπορούμε να έχουμε ελεύθερα, ή ανταγωνιστικά αν θέλετε δίκτυα, και να επιλέγει κάθε κανάλι που θα έχει άδεια και κάθε περιφερειακό κανάλι. Από ποιό, δίκτυο θα θέλει να μεταδώσει το πρόγραμμά του. Αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Διότι στη συνέχεια θα πρέπει η ΕΡΤ ΝΕΤ να φτιάξει το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχει κάνει το διαγωνισμό για την ανανέωσή του εξοπλισμού της

Ν. Χατζηνικολάου: Αυτό γιατί το κάνατε; Δεν θα μπορούσε ηDIGEAνα καλύψει όλες τις ανάγκες; η υπάρχουσα;

Υπουργός:Θα μπορούσε κ. Χατζηνικολάου αν διπλασίαζε την επένδυση της, δηλαδή αν πήγαινε και έβαζε σε άλλα 130 περίπου σημεία πομπούς μετάδοσης, και βέβαια αν πλήρωναν τα κανάλια με διαφορετικό τρόπο, απ’ αυτόν που έχει προβλεφθεί από την ΕΕΤΤ, να πληρώνουν στηDIGEA τα περιφερειακά κανάλια και τα υπόλοιπα πανελλαδικά.  

Πριν λίγο ξέρετε μίλησα με ένα πανελλαδικό κανάλι, πρώην πολιτικού, που του ζητάνε ένα αμύθητο ποσό το μήνα για να μπορεί να εκπέμπει. Και δέχεται απειλές, ότι δεν έχει προπληρώσει αυτό που του ζητάει ηDIGEA,επομένως θα κατέβει η εκπομπή του σταθμού του. Λοιπόν, δεν είναι βιώσιμος αυτός ο τρόπος υπολογισμού, του τι πρέπει να δίνουν τα κανάλια στη DIGEA.Τοίδιο ισχύει για τα περιφερειακά κανάλια, που πολλά δεν το έχουν αντέξει, κλείνουν, ή σταματάνε την εκπομπή τους, γιατί χρωστάνε στηDIGEA ή γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σ΄ αυτά που τους ζητάει η DIGEA.

 

 

 

 

Ν. Χατζηνικολάου :Τώρα εδώ έχει δοθεί η αίσθηση στην κοινή γνώμη κ. Σπίρτζη ότι έχετε ανοίξει πολιτικό πόλεμο με τα κανάλια και το ερώτημα μου είναι σαφές και απλό. Τι πάτε να κάνετε; Πάτε να κλείσετε τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν 400 και 500 εργαζομένους ο καθένας;

Υπουργός: Ε όχι καταρχάς γιατί πολιτικός πόλεμος; Είναι πολιτικοί οι ιδιοκτήτες των καναλιών;

Ν. Χατζηνικολάου :Τώρα καταλαβαίνετε το ερώτημα

Υπουργός: Καταλαβαίνω, απλά πάρα πολλές φορές έγινε προσπάθεια κ. Χατζηνικολάου να μπουν οι γραμμές μεταξύ του πολιτικού συστήματος και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα απέτυχε σε αυτές τις προσπάθειες. Είχε κάνει προσπάθεια ο σημερινός πρόεδρος Δημοκρατίας με τον νόμο του βασικού μετόχου, έπεσε στην ευρωπαϊκή επιτροπή. Μάλλον είμαστε πιο προσεκτικοί εμείς ή δεν έχουμε μέσα στις δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση, δυνάμεις που δε θέλουν να διατηρήσουν την ίδια κατάσταση με αυτή που υπάρχει σήμερα. Είμαστε αποφασισμένοι και θα το προχωρήσουμε. Από εκεί και πέρα κάνατε μια ερώτηση για το ΕΣΡ. Εμείς σεβόμαστε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμα δεν έχει εκλέξει πρόεδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να γίνουν στη συνέχεια οι απαραίτητες συνεννοήσεις όχι μόνο για το ΕΣΡ, κατά τη γνώμη μου αλλά για όλες τις ανεξάρτητες αρχές. Πρέπει να γίνει μια πραγματική ειλικρινή κουβέντα, πως πρέπει να λειτουργούν οι ανεξάρτητες αρχές και οι ρυθμιστικές αρχές, να σκύψουν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Δε μπορεί να είναι ζώνες που δεν ελέγχονται από πουθενά, που μπορεί να γίνει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς μέσα σε κάποιες αρχές που θέλουμε να λέγονται ανεξάρτητες και δεν είναι, κι από εκεί και πέρα να προχωρήσουμε και στη συγκρότηση του ΕΣΡ και στην συγκρότηση άλλων ανεξάρτητων αρχών που έχουν πρόβλημα.

