Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
22 Ιανουαρίου 2022 13:44

AVM FRITZ!Box 6850 5G

Το πρώτο στον κόσμο 5G modem/router για ταχύτητες Internet έως 1.3 Gbps!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
eab013e8bc60f8a70eb2eab959b6c628 XL 90f4c5ad

Η γερμανική AVM, πάντα πρωτοπόρος στην παραγωγή κορυφαίων δικτυακών προϊόντων, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που είναι σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πρόκειται για το FRITZ!Box 6850 5G, το οποίο είναι το πρώτο στον κόσμο all-in-one modem/router για τη νέα γενιά των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας.

Η γερμανική AVM, πάντα πρωτοπόρος στην παραγωγή κορυφαίων δικτυακών προϊόντων, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που είναι σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πρόκειται για το FRITZ!Box 6850 5G, το οποίο είναι το πρώτο στον κόσμο allinone modem/router για τη νέα γενιά των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας. Προσφέρει ασύλληπτες ταχύτητες πρόσβασης στο Internet, καθώς μπορεί να υποστηρίξει έως 1.3 Gbps για download και 600 Mbps για upload! Διαθέτει πανίσχυρο και γρήγορο WLAN διπλής ζώνης, τηλεφωνικό σύστημα και ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας για ενσύρματη δικτύωση, καθώς είναι εξοπλισμένο με τέσσερις θύρες Gigabit LAN και μια γρήγορη θύρα USB.

Το FRITZ!Box 6850 5G είναι ένα modem/router που υποστηρίζει μπάντες του 5G στην περιοχή κάτω των 6 GHz και όλες τις κοινές ζώνες LTE στην Ευρώπη. Είναι σχεδιασμένο για περιοχές που δεν καλύπτονται από οπτική ίνα ή δίκτυο χαλκού και δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη μέθοδος πρόσβασης σε broadband σύνδεση. Επιπλέον, μπορεί να προτιμηθεί από το χρήστη αντί για την απαρχαιωμένη ADSL σύνδεση που χρησιμοποιεί όταν αυτή δε μπορεί να ανταποκριθεί τις ανάγκες του, ή ακόμα και να λύσει τα χέρια του στις διακοπές όταν δεν καλύπτεται από το Wi-Fi του ξενοδοχείου στο δωμάτιο που διαμένει. Λειτουργεί με τη χρήση μιας κάρτας mini SIM από οποιαδήποτε εταιρεία κινητής και προμηθεύει το οικιακό δίκτυο με Internet σούπερ υψηλής ταχύτητας, ενσύρματα και ασύρματα. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τις 2 ζώνες του Wi-Fi, προσφέρει Wi-Fi 5 στα 2.4 GHz και Wi-Fi 4 στα 2.4 GHz. Επιπλέον, υποστηρίζει Mesh Wi-Fi για εύκολη οικιακή δικτύωση, καθώς και λειτουργίες Smart Home και DECT σταθμού βάσης για έως 6 ασύρματα τηλέφωνα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media server για κοινόχρηστη αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων ή ως print server που μετατρέπει τον οικιακό USB εκτυπωτή σε δικτυακό.

 

Χαρακτηριστικά

Το FRITZ!Box 6850 5G ακολουθεί τον κλασσικό σχεδιασμό της σειράς FRITZ!Box που χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας, με τις καμπύλες γραμμές του γυαλιστερού λευκού πλαστικού περιβλήματος και την κόκκινη σχάρα εξαερισμού του που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πάνω επιφάνειάς του. Διαθέτοντας διαστάσεις 208x150x37 χιλιοστών, αποτελεί ένα κόσμημα στο χώρο του σαλονιού. Το σασί του ανασηκώνεται προοδευτικά από μπροστά προς τα πίσω για να αφήνει κενό στις άφθονες γρίλιες εξαερισμού της κάτω πλευράς, κάτι που βοηθάει αποτελεσματικά στην απαγωγή της θερμότητας από το εσωτερικό. Στην πάνω πλευρά του είναι τοποθετημένα 3 πλήκτρα WLAN, Fon/DECT και Connect/WPS, με αντίστοιχα ενδεικτικά LED συν άλλα 2 LED Power/Mobile και Info. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια θύρα FON για σύνδεση αναλογικού τηλεφώνου ή fax και στην αριστερή μια γρήγορη θύρα USB 3.0 για σύνδεση αποθηκευτικής μονάδας πολυμέσων (NAS) ή εκτυπωτή, ενώ η πίσω διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό συνδέσεων: υποδοχή Power, 4 θύρες LAN, θύρα Fon RJ11 για σύνδεση τηλεφωνικής συσκευής, υποδοχή κάρτας mini SIM και 2 υποδοχές τύπου SMA για σύνδεση κεραιών LTE. Το κουτί της συσκευασίας περιλαμβάνει τροφοδοτικό 12V/2.5A, καλώδιο Ethernet μήκους 1.5 μέτρου, 2 εξωτερικές κεραίες που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση σε δίκτυο κινητής, καρτέλα με τα στοιχεία σύνδεσης (Wi-Fi SSID & passwords) και πολύγλωσσο φυλλάδιο γρήγορου οδηγού εγκατάστασης.

Στο εσωτερικό του FRITZ!Box 6850 5G βρίσκεται SoC Dakota που έχει κατασκευαστεί από την Qualcomm, το οποίο εξοπλίζεται με επεξεργαστή Cortex-A9. Ο επεξεργαστής αυτός είναι αρχιτεκτονικής ARMv7 32-bit και αποτελείται από 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 717MHz (4x717MHz). Διαθέτει μνήμη RAM 512MB και NAND-FLASH 512MB. Αντί για DSL modem, έχει ενσωματωμένο 5G modem μάρκας Qualcomm Snapdragon X55 και υποστηρίζει 3 μπάντες UMTS (3G), 13 μπάντες LTE (4G) και 11 μπάντες 5G στην περιοχή κάτω των 6 GHz. Είναι ένα modem/router που μπορεί να υποστηρίξει θεωρητικές ταχύτητες έως 1.3 Gbps για το download και έως 600 Mbps για το Upload μέσω δικτύου 5G, 1 Gbps για το download και έως 211 Mbps για το Upload μέσω 4G (LTE Advanced Pro / CAT 16), καθώς και 42 Mbps μέσω 3G (UMTS/HSPA+). Αυτό το επιτυγχάνει με τη χρήση μιας κάρτας mini SIM (ή nano SIM μέσω adaptor) και διαμοιράζει το Internet στις συσκευές του σπιτιού ενσύρματα μέσω 4 θυρών Gigabit LAN και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Υποστηρίζει WLAN AC + N (Wi-Fi 5) με τεχνολογία 4×4 MU-MIMO για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών χωρίς να ανταγωνίζονται για εύρος ζώνης. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τις ζώνες των 5GHz (802.11ac) και των 2.4GHz (802.11b/g/n), ενώ θεωρητικά μπορεί να προσφέρει μέγιστο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 866Mbps για τα 5GHz και 400Mbps για τα 2,4GHz. Για ένα έξυπνο σπίτι, ευέλικτο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά για την τηλεφωνία, το FRITZ!Box 6850 5G έχει ενσωματωμένη μονάδα DECT που ελέγχει τις έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως πρίζες με διακόπτη (FRITZ!DECT 200/210). Στον ενσωματωμένο πίνακα διανομής του μπορούν να καταχωρηθούν ένα αναλογικό τηλέφωνο και έως έξι ασύρματα τηλέφωνα DECT. Επιπλέον, μέσω του δικτύου Wi-Fi είναι επίσης δυνατή η μετατροπή των smartphones σε πραγματικά VoIP τηλέφωνα. Οι ενσωματωμένοι τηλεφωνητές, οι τοπικοί και διαδικτυακοί κατάλογοι συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Επιπλέον, η συσκευή εξοπλίζεται με θύρα USB 3.0 που κάνει μια USB συσκευή κοινόχρηστη σε όλο το τοπικό δίκτυο. Μπορεί να συνδεθεί ένας εκτυπωτής για να γίνει δικτυακός και να μπορούν όλοι οι υπολογιστές του δικτύου να δίνουν εντολή εκτύπωσης, ή ένας σκληρός δίσκος που θα λειτουργεί ως NAS Storage για απομακρυσμένη διαχείριση αρχείων, καθώς και ως media server που κάνει διαθέσιμες ταινίες, μουσική και εικόνες για απευθείας streaming από όλες τις συσκευές του δικτύου.

