24/04/2015

Ξεκινά τη Δευτέρα το OTE TV go! Κύριο

Γράφτηκε από: N.D
Ξεκινά τη Δευτέρα 27 Απριλίου η διάθεση της υπηρεσίας OTE TV go. Όπως αναμένεται, πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας, θα εμφανιστεί το OTE TV go application για κατέβασμα σε ios και android συσκευές.

Ξεκινά τη Δευτέρα 27 Απριλίου απο τον OTE TV η διάθεση της νέας και πολυαναμενόμενης υπηρεσίας OTE TV go. Όπως αναμένεται, πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας, θα εμφανιστεί σε App store και play store το OTE TV go app, για εγκατάσταση στις αντίστοιχες συσκευές. Η νέα υπηρεσία – η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της πλατφόρμας να παρακολουθούν το πρόγραμμα του OTE TV σε tablet και smartphone (σε laptop θα προσφερθεί αργότερα) ολοκλήρωσε με επιτυχία τα πιλοτικά τεστ και κρίθηκε έτοιμη για διάθεση στο κοινό. Το OTE TV go θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο συσκευές που διαθέτει ο χρήστης, όχι όμως ταυτόχρονα, ενώ όπως έχει ήδη γραφτεί λειτουργεί και σε 3G/4G δίκτυα με σχετική χρέωση.

Χρήση της Υπηρεσίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

1.1.Μέσω της ασύρματης σύνδεσης που παρέχεται στην υπηρεσία ADSL/VDSL ΟΤΕ που έχει δηλώσει ο Συνδρομητής κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας OTE TV GO σε κινητά τηλέφωνα ή tablet συσκευές.

1.2. Περαιτέρω, από τη συσκευή στην οποία λειτουργεί η σύνδεση Cosmote, ο Συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε διαθέσιμο Wifi δίκτυο στην εμβέλεια της συσκευής του, εφόσον

α. η συσκευή και η σύνδεση Cosmote του Συνδρομητή έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS και

β. εφόσον από τη σύνδεση Cosmote σταλεί το σχετικό SMS που απαιτεί η Εφαρμογή για αναγνώριση του αριθμού κινητού του, χωρίς χρέωση.

1.3. Μέσω της σύνδεσης Cosmote που έχει δηλώσει ο Συνδρομητής κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας OTE TV GO, εφόσον η σύνδεση Cosmote παρέχει δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων (internet). Η χρήση του δικτύου Cosmote (3G/4G) για πρόσβαση στην Υπηρεσία μπορεί να γίνει από τη σύνδεση Cosmote μέσω συσκευής smartphone ή tablet και εφόσον στην σύνδεση Cosmote και στη συσκευή είναι ενεργή και διαθέσιμη η χρήση Internet.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την εμπειρία μας απο τη χρήση θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε απο τη Δευτέρα.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.