20/11/2018

1ο Σεμινάριο Fiber To The Room

Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1o Σεμινάριο Fiber To The Room, το οποίο διοργανώθηκε από τις εταιρίες DIGITAL INNOVATIONS και ENSAT TECHNOLOGIES στις 16 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο IBIS Central Heraklion που βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η αναλυτική παρουσίαση για τη δυνατότητα ανάπτυξης...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1o Σεμινάριο Fiber To The Room, το οποίο διοργανώθηκε από τις εταιρίες DIGITAL INNOVATIONS και ENSAT TECHNOLOGIES στις 16 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο IBIS Central Heraklion που βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η αναλυτική παρουσίαση για τη δυνατότητα ανάπτυξης Internet, Τηλεόρασης, Τηλεφωνίας και αμέτρητων άλλων υπηρεσιών από ένα μόνο καλώδιο, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ολοκληρωμένη άποψη για τις εφαρμογές της οπτικής ίνας και την πληθώρα κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών που μπορεί αυτή να παρέχει.

Όπως είναι γνωστό, η εταιρία ENSAT TECHNOLOGIES, του Αλέξανδρου Κουσκουμπεκάκη,  δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ηλεκτρονικών, υποστηρίζοντας από μια απλή δορυφορική εγκατάσταση έως σύγχρονες τεχνολογίες όπως FTTR DOCSIS EOC, δίνοντας όμως έμφαση στα προϊόντα που αφορούν την οπτική ίνα.

Το 1o Σεμινάριο Fiber To The Room πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον κ. Γουναλάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας DIGITAL INNOVATIONS, που εδώ και παρά πολλά χρόνια εξοπλίζει τις ευρωπαϊκές αγορές με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρονικών και όχι μόνο. Διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στην διαχείριση της οπτικής ίνας, software και hardware, έχοντας στο πελατολόγιό του εταιρίες κολοσσούς παγκόσμιας εμβέλειας, υλοποιώντας παράλληλα πολύ εξειδικευμένα project σε όλη την Ευρώπη.

Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι η ENSAT TECHNOLOGIES ως συνεργάτης της DIGITAL INNOVATIONS έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Στο σεμινάριο αυτό φιλοξενήθηκε ο εξαιρετικός συνεργάτης της εταιρίας κος Αστέριος Ρούπας, εμπορικός διευθυντής της LEMCO, ο οποίος μίλησε για τα προϊόντα της εταιρίας του που ομοίως με τα προϊόντα της DIGITAL INNOVATIONS διατίθενται σε χονδρική αντιπροσώπευση από την ENSAT TECHNOLOGIES.

Η αίθουσα στην οποία διοργανώθηκε η εκδήλωση ήταν γεμάτη και αν κρίνουμε από την ποσότητα και ποιότητα των ερωτήσεων που υποβλήθηκαν, το σεμινάριο είχε τεράστιο ενδιαφέρον και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, στήθηκε μικρό εργαστήριο στο οποίο έγινε επίδειξη κολλήσεων, μετρήσεων και πολλών άλλων τεχνικών εργασιών που αφορούν την οπτική ίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ζητηθεί από την εταιρία αντίστοιχο σεμινάριο στην Αθήνα, το οποίο ασφαλώς και θα πραγματοποιηθεί.

INFO
  • ENSAT TECHNOLOGIES
  • Μαστραχά 12, 712 02 Ηράκλειο
  • τηλ: 2810-244966
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.ensat.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.