Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
9 Σεπτεμβρίου 2016 13:47

Η πρεμιέρα του UEFA Champions League αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Εβδομάδα 9-14 Σεπτεμβρίου 2016

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F612debc8c28609fc1df3de75c2575ded XL

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT οι μεταδόσεις του UEFA Champions League, με Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα-Σέλτικ, Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ, Μπάγερν Μονάχου-Ροσφότ και Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, ενώ στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ …Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT οι μεταδόσεις του UEFA Champions League, με Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα-Σέλτικ, Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ, Μπάγερν Μονάχου-Ροσφότ και Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, ενώ στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ την πρωταθλήτρια Λέστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” την Οσασούνα και η Σάλκε συναντά την Μπάγερν Μονάχου.

Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σε εισπράξεις ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, το Minions, ενώ 4 νέες σειρές έρχονται αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 4HD: το δικαστικό δράμα Undercover, το βραβευμένo με Emmy Roots, το αστυνομικό δράμα του BBC Thirteen αλλά και το Doctor Thorne από τον δημιουργό του Downton Abbey, ενώ στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand κάνει πρεμιέρα το all-star blockbuster της Marvel Captain America: Civil War. Στο OTE CINEMA 2HD δεν χάνουμε το βραβευμένο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου Smac, σε συμπαραγωγή ΟΤΕ ΤV, ενώ στο Village Cinema HD βλέπουμε σε Α’ προβολή το βιογραφικό δράμα The Railway Man με τους Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Το UEFA Champions League κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και ο ΟΤΕ TV καλύπτει για μια ακόμη σεζόν τα παιχνίδια μεταξύ των καλύτερων ομάδων της ηπείρου. Την Τρίτη 13/9 στις 21.45, μεταδίδονται τα Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ (ΟΤΕ SPORT 2HD), Μπαρτσελόνα-Σέλτικ (OTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (OTE SPORT 4HD), Μπάγερν Μονάχου-Ροσφότ (OTE SPORT 5HD), Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE SPORT 6HD), Ντιναμό Κιέβου-Νάπολι (OTE SPORT 7HD) και Μπενφίκα-Μπεσίκτας (OTE SPORT 8HD). Στις 20.00, στο OTE SPORT 2HD, ξεκινά η πρώτη εκπομπή “Champions League Show”, ενώ για να παρακολουθήσουμε όλα τα ματς, επιλέγουμε το OTE SPORT 1HD και την εκπομπή “UEFA Champions League, λεπτό προς λεπτό”.

Όσον αφορά στα παιχνίδια των εθνικών πρωταθλημάτων, στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασαν ένα καλοκαίρι μεγάλων επενδύσεων, προκειμένου να φέρουν την πόλη ξανά στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η 4η αγωνιστική της Premier League τους φέρνει στο ίδιο γήπεδο, το “Ολντ Τράφορντ”, στην πρώτη μονομαχία των Μουρίνιο και Γουαρδιόλα, επί αγγλικού εδάφους (Σάββατο 10/9, 14.30, OTE SPORT 1HD). Στα κανάλια ΟΤΕ SPORT βλέπουμε ακόμα το μεγάλο παιχνίδι της Λίβερπουλ, με την πρωταθλήτρια Λέστερ, στο “Άνφιλντ” (Σάββατο 10/9, 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD). Στις 23.30, στο ΟΤΕ SPORT 3HD παρακολουθούμε τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας, στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ. Τη Δευτέρα 12/9 στις 14.00, στο OTE SPORT 1HD η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου συναντά την Κρίσταλ Πάλας.

Στην Ισπανία, στην 3η αγωνιστική της LaLiga Santander η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” την Οσασούνα (Σάββατο 10/9 17.00, OTE SPORT 2HD) και φαίνεται να είναι η τελευταία υποχρέωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. H Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητά την πρώτη της νίκη απέναντι στην Θέλτα, στο Βίγκο (Σάββατο 10/9, 14.00, OTE SPORT 2HD), ενώ η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αλαβές, στο “Καμπ Νου” (Σάββατο 10/9, 21.30, OTE SPORT 2HD).

Στη Serie A, η Γιουβέντους συναντά το Σάββατο 10/9, στις 19.00 (OTE SPORT 7HD) την Σασουόλο, ομάδα που την υποχρέωσε στην τελευταία της ήττα πριν το σερί επιτυχιών που της έδωσε το νταμπλ. Οι “μπιανκονέρι” είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Σαμπντόρια, που ταξιδεύει στην “αιώνια πόλη”, για το παιχνίδι της με τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά (Kυριακή 11/9 16.00, OTE SPORT 1HD) και την Τζένοα που υποδέχεται την Κυριακή 11/9, στις 16.00 την Φιορεντίνα (OTE SPORT 4HD). Την πρώτη νίκη “ψάχνει” και η Ίντερ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τη νεοφώτιστη Πεσκάρα (Kυριακή 11/9 21.45, OTE SPORT 2HD). H Mπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη και του Μάριου Οικονόμου, φιλοξενεί την Κάλιαρι του Παναγιώτη Ταχτσίδη, την Κυριακή 11/9 στις 13.30 (OTE SPORT 7HD). Η Μίλαν υποδέχεται την Ουντινέζε του Παναγιώτη Κονέ, την Κυριακή 11/9 στις 16.00 (ΟΤΕ SPORT 6HD).

Από την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Bundesliga ξεχωρίζει η συνάντηση της Σάλκε με την Μπάγερν Μονάχου, που διεξάγεται την Παρασκευή 9/9, στις 21.30 (OTE SPORT 1HD). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο Άιντραχτ, ενώ οι Βαυαροί συνέτριψαν (6-0) στην πρεμιέρα τη Βέρντερ. Το Σάββατο 10/9, στις 14.00, η Καρλσρούη του Χάρη Μαυρία επισκέπτεται το Βερολίνο για να συναντήσει την Ουνιόν (ΟΤΕ SPORT 3HD), ενώ η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της ανερχόμενης δύναμης του γερμανικού ποδοσφαίρου, της ΡΜΠ Λειψίας (Σάββατο 10/9, 19.30, OTE SPORT 3HD).

Στο MotoGP, το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 13η αγωνιστική και διεξάγεται στο σιρκουί Μιζάνο Αντριάτικο, στο Σαν Μαρίνο της Ιταλίας, με τον Μαρκ Μάρκεθ να ηγείται της κατάταξης με 210 βαθμούς και τον Βαλεντίνο Ρόσι να ακολουθεί, με 160. Οι δοκιμές (ελεύθερες & κατατακτήριες) και ο αγώνας της Κυριακής 11/9 (11.45) θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο OTE SPORT 5HD.

Το μεγαλύτερο τουρνουά τένις της Αμερικής, το US Open, βρίσκεται στην τελική ευθεία με τους μεγάλους τελικούς γυναικών και ανδρών, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (23.00) στο Eurosport1 HD.

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα και αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Την Κυριακή 11/9 στις 23.00 έρχεται η νέα δραματική μίνι σειρά Undercover με τους Μάγια Οκονέντο (Hotel Rwanda), Άντριαν Λέστερ (The Day After Tomorrow, Hustle) και Ντένις Χέισμπερτ (Ted 2, Far From Heaven) για μία δικαστικό που επιστρέφει από τις ΗΠΑ στην Μ. Βρετανία για να αναλάβει τη διεύθυνση της Εισαγγελίας και να καταπολεμήσει τη διαφθορά.

Η υποψήφια για 5 Emmyμίνισειρά Roots, ριμέικ της ομότιτλης σειράς του 1977, που είχε κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική, μεταφέρει στην οθόνη την κλασική νουβέλα Roots: Saga of an American Family του Άλεξ Χάλεϊ. Η σειρά, που ακολουθεί την ζωή του νεαρού σκλάβου και των απογόνων του στην Αμερική, πλαισιώνεται από ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους: Λόρενς Φίσμπερν, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς και Άνα Πάκουιν (Παρασκευή 9/9, 22.00).

