Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 | 21:54

Topfield TF-110HD

Ο επώνυμος της αγοράς

Ο κομψότατος επίγειος ψηφιακός δέκτης Topfield TF-110HD συνοδεύεται από καλώδιο HDMI και είναι έτοιμος για τοποθέτηση δίπλα στην HD τηλεόρασή σας. Υποστηρίζοντας HD MPEG4 μπορεί να αναπαράγει όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της χώρας και μέσω εξόδου HDMI αποδίδει ανάλυση έως 1080p...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Ο κομψότατος επίγειος ψηφιακός δέκτης Topfield TF-110HD συνοδεύεται από καλώδιο HDMI και είναι έτοιμος για τοποθέτηση δίπλα στην HD τηλεόρασή σας. Υποστηρίζοντας HD MPEG4 μπορεί να αναπαράγει όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της χώρας και μέσω εξόδου HDMI αποδίδει ανάλυση έως 1080p. Μέσω θύρας USB ο δέκτης μπορεί να μετατραπεί σε PVR για timeshift και εγγραφή προγραμμάτων.

Μικρών διαστάσεων και ιδιαίτερης σχεδίασης, ο επίγειος ψηφιακός δέκτης TF-110HD της Topfield μπορεί να συνοδέψει διακριτικά την HD τηλεόρασή σας. Ο DVB-T δέκτης υποστηρίζει αποκωδικοποίηση MPEG4 και μπορεί να προσφέρει όλα τα ελεύθερα επίγεια ψηφιακά κανάλια της χώρας. Συνοδευόμενος από καλώδιο HDMI είναι έτοιμος για τοποθέτηση. Στην τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί μέσω της θύρας HDMI ή εναλλακτικά μέσω SCART, για παλαιότερους τύπους τηλεοράσεων.

Ο TF-110HD θυμίζει κάτι από παλιό κασετόφωνο με ρετρό πλήκτρα power και channel up/down στο πάνω μέρος του. Από την άλλη βέβαια, έχει τον αέρα της σύγχρονης αισθητικής με μαύρο γυαλιστερό χρώμα και οθόνη τεσσάρων χαρακτήρων. Όλες οι οπτικοακουστικές συνδέσεις είναι στο πίσω μέρος, όπως και η θύρα USB.

Μενού και διαχείριση

Το μενού του TF-110HD υποστηρίζει ελληνικά. Βασισμένο σε μόλις 6 εικονίδια, το βασικό μενού οδηγεί τον χρήστη στις λειτουργίες του δέκτη. Η ρύθμιση των καναλιών μπορεί να γίνει αυτόματα κατά την πρώτη εκκίνηση του δέκτη ή μέσω του μενού χειροκίνητα. Μετά την αποθήκευση των προγραμμάτων, από την επιλογή Επεξεργασία Καναλιού μπορεί να γίνει κατηγοριοποίηση σε έως 8 λίστες αγαπημένων.

PVR και Multimedia

Η θύρα USB μπορεί να αξιοποιηθεί για λειτουργία PVR και ανάγνωση αρχείων Multimedia, με την σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου. Ως PVR ο δέκτης επιτρέπει τη χρήση διακοπής προγράμματος μέσω Timeshift, όπως και την εγγραφή προγραμμάτων. Μια εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει άμεσα πατώντας το πλήκτρο REC και στη συνέχεια πατώντας ξανά το REC να οριστεί ο χρόνος διάρκειας. Από την άλλη, οι εγγραφές μπορούν να είναι προγραμματισμένες είτε μέσω του EPG, είτε μέσω του μενού Κράτηση, όπου μπορούν να οριστούν έως 9 προγράμματα.

Από το μενού USB ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στη διαχείριση του εξωτερικού δίσκου και την λειτουργία Media Player. Η ανάγνωση αρχείων εικόνας, βίντεο και ήχου μπορεί να γίνει από δίσκο NFTS ή FAT32. Ο δέκτης υποστηρίζει πληθώρα αρχείων βίντεο, όπως mkv, avi, mp4 κτλ. Κατά τη δοκιμή μας πέρα από την αποτυχία αναπαραγωγής ήχου DTS και τη σωστή προβολή ελληνικών χαρακτήρων από εξωτερικό αρχείο srt, ο TF-110HD δεν είχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή αρχείων.

INFO
  • DaiSat
  • Εθνικής Αντιστάσεως 2 & Παπανικολή, 152 32 Χαλάνδρι
  • τηλ: 210-6828991 | fax: 210-6828991
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.daisat.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

18-09-2017

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Το νέο G-200 της γερμανικής Golden Interstar, είναι ένα OTT TV Box που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχεται με προεγκατεστημένο τον εκπληκτικό...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved