Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 | 11:51

SATLINK ST-6503

Ο οικονομικότερος HDMI διαμορφωτής DVB-T

Η ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη χρήση ψηφιακών διαμορφωτών σε οικιακές εγκαταστάσεις αυξάνει ανάλογα και τον ανταγωνισμό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την κυκλοφορία νέων μοντέλων σε προσιτές πλέον τιμές. Ο Satlink ST-6503 είναι ένας νέος Full HD διαμορφωτής DVB-T, κατάλληλος για χρήση σε οικιακά ομοαξονικά δίκτυα τηλεόρασης, ενώ είναι και ο οικονομικότερος της αγοράς.
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Η ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη χρήση ψηφιακών διαμορφωτών σε οικιακές εγκαταστάσεις αυξάνει ανάλογα και τον ανταγωνισμό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την κυκλοφορία νέων μοντέλων σε προσιτές πλέον τιμές. Ο Satlink ST-6503 είναι ένας νέος Full HD διαμορφωτής DVB-T, κατάλληλος για χρήση σε οικιακά ομοαξονικά δίκτυα τηλεόρασης, ενώ είναι και ο οικονομικότερος της αγοράς. Δέχεται ένα HDMI σήμα από δορυφορικούς δέκτες, Blu Ray Players, media players, CCTV, ή κάθε άλλη ψηφιακή πηγή, αποδίδοντάς το σε Full HD ανάλυσης DVB-T κανάλι στην μπάντα των VHF ή UHF, ώστε να μπορεί να διανεμηθεί στις τηλεοράσεις των υπόλοιπων δωματίων του σπιτιού.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είσοδος: HDMI

Πρότυπο διαμόρφωσης: DVB-TΑνάλυση: [email protected]

Κανάλια εξόδου: VHF CH5-CH12 / UHF CH21-C69

Στάθμη εξόδου: 70-100dBμV

MER: 35dB

INFO
  • Tronix
  • τηλ: 23170-03685
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.tronix.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.