Το αστυνομικό δράμα του BBC Thirteen σε σκηνοθεσία της Μάρνι Ντίκενς ξεδιπλώνει την ιστορία της 26χρονης Άιβι Μόξαμ, η οποία δραπετεύει από το κελάρι όπου βρισκόταν αιχμάλωτη για 13 ολόκληρα χρόνια και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ελευθερία της. (Δευτέρα 12/9, 23.00).

Η μίνι σειρά Doctor Thorne, με φόντοτην αγγλική επαρχία στα μέσα 19ου αιώνα, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13/9 στις 23.00. Αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Άντονι Τρόλοπ και το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ και δημιουργός του Downton Abbey Τζούλιαν Φέλοους.

Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND κάνει αυτή την εβδομάδα τo all-star blockbuster της Marvel Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος με τους Λουκ Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζέρεμι Ρένερ, Πολ Ραντ κ.ά.

Πολλές και οι κινηματογραφικές πρεμιέρες στα κανάλια OTE CINEMA.

Στο OTE CINEMA 1HD προβάλλονται οι ταινίες Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε του Ντέιβιντ Φίντσερ, με την υποψήφια για Όσκαρ Ρόζαμουντ Πάικ και τους Μπεν Άφλεκ και Νιλ Πάτρικ Χάρις (Κυριακή 11/9, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster) και Η Συγκάλυψη με τον Τομ Χάρντι και τον Τζέιμς Γκαντολφίνι (Δευτέρα 12/9, 21.00).

Στο OTE CINEMA 2 έγινε HD και συνεχίζει την προβολή μεγάλων ταινιών της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Highlight της εβδομάδας, αποτελεί η πρεμιέρα της βραβευμένης από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δραματικής ταινίας του Ηλία Δημητρίου Smac, με την Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και τον Γιάννη Κοκιασμένο, σε συμπαραγωγή του OTE TV (Τετάρτη 14/9, 22.00, ζώνη Ladies First). Επίσης, προβάλλονται το πολεμικό δράμα συμπαραγωγής Ιρλανδίας-Νορβηγίας Χίλιες Φορές Καληνύχτα με την Ζιλιέτ Μπινός και τον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Δευτέρα 12/9, 22.00) και, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην Όλγα Κιριλένκο, το κατασκοπικό θρίλερ Ο Άνθρωπος Του Νοέμβρη μαζί με τον Πιρς Μπρόσναν(Τρίτη 13/9, 22.00).

Στο Village Cinema HD δεν χάνουμε σε Α’ προβολή το βιογραφικό δράμα Ο Κύκλος Των Αναμνήσεων με τους βραβευμένους με Όσκαρ Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν (Δευτέρα 12/9, 21.00), αλλά και την ταινία του Ρομάν Πολάνσκι Η Αφροδίτη Με Τη Γούνα, διασκευή θεατρικού έργου του Ντέιβιντ Άιβς για τη σχέση ενός σκηνοθέτη με την ηθοποιό που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο του έργο. Πρωταγωνιστούν η Εμανουέλ Σενιέ και ο Ματιέ Αμαλρίκ (Κυριακή 11/9, 21.00). Ακόμη, την Δευτέρα 12/9 στις 21.00 συντονιζόμαστε στο FOX Life για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της δραματικής σειράς Mistresses με τις Αλίσα Μιλάνο, Τζες Μακάλαν, Ροσέλ Άιτς και Γιουντζίν Κιμ.

Στα ντοκιμαντέρ αυτής της εβδομάδας παρακολουθούμε το αφιέρωμα του National Geographic Channel, Inside The Pentagon, για την επίθεση στο αμερικανικό Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου (Κυριακή 11/9, 20:00).

Στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ ΤV ξεχωρίζει το Σάββατο 10/9, σε Α’ προβολή, η υποψήφια για BAFTA ταινία κινουμένων σχεδίων Minions (21.00, OTE CINEMA 1HD, ζώνη Family).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 30 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...