Αρθρογραφία . Πρώτη δοκιμή
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 | 17:50

Terra MDX 420 Κύριο

Ο διαμορφωτής DVB-T με την οθόνη OLED…

Ο επίγειος ψηφιακός διαμορφωτής της Terra εντυπωσιάζει με την κατασκευή του. Το στιβαρό του πλαίσιο είναι καλυμμένο από τη μια πλευρά με μεγάλη ψύκτρα για την απαγωγή της θερμότητας και στην πρόσοψη του διαθέτει οθόνη OLED και joystick για τον προγραμματισμό. Η μονάδα προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές και εξασφαλίζει ποιοτική διαμόρφωση δύο οπτικοακουστικών...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Ο επίγειος ψηφιακός διαμορφωτής της Terra εντυπωσιάζει με την κατασκευή του. Το στιβαρό του πλαίσιο είναι καλυμμένο από τη μια πλευρά με μεγάλη ψύκτρα για την απαγωγή της θερμότητας και στην πρόσοψη του διαθέτει οθόνη OLED και joystick για τον προγραμματισμό. Η μονάδα προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές και εξασφαλίζει ποιοτική διαμόρφωση δύο οπτικοακουστικών πηγών A/V σε RF DVB-T κανάλι.

Ο διαμορφωτής MDX 420 της Terra προσφέρει τη δυνατότητα διαμοιρασμού οποιασδήποτε οπτικοακουστικής πηγής σε ένα ομοαξονικό δίκτυο RF για λήψη μέσω επίγειων ψηφιακών δεκτών. Κάμερες CCTV, δορυφορικοί δέκτες, DVD, κτλ. μπορούν να συνδεθούν στο διαμορφωτή, για να αποδοθούν στην έξοδό του σε ένα κανάλι DVB-T. Ο MDX 420 υποστηρίζει 2 πηγές A/V με εισόδους 1xVideo και 2xAudio RCA για κάθε μια.

Η τοποθέτηση του διαμορφωτή γίνεται σε ράγα, όπως όλη η αντίστοιχη επαγγελματική σειρά της Terra. Η κατασκευή του είναι υψηλής ποιότητας και ξεχωρίζει η μεγάλη ψύκτρα για την απαγωγή της θερμότητας.

Προγραμματισμός και απόδοση

Η ρύθμιση του διαμορφωτή γίνεται από την πρόσοψή του με τη βοήθεια μιας ευκρινέστατης OLED οθόνης, ενός μικρού joystick και δύο πλήκτρων. Η οθόνη OLED εξασφαλίζει την άνετη προβολή του αναλυτικού μενού προγραμματισμού. Ο τεχνικός μπορεί να ρυθμίσει κάθε παράμετρο της μονάδας, όσον αφορά την έξοδο RF (κανάλι εξόδου, στάθμη εξόδου, εξασθένηση κτλ.), όσο και τις παραμέτρους της διαμόρφωσης COFDM (code rate, guard interval, modulation, κτλ.).

Στην έξοδο RF αποδίδει το κανάλι εξόδου σε στάθμη έως 85dBμV και ταυτόχρονα υποστηρίζει είσοδο RF για μίξη με τα σήματα από μια κεραία ή ένα άλλο headend. Η έξοδος του σήματος DVB-T μπορεί να ρυθμιστεί στην περιοχή από 110 - 860MHz και η τελική έξοδος από το μίκτη περιλαμβάνει σήματα από 47-2150 MHz.

Τεύχος 56, Μάιος 2013

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Είσοδοι: 2x πηγές A/V
Συμπίεση: MPEG-2
Έξοδος σήματος RF: 110 - 860MHz
Έξοδος DVB-T: 47-2150 MHz
Στάθμη εξόδου: 85dBμV

INFO
  • DaiSat
  • Εθνικής Αντιστάσεως 2 & Παπανικολή, 152 32, Χαλάνδρι
  • τηλ: 210-6828991 | fax: 210-6828991
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.daisat.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved