Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
18 Αυγούστου 2016 15:49

Πρεμιέρα για Serie A & La Liga στον OTE TV

Εβδομάδα 18-24 Αυγούστου 2016

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F3a3c90e844f38d10a3330c8707161819 XL

Όπου υπάρχει αγωνιστική δράση αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται και ο ΟΤΕ TV, με τα κανάλια OTE SPORT να μεταφέρουν όσα γίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και να μας ενημερώνουν για τον πώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι της νέας σεζόν, σε UEFA Champions League και UEFA Europa League. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε και την εκκίνηση δυο…Όπου υπάρχει αγωνιστική δράση αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται και ο ΟΤΕ TV, με τα κανάλια OTE SPORT να μεταφέρουν όσα γίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και να μας ενημερώνουν για τον πώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι της νέας σεζόν, σε UEFA Champions League και UEFA Europa League. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε και την εκκίνηση δυο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, την Serie A (Ρόμα-Ουντινέζε, Γιουβέντους-Φιορεντίνα, Μίλαν Τορίνο) και την LaLiga (Μπαρτσελόνα-Μπέτις, Εσπανιόλ-Σεβίλη, Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεάλ Μπέτις), συν τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει το πρώτο της φετινό ματς στο “Όλντ Τράφορντ” απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Στα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand η πρεμιέρα του εξαιρετικού Το Βιβλίο της Ζούγκλας και του blockbuster Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (Κρις Χεμσγουόρθ, Σαρλίζ Θέρον, Έμιλυ Μπλαντ, Τζέσικα Τζάστεϊν), στο OTE CINEMA 1HD το θρίλερ Κακή Τύχη (Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζον Μάλκοβιτς, Τερέζα Πάλμερ, Μπρους Ντερν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον) και η Blockbuster κωμωδία με την Έιμι Σούμερ Κατακούτελα, στο ΟΤΕ CINEMA 2 η εισπρακτική επιτυχία και υποψήφια για 2 Όσκαρ κωμωδία Φιλενάδες με τις Κρίστεν Γουίγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρόουζ Μπερν και Μάγια Ρούντολφ.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο βρίσκονται στα μέσα της διαδρομής, με την Ελλάδα να μετράει πέντε μετάλλια έως τώρα, εκ των οποίων 2 χρυσά: Άννα Κορακάκη (σκοποβολή), Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι, ενόργανη), Σπύρος Γιαννιώτης (10χλμ κολύμβηση), Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής (470, ιστιοπλοΐα), ενώ έπεται και συνέχεια στα OTE SPORT.

Μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή την εβδομάδα υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση στα OTE SPORT:

Την Πέμπτη 18/8, στις 19.00, το OTE SPORT 7HD θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας, για τα playoffs του UEFA Europa League. Η κάλυψη θα ξεκινήσει από τις 18.00 με την pre-game εκπομπή, θα ακολουθήσει σύνδεση με το “Boris Paichadze Dinamo Arena”, όπου θα διεξαχθεί το ματς, και μετά την ολοκλήρωσή του (21.00) θα ακούσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ανάλυση του αγώνα από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV.

Ανάλογο είναι το πρόγραμμα των ΟΤΕ SPORT και για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι, που επίσης ανήκει στο πρόγραμμα των playoffs του UEFA Europa League. Η σέντρα θα γίνει στο “Απ. Νικολαΐδης” στις 21.00 και η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο θα γίνει στις 20.00 στο OTE SPORT 5HD με το ρεπορτάζ για τον αγώνα.

Τα Σαββατοκύριακα αποκτούν ειδικό ενδιαφέρον με την πρεμιέρα άλλων δυο κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Μετά την Premier League που έκανε πρεμιέρα με ήττα της πρωταθλήτριας Λέστερ και νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, των Μουρίνιο και Ιμπραϊμοβιτς και την Μάντσεστερ Σίτι του Γουαρδιόλα, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν στον OTE TV η Serie A TIM, αλλά και η LaLiga Santander.

