Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 | 20:48

Ελληνικό άρωμα στην CABSAT 2018 με την συμμετοχή της LEMCO και της ΒΙΟΚΑΛ

Δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, η LEMCO που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμου εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος και η ΒΙΟΚΑΛ που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ομοαξονικών και ειδικών καλωδίων στη χώρα μας, έδωσαν το παρόν στην CABSAT 2018. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Broadcast, Satellite and Digital Media” στην ευρύτερη...
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου

Δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, η LEMCO που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμου εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος και η ΒΙΟΚΑΛ που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ομοαξονικών και ειδικών καλωδίων στη χώρα μας, έδωσαν το παρόν στην CABSAT 2018. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Broadcast, Satellite and Digital Media” στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Νοτίου Ασίας, η οποία διοργανώθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2018, στο Dubai World Trade Centre (DWTC) των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.