 

Ν. Χατζηνικολάου :Αν η αντιπολίτευση δεν επιδείξει διάθεση συνεργασίας, ιδίως μάλιστα ότι είστε σε κόντρα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τι θα κάνετε; Θα πάτε σε νομοθετική ρύθμιση;

Υπουργός: Δεν νομίζω κ. Χατζηνικολάου ότι είναι τόσο ανώριμο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Θεωρώ ότι οι ηγεσίες των κομμάτων, και για αυτό και τοποθετήθηκαν κι έτσι στη Βουλή στο συγκεκριμένο άρθρο, θα έχουν την ευθύνη και απέναντι στον ελληνικό λαό και απέναντι στο Σύνταγμα και απέναντι στη συνείδησή τους, να συμβάλλουν, στο να συγκροτηθούν επιτέλους νόμιμα και επιτέλους ανεξάρτητα οι ανεξάρτητες αρχές.

Ν. Χατζηνικολάου :Διαφορετικά ξαναρωτώ;

Υπουργός: Διαφορετικά θα δούμε

Ν. Χατζηνικολάου :Τώρα η ανακοίνωση που εκδώσατε μαζί με τον κ. Νίκο Παππά, άφηνε να εννοηθεί ότι υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια παρεμβάσεις υπέρ των μιντιαρχών από την κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη. Και θέλω να σας ρωτήσω από πού προκύπτει αυτό. Αν έχετε κάποια στοιχεία για αυτό. Αυτή είναι βαριά καταγγελία.

Υπουργός: Δεν αφήνουμε να εννοηθεί τίποτα κ. Χατζηνικολάου…

Ν. Χατζηνικολάου :Το λέτε ευθέως.Λέτε εμείς δεν πρόκειται να παρέμβουμε στην Δικαιοσύνη υπέρ των μιντιαρχών, όπως γινόταν.

Υπουργός: Δε γίνεται ξαφνικά να ανακαλύπτονται παράνομα δάνεια, να μην έχει γίνει ποτέ έλεγχος και μάλιστα σε περιόδους και χρόνια, που κανένας έλληνας πολίτης ότι χαρακτηριστικά οικονομικά και διασφαλισμένα να είχε ο ίδιος ή η εταιρεία του να μην μπορούσε να πάρει ούτε δάνεια ούτε εγγυοδοσία και να γίνεται τώρα έλεγχος. Δε μπορεί να είναι τυχαία αυτά τα πράγματα. Δε μπορεί δηλαδή ξαφνικά να βοά όλη η Ελλάδα για το τι γινότανε και να γίνει τώρα έλεγχος, ενώ όλα τα υπόλοιπα χρόνια να μην υπήρχε κανείς να κάνει ένα αντίστοιχο έλεγχο στις τράπεζες και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ν. Χατζηνικολάου :Ο έλεγχος, κατά τη γνώμη σας, πρέπει να γίνει στα μόνο Media ή πρέπει να γίνει συνολικότερα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Υπουργός: Παντού πρέπει να γίνει.

Ν. Χατζηνικολάου :Γιατί βλέπω την κριτική σας επικεντρωμένη στα Media. Για αυτό μίλησα πριν για πολιτικό πόλεμο

Υπουργός: Οχι ίσα ίσα εγώ έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές για τον χώρο τον δικό μου, που έχω αρμοδιότητες, για τα δημόσια έργα και μάλιστα έγινε μια αντίστοιχη συζήτηση, τώρα με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ότι δεν μπορεί να έχουμε ένα τραπεζικό σύστημα που να λειτουργεί με αδιαφάνεια, που σε κάποιον που χρωστά δισεκατομμύρια να δίνει και χρηματοδότηση και εγγυοδοσία,  άπειρη, χωρίς εγγυήσεις, και κάποιος που μπορεί να είναι υγιέστατος, που να μην χρωστάει ένα ευρώ, να ζητάει μια εγγυητική για να κατέβει σε ένα διαγωνισμό και να του ζητάνε την κατάθεση ισόποσης καταβολής. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Επομένως το τραπεζικό σύστημα είναι ένας κρίσιμος τομέας. Πρέπει να ελεγχθεί σε όλες του τις πτυχές και σε όλη του την λειτουργία.

Ν. Χατζηνικολάου :Σας ευχαριστώ θερμά κ. Σπίρτζη. Καλή σας ημέρα.

Υπουργός: Καλημέρα σε όλους.

http://www.yme.gr/?aid=4566&tid=21

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...