Στην Ιταλία, το Σάββατο 20/8 στις 19.00 θα δούμε στο OTE SPORT 6HD την Ρόμα των Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη να υποδέχεται την Ουντινέζε των Ορέστη Καρνέζη και Παναγιώτη Κονέ. Στις 21.45 η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Φιορεντίνα σε ένα από τα παραδοσιακά ιταλικά ντέρμπι (OTE SPORT 6HD). Στο πρώτο παιχνίδι της πρώτης χρονιάς χωρίς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ως αφεντικό, η Μίλαν θα υποδεχθεί την Τορίνο (Kυριακή 21/8, 19.00, OTE SPORT 6HD), ενώ στις 21.45 ακολουθούν τα Πεσκάρα-Νάπολι (OTE SPORT 5HD) και Κίεβο-Ίντερ (OTE SPORT 8HD).

Στην Ισπανία, η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί χωρίς τον Νεϊμάρ (είναι στους Αγώνες του Ρίο) στην πρεμιέρα της με την ενισχυμένη Μπέτις, το Σάββατο 20/8, στις 19.15 (OTE SPORT 8HD), η Εσπανιόλ του Ρομπέρτο θα παίξει στην έδρα της κατόχου του UEFA Europa League, Σεβίλλης (23.15, OTE SPORT 8HD) και την Κυριακή 21/8 η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει στη χώρα των Βάσκων, για να συναντήσει τη Ρεάλ Μπέτις, χωρίς τον τραυματία Κριστιάνο Ρονάλντο (21.15, ΟΤΕ SPORT 7HD). Την ίδια ημέρα, στις 23.15, η πάντα αξιόμαχη Ατλέτικο Μαδρίτης, του Ντιέγκο Σιμεόνε, θα υποδεχθεί την Αλαβές (OTE SPORT 7HD).

Στη 2η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει το πρώτο φετινό ματς στο “Όλντ Τράφορντ”, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο ρόστερ της. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή 19/8, στις 22.00 και απέναντι της θα βρει την Σαουθάμπτον (OTE SPORT 5HD). Το πρώτο εντός έδρας ματς θα δώσει για φέτος και η Λέστερ, που θέλει να ρεφάρει για την ήττα της πρεμιέρας. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της, καθώς θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, το Σάββατο 20/8, στις 19.30 (OTE SPORT 7HD). Την ίδια ημέρα η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει την πρώτη έξοδο για φέτος: θα πάει στο Μπέρνλεϊ, έδρα της νεοφώτιστης ομάδας (17.00, OTE SPORT 7HD).

Οι φαν του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο Σινσινάτι, όπου διεξάγεται το ΑΤP Masters 1000, με τη συμμετοχή των Βαβρίνκα, Μονφίλ, Ισνέρ και πολλών άλλων αστεριών του σπορ. Τα ματς του κυρίως ταμπλό ξεκινούν την Πέμπτη 18/8, στις 18.00, στο OTE SPORT 4HD. Την Παρασκευή 19/8, στις 18.00 το τουρνουά θα μπει στη φάση των προημιτελικών (OTE SPORT 6HD), την Κυριακή 21/8, στις 02.00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός (OTE SPORT 6HD) και στις 04.00 ο δεύτερος (OTE SPORT 6HD). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21/8, στις 23.00 (OTE SPORT 6HD). Την Δευτέρα 22/8, στην φετινή πρεμιέρα της εκπομπής TOP SPIN (20.00, OTE SPORT 6HD) θα ενημερωθούμε για όσα συνέβησαν μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και τι να περιμένουμε εν όψει του τελευταίου Gran Slam της χρονιάς, το US Open (29/8-11/9).

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η δράση μεταφέρεται στο Automotodrom Brno της Τσεχίας, αγαπημένη πίστα του Βαλεντίνο Ρόσι (έχει πάρει τις περισσότερες νίκες). Οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 19/8, στις 10.50 (OTE SPORT 5HD), το Σάββατο 20/8 στις 15.05 θα δούμε στο OTE SPORT 5HD τις κατατακτήριες δοκιμές, με τον αγώνα να ξεκινά την Κυριακή 21/8, στις 14.30 (OTE SPORT 5HD). Ο Μαρκ Μάρκεθ προηγείται της κατάταξης με 181 βαθμούς, ακολουθεί ο Χόρχε Λορένθο με 138 και στην τρίτη θέση είναι ο “γιατρός” με 124 βαθμούς.

Την κλασική ιστορία του Μόγλη, του αγοριού που μεγάλωσε στην ζούγκλα με μία αγέλη λύκων, μεταφέρει η εξαιρετική ταινία του Τζον Φαβρό, Το Βιβλίο της Ζούγκλας, που κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, μαζί με το sequel Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα, με τους Κρις Χεμσγουόρθ, Σαρλίζ Θέρον, Έμιλυ Μπλαντ και Τζέσικα Τζάστεϊν.

