Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 | 18:19

Κερδίστε 1 πρωτοποριακό 4G Smartphone MLS Easy TS από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Το εκπληκτικό 4G Smartphone MLS Easy TS, με ελληνικό πληκτρολόγιο μεγάλα γράμματα και οθόνη αφής, αξίας 119€, που συνδυάζει λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Digitaltvinfo.gr ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το MLS Easy TS είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη από εύκολη και άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου Smartphone.

 mls germanos

Το εκπληκτικό 4G Smartphone MLS Easy TS, με ελληνικό πληκτρολόγιο, μεγάλα γράμματα και οθόνη αφής, αξίας 119€, που συνδυάζει λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Digitaltvinfo.gr ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το MLS Easy TS είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη από εύκολη και άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου Smartphone. Είναι απλό στη χρήση, έχει δυνατό ακουστικό και μεγάφωνο, ενώ χάρη στο πλήκτρο SOS μπορεί κανείς να ειδοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους σε περίπτωση ανάγκης με μια απλή κίνηση.

Με οθόνη αφής 2,8’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core 1.0 GHz και Android λογισμικό για άνετη και γρήγορη multitasking χρήση, το MLS Easy TS συνδυάζει την απλότητα του πληκτρολογίου με όλες τις δυνατότητες ενός 4G Smartphone. Διαθέτει κύρια κάμερα 3,2ΜΡ με LED flash για να μπορεί κανείς να απαθανατίζει με ευκολία τις όμορφες στιγμές του, ενώ με την 1.3ΜΡ εμπρόσθια κάμερα θα βγάζει selfies και θα κάνει video κλήσεις. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς να απαιτεί hands free ακουστικά, έχει 8GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD έως και 32GB για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει τα αγαπημένα του multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Το MLS Easy TS είναι κατασκευασμένο με κομψό design και έχει βάρος μόλις 150γρ.

Ακόμη περισσότερο όμως το MLS Easy TS διαθέτει τη νέα βοηθό MAIC της MLS (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη, επιτρέποντάς του με φωνητικές εντολές να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook. Επιπλέον, μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να κάνει αναζήτηση μέσω google. Η συσκευή διαθέτει, ακόμα, πλοηγό Talk & Drive.Η συσκευή διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που έχουν την μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά. Με το MLS Easy TS και σε συνδυασμό με το 4G δίκτυο της COSMOTE μπορεί κανείς να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, να επικοινωνεί και να διασκεδάζει απολαμβάνοντας απίστευτα γρήγορες ταχύτητες με το Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 93% του πληθυσμού της χώρας.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του MLS Easy TS εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Ø Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Ø Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28/02/2017 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo digitaltvinfo.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
Ø Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
Ø Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
Ø Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά, μέσω e-mail και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο digitaltvinfo.gr.
Ø Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
Ø Το e-mail σας θα μπει αυτόματα στην βάση δεδομένων του newsletter του digitaltvinfo.gr. Όσοι από εσάς δεν βρουν ενδιαφέρον το newsletter και δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν το newsletter, μετά το πρώτο newsletter που υποχρεωτικά θα πάρουν, μπορούν εύκολα να διαγραφούν από την λίστα, υποβάλλοντας την σχετική αίτηση σε Link που φαίνεται στο τέλος του newsletter.

---

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για τον νικητή του διαγωνισμού του digitaltvinfo.gr και της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ με δώρο ένα κινητό 4G Smartphone MLS Easy TS. Η κλήρωση ανέδειξε τυχερό τον:

Γιώργο Κάλπη απο το Αίγιο

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί στα στοιχεία επικοινωνίας του για την παραλαβή του δώρου του.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή σας!

 

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.