Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 09:28
7 Σεπτεμβρίου 2016 13:20

«La Señora», νέα σειρά στην ΕΡΤ2

d1fc5144da3c76af80d80bdf53ebffe0 XL 0f9de26f

Την πολυβραβευμένη δραματική σειρά εποχής, «La Señora», παραγωγής Ισπανίας 2008-2010, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και κάθε μέρα, στις 19:00. Στη νέα συναρπαστική δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ2, που θα ολοκληρωθεί σε 39 επεισόδια…Την πολυβραβευμένη δραματική σειρά εποχής, «La Señora», παραγωγής Ισπανίας 2008-2010, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και κάθε μέρα, στις 19:00.

Στη νέα συναρπαστική δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ2, που θα ολοκληρωθεί σε 39 επεισόδια, παρακολουθούμε τη ζωή της πλούσιας, αστικής οικογένειας των Μάρκες, που επέστρεψαν στην Ισπανία από τη Λατινική Αμερική, έχοντας πλουτίσει από τις επιχειρήσεις τους σε ορυχεία σιδήρου και εργοστάσια καπνού. Μέσα από τις ζωές και τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας σκιαγραφείται η ισπανική κοινωνία της δεκαετίας του 1920.

Η σειρά πραγματεύεται τον έρωτα και τις περιπέτειες δύο νέων: της Βικτόρια και του Άνχελ. Πρόκειται για δύο νέους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη βόρεια Ισπανία και ερωτεύονται, αλλά οι ζωές τους θα τραβήξουν διαφορετικό δρόμο.

Η Βικτόρια, μόνη και πληγωμένη, θα προσπαθήσει να δώσει νόημα στη ζωή της, αναλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας του πατέρα της. Ο αδελφός της, ο Πάμπλο, αδιαφορεί παντελώς για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς εμπλέκεται ενεργά στα κοινωνικά κινήματα που αρχίζουν να εκδηλώνονται στη δεκαετία του ’20. Αυτή η απόφαση, πρωτοφανής και επαναστατική για μία γυναίκα εκείνη την εποχή, βάζει φραγμό στα σχέδια του μαρκήσιου Γκονζάλο ντε Κάστρο, ο οποίος με το γάμο του με τη Βικτόρια σκόπευε να ελέγχει τις επιχειρήσεις του μακαρίτη πατέρα της.

Η Βικτόρια, μέσα από προσωπικές συγκλονιστικές εμπειρίες, θα καταλάβει τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που πνίγουν τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Θα συνειδητοποιήσει την κατάσταση και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέγερση που θα ακολουθήσει. Όλα αυτά θα την αλλάξουν βαθιά, ενώ το πεπρωμένο θα κάνει να διασταυρωθεί για μία ακόμα φορά ο δρόμος της με τον Άνχελ, ο οποίος μετά τις εμπειρίες του σε ιεραποστολές, έχει γίνει ιερέας. Όμως, παρά τα ταμπού και τις απαγορεύσεις της εποχής, ενάντια σε όλους και όλα, ο έρωτας θα ανθήσει ξανά.

Πρωταγωνιστούν: Αντριάνα Ουγκάρτε, Ροδόλφο Σάντσο, Ρομπέρτο Ενρίκες, Βίκτορ Κλαβίγιο, Κάρμεν Κονέσα, Ραούλ Πένια, Άνα Βάγκενερ, Ραούλ Πιέτρο, Καρολίνα Λαπάουζα, Χουάν Μεσεγκουέρ, Μπέρτα Ογέα, Αλμπέρτο Ρούμπιο, Ίνμα Κουέβας.

Βραβεία:
·    Fotogramas de Plata 2010
Kαλύτερης ηθοποιού για την τηλεόραση (Αντριάνα Ουγκάρτε)
·    Spanish Actors Union 2010
Α΄ Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)
Α΄ Γυναικείου ρόλου (Αντριάνα Ουγκάρτε)
Β΄ Αντρικού ρόλου (Βίκτορ Κλαβίγιο)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Κάρμεν Κονέσα)
Μικρού αντρικού ρόλου (Χουάν Μεσεγκουέρ)
·    Spanish Actors Union 2009
Μικρού γυναικείου ρόλου (Μπέρτα Ογέα)
Υποψηφιότητες:
·    Spanish Actors Union 2010
Β΄ Αντρικού ρόλου (Ραούλ Πένια)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)
Μικρού αντρικού ρόλου (Αλμπέρτο Ρούμπιο)
Μικρού γυναικείου ρόλου (Ίνμα Κουέβας)
Πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (Καρολίνα Λαπάουζα)
·    Spanish Actors Union 2009
Α΄ Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)

Αναλυτικά τα επεισόδια της νέας σειράς από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 1ο. Βρισκόμαστε στο 1920. Η Βικτόρια Μάρκες, κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία της Βόρειας Ισπανίας, ο οποίος είναι χήρος και ιδιοκτήτης ενός ορυχείου και μίας ναυτιλιακής εταιρείας, επιστρέφει στη γενέτειρά της, ολόκληρη γυναίκα πια, έπειτα από τρία χρόνια σε κολέγιο θηλέων στη Μαδρίτη. Εκεί συναντά και πάλι τον Άνχελ, γόνο μιας ταπεινής οικογένειας ανθρακωρύχων με τον οποίο είναι χρόνια ερωτευμένη και έχουν υπογράψει συμφωνία να παραμείνουν πιστοί και να περιμένουν ο ένας τον άλλον.
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:00
Επεισόδιο 2ο. Η Βικτόρια κι ο Άνχελ είναι ερωτευμένοι. Συνεχίζουν να βλέπονται κρυφά κι ο έρωτάς τους φουντώνει, αγνοώντας τις κοινωνικές διαφορές. Δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το γεγονός ότι ο Άνχελ είναι διάκονος, ένας άνθρωπος που έχει αφοσιωθεί στο Θεό. Στο σπίτι των Μάρκες, στο μεταξύ, όλα έχουν επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας μετά την έκρηξη μιας βόμβας.
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:10
Επεισόδιο 3ο. Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Βικτόρια βρίσκεται μετέωρη. Μοναδικό της στήριγμα ο Άνχελ. Ο διάκονος έχει πάρει μία οριστική απόφαση: να εγκαταλείψει το σχήμα. Ο έρωτάς του για τη Βικτόρια είναι πάνω απ’ όλα. Στο μεταξύ, ο αδελφός της, Πάμπλο Μάρκες, που έχει αναλάβει τώρα τα ηνία, καλείται να δώσει λύση στα προβλήματα του ορυχείου.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:00
Επεισόδιο 4ο. Ο Ούγκο ντε Βιάνα, ο μνηστήρας που απέρριψε η Βικτόρια, καλεί σε μονομαχία τον Άνχελ. Η Βικτόρια φοβάται για τη ζωή του αγαπημένου της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τη μονομαχία. Ο μαρκήσιος Γκονζάλο ντε Κάστρο προσφέρεται να είναι ο μάρτυρας του Ούγκο.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:15
Επεισόδιο 5ο. Ο Σαλβαδόρ βρίσκεται στη φυλακή. Ο Άνχελ ζητάει τη βοήθεια της Βικτόρια, που δεν διστάζει να καταφύγει στην Αλίσια, την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, για να μεσολαβήσει στην υπόθεση, αφού γνωρίζει όλους τους ιθύνοντες της πόλης. Ο Άνχελ ανακαλύπτει ότι ο Γκονζάλο ντε Κάστρο βρίσκεται πίσω από τη φυλάκιση του αδελφού του.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:15

Επεισόδιο 6ο. Η απόφαση του Άνχελ να γίνει ιερέας οδηγεί τη Βικτόρια σε βαθιά κατάθλιψη. Αρνείται να φάει και καταλήγει να φύγει από το σπίτι. Θορυβημένοι όλοι, την αναζητούν. Η Ιρένε Κάστρο παραμένει αδύναμη και κατηγορεί τη Βικτόρια για την απομάκρυνση του συζύγου της.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:10
Επεισόδιο 7ο. Ο Άνχελ κι ο Γκονζάλο κάνουν μία συμφωνία. Εάν ο νεαρός γίνει ιερωμένος, ο μαρκήσιος θα απελευθερώσει τον αδελφό του. Ο Σαλβαδόρ, όμως, δεν θα είναι πια ο ίδιος μετά το διάστημα που πέρασε στη φυλακή. Η Βικτόρια φαίνεται να έχει ξεχάσει τον Άνχελ και ετοιμάζει τη δεξίωση των γενεθλίων της.
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:00
Επεισόδιο 8ο. Μετά την αναταραχή που προκάλεσε ο θάνατος της Μαρκησίας, ο Γκονζάλο βλέπει να ανοίγεται ο δρόμος για να πλησιάσει περισσότερο τη Βικτόρια και να τη χειριστεί ανάλογα με τα καπρίτσια του. Η Βικτόρια γνωρίζει από πρώτο χέρι τη φοβερή κατάσταση που βιώνουν οι εργάτες των ορυχείων και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει.

Από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:00, θα έχετε καθημερινό «ραντεβού», στην ‎ ΕΡΤ2‬… ‬

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...