Skip to main content
22 Ιανουαρίου 2022 13:45

CINOBO

Ελληνική πλατφόρμα streaming για τους λάτρεις του σινεμά

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
80c673c16b75ea7f1e6aa9bc9579a56a XL dcba795b

Η παρακολούθηση ταινιών μέσω streaming είναι μια μορφή τηλεθέασης που στις μέρες μας φαίνεται να έχει εδραιωθεί για τα καλά, καθώς προτιμάται από ολοένα και περισσότερους σε σχέση με τα προγράμματα που προσφέρει η παραδοσιακή τηλεόραση.

Η παρακολούθηση ταινιών μέσω streaming είναι μια μορφή τηλεθέασης που στις μέρες μας φαίνεται να έχει εδραιωθεί για τα καλά, καθώς προτιμάται από ολοένα και περισσότερους σε σχέση με τα προγράμματα που προσφέρει η παραδοσιακή τηλεόραση. Τη μεγάλη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνουν διεθνείς συνδρομητικές πλατφόρμες του είδους που είναι δημοφιλείς σε όλον τον κόσμο για το περιεχόμενο που προσφέρουν, όμως πλέον υπάρχει και η ελληνική πρόταση! Πρόκειται για το Cinobo, το οποίο φέρνει τη μεγάλη οθόνη στον υπολογιστή, τη Smart TV, το smartphone και το tablet, ή ακόμα και εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να παρακολουθεί μεγάλο σινεμά όποτε θέλει και όπου κι αν βρίσκεται.

Το Cinobo ξεναγεί το χρήστη στην 7η τέχνη με δυναμικές συλλογές, επίκαιρες προτάσεις και θεματικές κατηγορίες που επιμελούνται άνθρωποι με εμπειρία και αγάπη για τον κινηματογράφο. Το όνομά του προέρχεται από το Cinema No Borders, που σημαίνει σινεμά χωρίς όρια. Σινεμά με όραμα και πολυμορφία. Σινεμά που αψηφά κανόνες και στερεότυπα και ψηλαφεί πολιτισμούς. Σινεμά που διασκεδάζει. Σινεμά που σε κάνει να αισθανθείς, να γελάσεις, να προβληματιστείς. Cinema No Borders σημαίνει κινηματογραφική εμπειρία και ψυχαγωγία χωρίς όρια.

Τι είναι το Cinobo;

Το Cinobo είναι η νέα ελληνική πλατφόρμα streaming που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Μία πλατφόρμα που φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά. Δημιουργήθηκε με στόχο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, σε ένα χώρο για εξερεύνηση για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να ανακαλύψουν την 7η τέχνη.

Ωστόσο, η δραστηριότητα του Cinobo δεν περιορίζεται μόνο στις οθόνες. Η φιλοδοξία του είναι να λειτουργήσει ως πυλώνας υποστήριξης και διάδοσης του ανεξάρτητου κινηματογράφου στην Ελλάδα. Με προβολές, εκδηλώσεις και συνεργασίες με φορείς που δραστηριοποιούνται στον κινηματογραφικό χώρο Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και μέσω της διανομής επιλεγμένων τίτλων, επιδιώκει να προσφέρει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία στους συνδρομητές του!

Τι προσφέρει;

Φοίνικες, άρκτοι, λέοντες και λεοπαρδάλεις, Ευρώπη και Ελλάδα, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Αυστραλία, κωμωδίες, θρίλερ, ερωτικές ιστορίες, οικογενειακά δράματα, ντοκιμαντέρ και όχι μόνο. Η ταινιοθήκη του Cinobo φιλοξενεί εκατοντάδες ταινίες επιλεγμένες από όλο τον κόσμο, με προσεγμένη παρουσίαση και θεματικά αφιερώματα. Η ταινιοθήκη εμπλουτίζεται εβδομαδιαία με νέες προσθήκες, μεταξύ των οποίων και μία πρεμιέρα, μια ταινία δηλαδή που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά στην Ελλάδα. Ταινίες βραβευμένες από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες πολυαγαπημένες σε βραδιές θερινού σινεμά και μικρά φεστιβαλικά διαμαντάκια που παίχτηκαν για μικρό χρονικό διάστημα στις αίθουσες και δεν πρόλαβε να δει το κοινό. Από τον Chaplin και τον Keaton, έως τον Truffaut και τον Kieślowski, στο Cinobo ο χρήστης θα βρει και κλασσικές ταινίες που σημάδεψαν την 7η τέχνη. Το Cinobo του δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένο τον πλούτο αυτό.