WiFi

Όπως σε όλη τη σειρά FRITZ!Box, έτσι και στο FRITZ!Box 6850 5G η AVM δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση και των δύο ζωνών του Wi-Fi. Επειδή ορισμένα κανάλια των 5GHz χρησιμοποιούνται από τη μετεωρολογία και την αεροπορία, η συσκευή πραγματοποιεί συνεχή έλεγχο στα κανάλια της μπάντας και καταγράφει αν κάποια είναι κατειλημμένα από αυτές τις υπηρεσίες ώστε να τα δεσμεύσει. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι όταν ένας client ζητήσει από το FRITZ!Box 6850 5G κανάλι στην μπάντα των 5GHz θα συνδεθεί σε αυτό αστραπιαία, κάτι που δε μπορεί να συμβεί με άλλες συσκευές του εμπορίου, καθώς αυτές πρέπει πρώτα να εκτελούν έλεγχο που μπορεί να διαρκεί 5-10 λεπτά. Η συσκευή διαθέτει επίσης έξυπνη νοημοσύνη και μπορεί από μόνη της να εξισορροπεί τις ζώνες για να διαμοιράζει σωστά το bandwidth, ενώ έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί έως 150 χρήστες. Υποστηρίζει λειτουργία Beamforming που εστιάζει το σήμα σε συνδεδεμένους πελάτες για βέλτιστη ζεύξη τους, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση και αυξημένη σταθερότητα στο ασύρματο δίκτυο. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Mesh Wi-Fi, που σημαίνει ότι τα video, η μουσική και οι φωτογραφίες φτάνουν απρόσκοπτα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, του διαμερίσματος ή του γραφείου. Χρησιμοποιεί μάλιστα ευφυία για να ελέγχει τη στάθμη ζεύξης του πελάτη, αλλάζοντας άμεσα σύνδεση σε κοντινότερο σημείο πρόσβασης μόλις η ισχύς του σήματος πέσει κάτω από το 50% και όχι χαμηλότερα όπως συνήθως συμβαίνει με άλλες Mesh Wi-Fi λύσεις του εμπορίου, ώστε να εξασφαλίζει ομαλή και αδιάλειπτη επικοινωνία.

FRITZ! OS

Ένα από τα δυνατά σημεία του FRITZ!Box 6850 5G είναι η ευκολία διαμόρφωσης και διαχείρισης που προσφέρει, κάτι το οποίο οφείλεται στο ευφυές λειτουργικό σύστημα FRITZ! OS της AVM. Όλα γίνονται πανεύκολα για το χρήστη χωρίς την ανάγκη να διαθέτει ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, μέσα από ένα καταπληκτικό web interface. Το ευφυές αυτό λογισμικό διαχειρίζεται επίσης έξυπνα την ενέργεια, μειώνοντας αυτόματα την ισχύ του Wi-Fi όταν αποσυνδέονται όλες οι συσκευές. Επιπλέον, με τη χρήση του MyFRITZ!App ο χρήστης μπορεί από οποιοδήποτε iOS/Android smartphone να αποκτάει απομακρυσμένη πρόσβαση για να διαχειρίζεται τις λειτουργίες του FRITZ!Box 6850 5G, τον έλεγχο του τοπικού δικτύου και τις συνδεδεμένες συσκευές του. Μέσω του FRITZ!App Fon μπορεί να χρησιμοποιεί το smartphone ως ασύρματο VoIP τηλέφωνο για να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις, ενώ μέσω του FRITZ!App WLAN μπορεί να μετράει την ταχύτητα σύνδεσης του smartphone σε διαφορετικές τοποθεσίες του Wi-Fi. Όλες οι FRITZ! εφαρμογές είναι δωρεάν και ενημερώνονται τακτικά, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη απόδοση και ακόμα περισσότερη ευχρηστία.  

Μενού

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο μενού του FRITZ!Box 6850 5G, έχουμε στη διάθεσή μας έναν οδηγό εγκατάστασης που μας καθοδηγεί βήμα – βήμα.  Αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει μια κάρτα mini SIM (ή nano SIM με adapter) στην αντίστοιχη υποδοχή, ενεργοποιούμε τη συσκευή και από τον υπολογιστή ή το tablet συνδεόμαστε στο Wi-Fi δίκτυο FRITZ!Box 6850 SV με τους κωδικούς που βρίσκουμε στην παρεχόμενη καρτέλα σύνδεσης. Ανοίγουμε browser και στο πεδίο διευθύνσεων του πληκτρολογούμε fritz.box ή την IP 192.168.178.1. Στη σελίδα που ανοίγει επιλέγουμε γλώσσα και εισάγουμε το password της συσκευής για να εισέλθουμε στον οδηγό εγκατάστασης (wizard), οπότε ορίζουμε χώρα και εκτελείται επανεκκίνηση. Στην καρτέλα που ανοίγει εισάγουμε το PIN της mini SIM κάρτας μας, επιλέγουμε Other Service Provider και πληκτρολογούμε το APN της σύνδεσης που για την COSMOTE κάρτα μας ήταν internet. Μετά την επιβεβαίωση της επιτυχημένης σύνδεσης στο Internet ρυθμίζουμε την τηλεφωνία, το Wi-Fi και την προσθήκη email για να λαμβάνουμε ενημερώσεις. Στη συνέχεια πραγματοποιείται έλεγχος για νέα έκδοση λογισμικού που ολοκληρώνει τον οδηγό εγκατάστασης για να οδηγηθούμε στο κεντρικό μενού της συσκευής, το αριστερό μέρος του οποίου περιλαμβάνει μια κάθετη στήλη με βασικές ενότητες ρυθμίσεων.

Από το Overview βλέπουμε μια γενική εικόνα του FRITZ!Box 6850 5G, με την κατάσταση της σύνδεσης Internet, την ταχύτητα, τις συνδεδεμένες συσκευές, την έκδοση του λογισμικού και άλλα στοιχεία.