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD, μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV και το θρίλερ Κακή Τύχη για την ιστορία ενός νεαρού άνδρα που βρίσκεται μάρτυρας σε φόνο τον οποίο κατέγραψε με κάμερα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζον Μάλκοβιτς, Τερέζα Πάλμερ, Μπρους Ντερν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Πέμπτη 18/8, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Την Παρασκευή 19/8 στις 21.00 κάνει πρεμιέρα η δραματική ταινία με την Έλεν Μπέρστιν Wish You Well, ενώ από τον σκηνοθέτη και παραγωγό μεγάλων επιτυχιών (Girls, Bridesmaids) Τζαντ Άπατοου έρχεται σε Α’ προβολή η blockbuster κωμωδία Κατακούτελα, με την Έιμι Σούμερ, που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της (Κυριακή 21/8, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster). Στο ίδιο κανάλι, στην ζώνη Action, κάνει πρεμιέρα η βρετανική ιστορική ταινία δράσης Το Σπαθί Της Εκδίκησης (Δευτέρα 22/8, 21.00), για τη μάχη του Χέιστινγκς, όταν ο Νορμανδός Γουλιέλμος ο Κατακτητής καταλαμβάνει την Αγγλία και ανακηρύσσεται βασιλιάς.

Στο ΟΤΕ CINEMA 2, ξεχωρίζει η υποψήφια για 2 Όσκαρ κωμωδία Φιλενάδες με την Κρίστεν Γουίγκ στον ρόλο της Άνι, η οποία μπαίνει χωρίς τη θέλησή της σε μία φαινομενικά αταίριαστη παρέα παράνυφων, όταν παντρεύεται η καλύτερη της φίλη της. Παίζουν ακόμη οι Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρόουζ Μπερν και Μάγια Ρούντολφ (Πέμπτη 18/8, 22.00, ζώνη Comedy). Την Τρίτη 23/8 στις 22.00 συνεχίζεται το αφιέρωμα στα western με την κλασική ταινία του Σέρτζιο Λεόνε, Μονομαχία στο Ελ Πάσο (Κλιντ Ίστγουντ, Λι Βαν Κλιφ, Κλάους Κίνσκι), ενώ την Τετάρτη 24/8 παρακολουθούμε το αστυνομικό θρίλερ Αγωνιώδης απαγωγή, με την Τζέμα Άρτερτον -πρώην bond girl (22.00, ζώνη Ladies 1st).

Στο Village Cinema HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της ταινίας δράσης Φύλακας Αγγέλων, για τηναληθινή ιστορία του Σαμ Τσίλντερς (Τζέραρντ Μπάτλερ), ενός πρώην έμπορου ναρκωτικών της δεκαετίας του ‘90, ο οποίος ταξιδεύοντας στην Αφρική μετατρέπεται σε ακτιβιστή υπέρμαχο των ανήλικων παιδιών (Δευτέρα 22/8, 21.00).

Το Sundance Channel HD μας κρατάει συντροφιά τα βράδια του Αυγούστου με τρεις εξαιρετικές πρεμιέρες: Prophet’s Prey, Listen Up Phillip και The Death And Resurrection Show (Από Παρασκευή 19/8 – Κυριακή 21/8, 23.00).

Επίσης, στην νέα εκπομπή του FOX Life, Save with Jamie, που κάνει πρεμιέρα από την Κυριακή 21/8 στις 13.05, ο αγαπημένος σεφ Τζέιμι Όλιβερ μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε φανταστικά πιάτα εξοικονομώντας χρήματα.

Η νέα εκπομπή του Nat Geo HD, Ice Road Rescue (Δευτέρα 22/8, 21.00), ακολουθεί τα ορεινά περάσματα της Νορβηγίας, από τα πιο επικίνδυνα σε όλη την Ευρώπη, και τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσουν τους δρόμους ασφαλείς και ανοιχτούς.

Το Σάββατο 20/8 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το 2ο μέρος της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων Ρίο (OTE CINEMA 1HD, ζώνη Family), ενώ στα νέα επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων Miraculous Tales of Ladybug and Cat Noir (Disney Channel, Πέμπτη 18/8, 16.35), η Marinette και ο Adrien μεταμορφώνονται σε Ladybug και Cat Noir και ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο κακό.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 30 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...