Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 | 11:51

SATLINK ST-6503

Ο οικονομικότερος HDMI διαμορφωτής DVB-T

Η ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη χρήση ψηφιακών διαμορφωτών σε οικιακές εγκαταστάσεις αυξάνει ανάλογα και τον ανταγωνισμό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την κυκλοφορία νέων μοντέλων σε προσιτές πλέον τιμές. Ο Satlink ST-6503 είναι ένας νέος Full HD διαμορφωτής DVB-T, κατάλληλος για χρήση σε οικιακά ομοαξονικά δίκτυα τηλεόρασης, ενώ είναι και ο οικονομικότερος της αγοράς.
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Η ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη χρήση ψηφιακών διαμορφωτών σε οικιακές εγκαταστάσεις αυξάνει ανάλογα και τον ανταγωνισμό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την κυκλοφορία νέων μοντέλων σε προσιτές πλέον τιμές. Ο Satlink ST-6503 είναι ένας νέος Full HD διαμορφωτής DVB-T, κατάλληλος για χρήση σε οικιακά ομοαξονικά δίκτυα τηλεόρασης, ενώ είναι και ο οικονομικότερος της αγοράς. Δέχεται ένα HDMI σήμα από δορυφορικούς δέκτες, Blu Ray Players, media players, CCTV, ή κάθε άλλη ψηφιακή πηγή, αποδίδοντάς το σε Full HD ανάλυσης DVB-T κανάλι στην μπάντα των VHF ή UHF, ώστε να μπορεί να διανεμηθεί στις τηλεοράσεις των υπόλοιπων δωματίων του σπιτιού.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είσοδος: HDMI

Πρότυπο διαμόρφωσης: DVB-TΑνάλυση: [email protected]

Κανάλια εξόδου: VHF CH5-CH12 / UHF CH21-C69

Στάθμη εξόδου: 70-100dBμV

MER: 35dB

INFO
  • Tronix
  • τηλ: 23170-03685
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.tronix.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV