Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 | 13:21

Ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού από το www.digitaltvinfo.gr

Διεκδικήστε ένα πεδιόμετρο QM 3190 με τον πιο απλό τρόπο!

Διεκδικήστε ένα πεδιόμετρο QM 3190 με τον πιο απλό τρόπο! Το QM-3190 είναι ένα sat finder εξοπλισμένο με κορυφαία χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας τα πρότυπα DVB-S/S2/T/T2/C και τα πρωτόκολλα MPEG-2/4. Η μεγάλη και ευκρινής οθόνη 7” και το λαστιχένιο προστατευτικό της συσκευής χαρίζουν άνεση και ασφάλεια κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Προσφέροντας...

Η κλήρωση έγινε! Ο μεγάλος νικήτης του διαγωνισμού, που κερδίζει το πεδιόμετρο QM 3190, είναι ο Μπούμπαλος Παναγιώτης.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο e-mail του, για την παραλαβή του δώρου του.

---

Διεκδικήστε ένα πεδιόμετρο QM 3190 με τον πιο απλό τρόπο!

Το QM-3190 είναι ένα sat finder εξοπλισμένο με κορυφαία χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας τα πρότυπα DVB-S/S2/T/T2/C και τα πρωτόκολλα MPEG-2/4. Η μεγάλη και ευκρινής οθόνη 7” και το λαστιχένιο προστατευτικό της συσκευής χαρίζουν άνεση και ασφάλεια κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Προσφέροντας πληθώρα μετρήσεων, εγγυάται ότι δεν θα λείψει τίποτα σε όποιον το εμπιστευτεί.

Μικροπεξεργαστής : NOVATEK 500MHz
Μνήμη SDRAM : 1Gbit DDR3
Τύπος οθόνης : TFT 7” (1024x600)
Υποστήριξη DISEQC : 1.0 /1.1 /1.2, 0 / 22Κhz Tone
Οπτικοακουστικές θύρες : HDMI IN/OUT, AV IN/OUT
Υποστήριξη προτύπων - πρωτοκόλλων: DVB-S / S2 / T / T2 / C - MPEG-2/MPEG4 πρωτόκολλα
Μετρήσεις : Ψηφιακή ένδειξη ισχύος και ποιότητας, αστερισμού, ανάλυση φάσματος

Πώς θα κάνετε δικό σας το απόλυτο εργαλείο για κάθε εγκατάσταση:

  • Κάντε εγγραφή με το e-mail σας στο newsletter του www.digitaltvinfo.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: 30/05/2018 και ώρα 13:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, που έχει κάνει εγγραφή με το e-mail του στο newsletter του digitaltvinfo.gr.
  • Ο νικητής αναδεικνύεται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα στις 30/05/2018 (ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού) και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί από τo *digitaltvinfo.gr* ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο *digitaltvinfo.gr*.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο newsletter του digitaltvinfo.gr  και έχουν αποδεχθεί την αποστολή newsletter μετά την Τετάρτη 23 Μαΐου, μπαίνουν αυτόματα στην κληρωτίδα, και δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.