Πώς ξεκίνησε το Cinobo;

Η ιστορία του Cinobo είναι δίχως άλλο μια κινηματογραφική ιστορία. Μια ιστορία που ξεκινά τώρα, έχοντας όμως γερά θεμέλια στην εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του κινηματογράφου. Η αγάπη των συντελεστών του για το ανεξάρτητο σινεμά και η αβεβαιότητα για τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπίο του κινηματογράφου διεθνώς, έδωσαν το έναυσμα για τη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος. Ένα project σύγχρονο, φρέσκο και αναγκαίο που θα εισάγει το κινηματογραφόφιλο κοινό, και όχι μόνο, σε μια εποχή άμεσης πρόσβασης στον κινηματογράφο και θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο ελληνικό κινηματογραφικό γίγνεσθαι.

Χρόνια τώρα, όραμα των ανθρώπων του Cinobo υπήρξε το να καταφέρουν να κάνουν διαθέσιμες, στο ευρύ κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου, τις ταινίες που τους αγγίζουν στα φεστιβάλ, που ξέρουν ότι θα αγαπηθούν από το κοινό, αλλά όμως δεν φτάνουν εύκολα στα μάτια του θεατή. Ταινίες που δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα ή και ταινίες που ήρθαν αλλά τους δόθηκε χρονικά μια πολύ μικρή ευκαιρία προβολής, χάρη στα στερεότυπα δεδομένα που κυριαρχούν στην εγχώρια κινηματογραφική αγορά. Θέλουν, λοιπόν, να δώσουν ζωή στις ταινίες που εξαφανίστηκαν από τις αίθουσες νωρίς και πιθανώς δεν είναι καν διαθέσιμες μέσω Blu-ray ή DVD. Μέσω του Cinobo φιλοδοξούν να δώσουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα φιλμ που το κοινό τους δεν ξέρει πού να τα βρει.

Η ομάδα του Cinobo

Πίσω από το Cinobo βρίσκεται μια ομάδα επαγγελματιών ποικίλων ειδικοτήτων με διάφορα ενδιαφέροντα και εμπειρίες, που ένωσαν τις δυνάμεις και το κέφι τους κάτω από έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη τους για το σινεμά. Εκτός από την ομάδα-πυρήνα του Cinobo, αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και οι εξωτερικές συνεργασίες. Από την αρχή της λειτουργίας του, συνεργάζεται και επιδιώκει διαρκώς νέες συνεργασίες με φορείς και προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται τόσο στον κινηματογραφικό χώρο, όσο και ευρύτερα στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Η ομάδα του Cinobo αποτελείται από τους εξής:

  • Δάφνη Μπεχτσή: Διευθύνουσα Σύμβουλος (Managing director)
  • Αλέξης Βούκαλης: Υπεύθυνος ηλεκτρονικού εμπορίου (E-commerce manager)
  • Μαρίνα Λιμπέρη: Υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας (Marketing & communications manager)
  • Κωνσταντίνος Τσίγκος: Διαχειριστής ψηφιακού προϊόντος (Digital product manager)
  • Νιόβη Βουδούρη: Υπεύθυνη γραφείου Τύπου (Publicity Manager)
  • Βαγγέλης Δημόπουλος: Συντονιστής περιεχομένου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Content & social media coordinator)
  • Σοφία Μπεχτσή: Υπεύθυνη λειτουργιών (Operations officer)
  • Τάσος Μελεμενίδης: Υπεύθυνος προγραμματισμού ταινιών (Head of programming)
  • Θοδωρής Δημητρόπουλος: Επιμέλεια ταινιών (Curation)
  • Τάσος Χατζηευφραιμίδης: Επιμέλεια ταινιών (Curation)