Από το Internet έχουμε διάφορες επιλογές ρυθμίσεων και ελέγχου της σύνδεσής μας. Λαμβάνουμε ενδείξεις για την κατάσταση του δικτύου κινητής και του Internet, καθώς και γραφήματα σε πραγματικό χρόνο για τη ροή δεδομένων του Downstream και του Upstream. Μπορούμε να τροποποιήσουμε τα στοιχεία της σύνδεσης Internet, να μπλοκάρουμε δικτυακές εφαρμογές, να επιλέξουμε διαφορετικά profiles πρόσβασης για κάθε συσκευή, να κάνουμε Port Forward, να ενεργοποιήσουμε απομακρυσμένη σύνδεση μέσω HTTPS, να ορίσουμε υπηρεσία DynDNS, να ενεργοποιήσουμε τη χρήση VPN και να δημιουργήσουμε λογαριασμό MyFRITZ! για απομακρυσμένη πρόσβαση. Λαμβάνουμε επίσης διάφορες πληροφορίες για την 5G σύνδεση, όπως λίστα δικτύων, SIM Card, ισχύς σήματος κεραιών και άλλα ακόμα στοιχεία.

Στο τμήμα Telephony έχουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να συνδέσουμε τα συμβατά τερματικά μας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τηλεφωνητή και fax, να διαχειριστούμε κλήσεις, να ελέγξουμε τις συνδεδεμένες συσκευές, να εισάγουμε τον τηλεφωνικό κατάλογο που διαθέτουμε στον Google λογαριασμό μας και να ενεργοποιήσουμε τις λειτουργίες DECT.

Από το Home Network διαχειριζόμαστε το οικιακό μας δίκτυο. Μπορούμε να βλέπουμε την τοπολογία του δικτύου και του Mesh Wi-Fi με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, ποιες από αυτές είναι συνδεδεμένες μέσω LAN  ή Wi-Fi, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε τη LAN 4 να λειτουργεί ως Guest Network. Έχουμε επίσης επιλογές για τη διαχείριση της συνδεδεμένης USB συσκευής, την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Media Server και την αλλαγή του ονόματος της συσκευής.

Από την ενότητα WiFi μπορούμε να ελέγχουμε τα ασύρματα δίκτυα που έχουμε διαμορφώσει, το κανάλι εκπομπής, τον τύπο και το κλειδί κρυπτογράφησης, ενώ μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε το χρόνο απενεργοποίησης του Wi-Fi και να ορίσουμε κανόνες Guest Access.

Από το Smart Home μπορούμε να διαχειριζόμαστε έξυπνες οικιακές συσκευές και από το Diagnostics να εκτελούμε διάφορους διαγνωστικούς ελέγχους.

Από την ενότητα System αποκτούμε πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις του συστήματος. Μπορούμε να βλέπουμε λίστα καταγραφής συμβάντων, να ενεργοποιήσουμε το Push Service με λήψη ενημερωτικών e-mail, να ορίσουμε γλώσσα, χώρα, χρονική ζώνη, καθώς και να εκτελέσουμε αποθήκευση – εισαγωγή ρυθμίσεων, επανεκκίνηση – επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και χειροκίνητη ή αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού.

Τέλος, στο Wizards βρίσκουμε διάφορους οδηγούς για την παραμετροποίηση του εξοπλισμού.

Από το πάνω μέρος του κεντρικού μενού μπορούμε να επιλέξουμε το FRITZ!NAS, το οποίο μας μεταφέρει σε μια νέα καρτέλα που μας επιτρέπει να εισέλθουμε στο USB δίσκο που έχουμε συνδέσει για να διαχειριστούμε τα αρχεία του. Έτσι, μπορούμε να αναζητήσουμε και να επιλέξουμε μια αποθηκευμένη ταινία μας, ώστε να την παρακολουθήσουμε μέσω του ενσωματωμένου player απευθείας σε οποιαδήποτε συσκευή μας, κάτι που δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία.

{gallery}38285{/gallery}

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

5G modem/routermini SIM (nano SIM μέσω adaptor)1.3 Gbps Download / 600 Mbps UploadQualcomm DakotaQuad Core Cortex-A9 / ARMv7 32-bit @ 717MHz (4x717MHz) 512MB512MBQualcomm Snapdragon X55AC + N (Wi-Fi 5) 4×4 MU-MIMO, 866Mbps@5GHz / 400Mbps@2.4GHzMESH Wi-Fi, NAS, Print Server, Media Server, Smart HomeFRITZ! OSMyFRITZ!App, FRITZ!App Fon, FRITZ!App WLAN1x USB 3.0, 1x FON, 4x LAN, 1x Fon, 1x mini SIM, 2x SMA (LTE)208x150x37 χιλ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...