Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 | 09:19

Ο νικητής του διαγωνισμού απο το digitaltvinfo.gr και την COSMOTE με δώρο ένα Sony Xperia E4

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του DigitalTVinfo.gr 1 Smartphone Sony Xperia E4, αξίας 129€. Το Sony Xperia E4 είναι ένα ανθεκτικό Smartphone με εξαιρετικές δυνατότητες και εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Έχει στρογγυλεμένο σχήμα, με μεγάλη οθόνη αφής 5" qHD και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz...

 

cosmote-xperia-e4

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για τον νικητή του διαγωνισμού του digitaltvinfo.gr και της Cosmote, με δώρο ένα smartphone Sony Xperia E4.

Η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την:

Άννα Ασκητή - Καλλιθέα (Αθήνα)

Η τυχερή νικήτρια θα ειδοποιηθεί για την παραλαβή του δώρου της.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή σας!

--------------

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του DigitalTVinfo.gr 1 Smartphone Sony Xperia E4, αξίας 129€.

Το Sony Xperia E4 είναι ένα ανθεκτικό Smartphone με εξαιρετικές δυνατότητες και εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Έχει στρογγυλεμένο σχήμα, με μεγάλη οθόνη αφής 5" qHD και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz. Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται η μπαταρία διάρκειας δύο ημερών, για να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα και να τραβάτε φωτογραφίες όταν τα άλλα τηλέφωνα μένουν από μπαταρία. Με το Sony Xperia E4 μπορείτε να σερφάρετε γρήγορα στο internet, να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, να έχετε άμεση πρόσβαση στα social media, να λαμβάνετε τα e-mail σας κ.ά. Το Xperia E4 διαθέτει, επίσης, εμπρόσθια κάμερα 2MP και οπίσθια κάμερα 5MP, με λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης σκηνής για ακόμη καλύτερες φωτογραφίες.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Ø Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Ø Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14/12/2015 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo digitaltvinfo.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

Ø Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

Ø Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Ø Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά, μέσω e-mail και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο digitaltvinfo.gr.

Ø Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Ø Το e-mail σας θα μπει αυτόματα στην βάση δεδομένων του newsletter του digitaltvinfo.gr. Όσοι από εσάς δεν βρουν ενδιαφέρον το newsletter και δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν το newsletter, μετά το πρώτο newsletter που υποχρεωτικά θα πάρουν, μπορούν εύκολα να διαγραφούν από την λίστα, υποβάλλοντας την σχετική αίτηση σε Link που φαίνεται στο τέλος του newsletter.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.