Συνδρομή & συσκευές θέασης

Το Cinobo προσφέρει 14 μέρες δωρεάν δοκιμής, με απεριόριστη πρόσβαση σε όλη την ταινιοθήκη της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου υπάρχει χρέωση 7,99 ευρώ ανά μήνα, με δυνατότητα του χρήστη να διακόψει τη συνδρομή του ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως χρονική δέσμευση. Η μηνιαία συνδρομή του Cinobo παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5 συσκευές και τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε 2 από αυτές, με τους παρακάτω τρόπους:

Σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω της ιστοσελίδας cinobo.com, όπου υποστηρίζονται:

– Υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Windows 10, ο οποίος χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση browsers Chrome, Safari ή Mozilla Firefox ή Edge

– iMac ή MacBook με λειτουργικό σύστημα OS High Sierra 10.13 ή μεταγενέστερα, το οποίο χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση των browsers Chrome, Safari ή Mozilla Firefox

Σε κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής Cinobo, όπου υποστηρίζονται:

– smartphone ή tablet με λογισμικό Android 8.0 ή μεταγενέστερο, με εγκατεστημένη την εφαρμογή Cinobo από το Google Play Store. Rooted συσκευές δεν υποστηρίζονται.

– iPad και iPhone με λογισμικό iOS 11 ή μεταγενέστερο, με εγκατεστημένη την εφαρμογή Cinobo από το App Store. Συσκευές με jailbreak δεν υποστηρίζονται.

Σε Smart TV μέσω του Cinobo TV app, όπου υποστηρίζονται:

– Smart TV με λειτουργικό σύστημα Android TV 5.0 ή νεότερο, με εγκατεστημένο το Cinobo TV app από το Google Play Store.

– LG Smart TV με λειτουργικό σύστημα WebOS 3.0 ή νεότερο, με εγκατεστημένο το Cinobo TV app από το LG Content Store.

– Samsung Smart TV, μοντέλων κυκλοφορίας 2015 έως και 2020, με εγκατεστημένο το Cinobo TV app από το Samsung Apps.

Σε οποιαδήποτε τηλεόραση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Μέσω TV Box ή TV Stick που θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν επίσημη πιστοποίηση Google και λειτουργικό σύστημα Android TV (5.0 ή νεότερο), κατεβάζοντας το Cinobo TV app από το Google Play Store.

– Με ασύρματη μετάδοση ταινίας από smartphone/tablet, μέσω της λειτουργίας Chromecast.

– Με ασύρματη μετάδοση ταινίας από iPhone/iPad, μέσω της λειτουργίας Airplay.  

– Με ενσύρματη σύνδεση laptop μέσω καλωδίου HDMI και αναπαραγωγή της ταινίας από το cinobo.com.

Σημειώνεται επίσης ότι ο συνδρομητής μπορεί όποτε το θελήσει να διακόψει την προβολή της ταινίας που παρακολουθεί και να τη συνεχίσει από το ίδιο σημείο σε μία από τις άλλες συσκευές του.

Περιεχόμενο

Από την πρώτη στιγμή της σύνδεσης στο Cinobo γίνεται αμέσως αντιληπτή στο συνδρομητή η διαφορά στη φιλοσοφία του περιεχομένου σε σχέση με άλλες διεθνείς πλατφόρμες streaming, όπως για παράδειγμα με το Netflix. Επικεντρώνεται ξεκάθαρα στον ποιοτικό ευρωπαϊκό και αμερικάνικο κινηματογράφο, ενώ εδώ είναι επίσης ο κατάλληλος χώρος για όσους προτιμούν τις εγχώριες παραγωγές, καθώς υπάρχει και πολύ ελληνικό σινεμά! Η πλοήγηση στους καταλόγους γίνεται πανεύκολα, μέσα από πολλές θεματικές κατηγορίες ταινιών που εκτείνονται σε οριζόντιες λωρίδες από posters. Υπάρχει δυνατότητα προβολής ολόκληρης της λίστας από κάθε κατηγορία σε ξεχωριστή καρτέλα μεγάλων posters, ενώ ο συνδρομητής μπορεί να κάνει την έρευνά του και να προσθέτει τις ταινίες που προτιμάει σε δική του λίστα, ώστε να τις αναζητεί και να τις εντοπίζει γρήγορα κάθε φορά που θα επιθυμεί να τις παρακολουθήσει. Επίσης, σε υπολογιστή η κάθε λίστα μπορεί να προβάλλεται σε κάθετη στήλη μικρών posters που περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες πληροφορίες κάθε ταινίας. Το περιεχόμενο του Cinobo ανανεώνεται συνεχώς, ενώ οι θεματικές κατηγορίες ταξινόμησής του είναι οι εξής:

  • New in Cinobo
  • Continue Watching
  • Cinobo Συλλογές
  • Cinobo Exclusives: Mόνο στο Cinobo
  • Αγαπημένα του Κοινού
  • Must See
  • Cinobo Πρεμιέρες: Πρώτη Φορά στην Ελλάδα
  • Cinobo Φιλμογραφίες
  • The Classics
  • Feelgood
  • Τα Βραβευμένα
  • Νέο Ελληνικό Σινεμά
  • Πάμε Φεστιβάλ
  • Ερωτική Επιθυμία
  • Κωμωδία & Σάτιρα
  • Από τη Σελίδα στην Οθόνη
  • Σκληρό Arthouse
  • Ανεξάρτητο Αμερικάνικο
  • Rom Com
  • LGBTQ+
  • Ντοκιμαντέρ
  • Νύχτες Αγωνίας
  • Female Gaze
  • Animation
  • Αληθινές Ιστορίες
  • Μεγάλοι Σκηνοθέτες

Νέες κυκλοφορίες του Cinobo

Το 2022 μπήκε με νέες ταινίες που εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο του Cinobo, μέσα στις οποίες υπάρχουν και 2 ελληνικές που έρχονται σε πρώτη αποκλειστική προβολή! Το Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη με τους εξαιρετικούς Βαγγέλη Μουρίκη και Αργύρη Πανταζάρα είναι η ελληνική ταινία της χρονιάς, η πρόταση της Ελλάδας για τα Όσκαρ, και η ταινία με 10 Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (συμπεριλαμβανομένων των Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α’ Ανδρικού Ρόλου). Μαζί με αυτό, έρχεται Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπαβέλλα, μια διασκεδαστική περιπέτεια με το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Μιχάλη Σαράντη.

Από τις 14 Ιανουαρίου και για ένα μήνα το 12ο My French Film Festival παρουσιάζει 30 νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής. Επίσης, το πολυσυζητημένο και αριστουργηματικό Ένα Ψηλό Κορίτσι του ανερχόμενου Ρώσου σκηνοθέτη Καντεμίρ Μπαλάγκοφ, ταινία που το 2019 συναντούσε κανείς σε όλα τα βραβεία και τις Best Of λίστες. Σε Α’ προβολή αποκλειστικά στο Cinobo το τρυφερό Γάζα, Αγάπη μου που έχει ρομάντζο, κωμωδία και πολιτική ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη. Το Μοντέλο με τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και ράπερ Εντ Σκρέιν, μας αποκαλύπτει τον -όχι πάντα λαμπερό- κόσμο της μόδας, ενώ η παλαιστινιακή δραματική περιπέτεια Όμαρ, βραβευμένη στις Κάννες και Υποψήφια για Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας, μας γεμίζει σασπένς.

Στο Cinobo και οι παριζιάνοι Άθλιοι που εμπνέονται από το μυθιστόρημα του Ουγκώ, φέρνοντάς το στο σήμερα και στο επίκαιρο θέμα της αστυνομικής βίας. Από την άλλη άκρη της Ευρώπης, οι σπονδυλωτές Ιστορίες Μιας Νύχτας καταγράφουν τη διαφθορά στη Βουλγαρία μέσα από τα μάτια των ταξιτζήδων. Από το αγαπημένο των κινηματογραφόφιλων Ιράν, έρχονται το φεστιβαλικό Ένας Ακέραιος Άνθρωπος, που είναι μια ιστορία διαφθοράς και αδικίας, αλλά και το απίθανο και πραγματικά μοναδικό Ένας Δράκος Έρχεται! που είναι μια κωμωδία τρόμου με στοιχεία ντοκιμαντέρ! Τέλος, από την ελληνική αστυνομική περιπέτεια Μπλε Βασίλισσα θα δούμε, με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει στο εγχώριο σινεμά, την ιστορία μιας ληστείας. Αναλυτικά, οι νέες ταινίες του Cinobo είναι οι εξής:

Οι Άθλιοι (Les Misérables), από 3 Ιανουαρίου: Βραβείο Επιτροπής στις Κάννες για μια εκρηκτική ταινία με φόντο ένα μονίμως ηλεκτρισμένο Παρίσι, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το κλασικό πια Μίσος.

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ (In the Strange Pursuit of Laura Durand), από 4 Ιανουαρίου: “Χειροποίητο” αναλογικό κινηματογραφικό κοκτέιλ με στοιχεία κωμωδίας δρόμου και γνήσιου buddy movie, με αναρχικό χιούμορ, αγνό σινεφίλ πνεύμα και αδάμαστη φαντασία.

Το Μοντέλο (The Model), από 6 Ιανουαρίου: Η αλήθεια πίσω από τον “λαμπερό χώρο της μόδας”, σε ένα δανέζικο θρίλερ που καθηλώνει με τη δική του σκοτεινή ομορφιά.

Ένας Δράκος Έρχεται! (A Dragon Arrives!), από 7 Ιανουαρίου: Ένα απίστευτο και τολμηρό μείγμα φιλμ νουάρ, mockumentary και αχαλίνωτα σέξι φαντασιώσεων που μας ταξιδεύει στο Ιράν των 60s μέσα από τις αναμνήσεις ενός ντετέκτιβ.

Ένα Ψηλό Κορίτσι (Beanpole), από 10 Ιανουαρίου: Ο Ρώσος Κάντεμιρ Μπαλάκοφ (Οι Δικοί μου Άνθρωποι) δημιουργεί μια αριστουργηματική κινηματογραφική εμπειρία που αγγίζει επίπεδα αρχαίας τραγωδίας.

Digger, από 11 Ιανουαρίου: Πολυβραβευμένο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζώρτζη Γρηγοράκη που τολμά να συνδυάσει το γουέστερν, την οικολογία και την αρχαία τραγωδία στην ελληνική επαρχία.

Ένας Ακέραιος Άνθρωπος (A Man of Integrity), από 13 Ιανουαρίου: Με δίκαιη νίκη στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα των Καννών”, η ταινία που έφερε στο προσκήνιο τον Μοχάμαντ Ρασούλοφ είναι άλλη μια απόδειξη της δύναμης του ιρανικού σινεμά.

12ο My French Film Festival, από 14 Ιανουαρίου.

Ομάρ (Omar), από 20 Ιανουαρίου: O Χάνι Αμπού-Ασάντ (Παράδεισος: Τώρα) αφηγείται μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία αγάπης σε ένα απάνθρωπο φόντο. Βραβευμένο στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” του Φεστιβάλ Καννών.

Γάζα, Αγάπη Μου (Gaza mon Amour), από 25 Ιανουαρίου: Ο έρως χρόνια και πολιτικά αδιέξοδα δεν κοιτά σ’ αυτή την αναπάντεχη κομεντί από την Παλαιστίνη που σε αγκαλιάζει με γλυκιά μελαγχολία, τρυφερότητα και χιούμορ.

Ιστορίες Μιας Νύχτας (Directions), από 27 Ιανουαρίου: Ο Βούλγαρος auter Στέφαν Κομαντάρεφ πλέκει ένα συνταρακτικό δράμα γεμάτο ηθικά σταυροδρόμια που εντυπωσίασε στο “Ένα Κάποιο Βλέμμα” του Φεστιβάλ Καννών.

Μπλε Βασίλισσα (Blue Queen), από 31 Ιανουαρίου: Μια σύγχρονη αστυνομική περιπέτεια, εμπνευσμένη από την ταινία “Συνήθεις Ύποπτοι” και τους σπιρτόζικους διαλόγους του Κουέντιν Ταραντίνο.

{gallery}38286{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
  • Ikusi Flow Smart Headend

    Ikusi Flow Smart Headend

    Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
  • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

    Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
  • V-Tech Z2024 H265

    V-Tech Z2024 H265

    Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
  • Nedis TVSM5120GY

    Nedis TVSM5120GY

    Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
  • Anga PS series

    Anga PS series

    Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
  • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

    Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...