Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 496
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24 Απριλίου 2022 12:40

ANT1+

Η νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming του Antenna

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
aab5a43ead9beef76cb923efaa453a25 XL 496f8eb1

Ο Όμιλος Antenna εισέρχεται στο χώρο του streaming, λανσάροντας επίσημα τη νέα συνδρομητική του πλατφόρμα ANT1+. Το ANT1+ προσφέρει on demand θέαση σε ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, καθώς και live TV με 4+1 τηλεοπτικά κανάλια.

Ο Όμιλος Antenna εισέρχεται στο χώρο του streaming, λανσάροντας επίσημα τη νέα συνδρομητική του πλατφόρμα ANT1+. Το ANT1+ προσφέρει on demand θέαση σε ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, καθώς και live TV με 4+1 τηλεοπτικά κανάλια. Η πρόσβαση των συνδρομητών πραγματοποιείται από Smart TV, tablet και smartphone με τη χρήση έξυπνης εφαρμογής, καθώς και από σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές με τη χρήση browser.

Διακρίνοντας την αλλαγή που έχει σημειωθεί στις συνήθειες θέασης του τηλεοπτικού κοινού, ο Όμιλος Antenna επεκτείνει την παρουσία του στο χώρο των Over The Top υπηρεσιών. Με τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν πρωτότυπες εγχώριες σειρές σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού και πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται τώρα στους κινηματογράφους, όλα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και χωρίς διαφημίσεις. Παράλληλα, θα έχουν στη διάθεσή τους live κανάλια που μεταδίδουν κλασσικές δραματικές και κωμικές σειρές του ANT1, ενώ θα μπορούν να παρακολουθούν και το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού.

Τι περιλαμβάνει το ANT1+;

Οι συνδρομητές του ANT1+ μπορούν να απολαμβάνουν:

ΑΝΤ1+ Originals: Περιλαμβάνουν πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας με υψηλή κινηματογραφική ποιότητα, που σύμφωνα με τον ANT1 θα είναι εφάμιλλη των παραγωγών του εξωτερικού. Ξεχωρίζουν οι “ΣΕΡΡΕΣ”, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη και πλούσιο cast ηθοποιών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους Πάνο Νάτση, Γιώργος Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη. Μέσα στο 2022 θα ακολουθήσουν και άλλες, όπως η μεγάλη παραγωγή “Η ΓΕΦΥΡΑ” που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με τους Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Ψαρρά κ.ά. ηθοποιούς. Επίσης, το “THE FRIEND” της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη.

Διεθνείς Σειρές & Ταινίες: Σε συνεργασία με κορυφαία studio του εξωτερικού (NBC, ITV, NENT, κ.ά.), το ΑΝΤ1+ θα προβάλλει τις πιο πρόσφατες δημοφιλείς σειρές, όπως Devils (Patrick Dempsey), Dr. Death (Joshua Jackson, Alec Baldwin), Intelligence (David Schwimmer), Belgravia και άλλες ακόμα που θα προσφέρονται σε Α ́ προβολή ως αποκλειστικό περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, η ταινιοθήκη της συνδρομητικής πλατφόρμας θα περιλαμβάνει εμβληματικούς ξένους τίτλους ταινιών όπως “Manchester By the Sea”, “Snow White and the Huntsman” και “Gladiator”.

Ελληνικές Σειρές & Ταινίες: Αποκλειστικά δικαιώματα προβολής νέων ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις οποίες ξεχωρίζουν οι σπουδαίες ελληνικές παραγωγές “Ο Άνθρωπος του Θεού”, “Ράφτης”, “Σμύρνη μου Αγαπημένη” και “Μικρά Όμορφα Άλογα”. Επιπλέον, οι συνδρομητές του ANT1+ θα έχουν πρόσβαση σε ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, όπως “Φτηνά Τσιγάρα” και “Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας”, καθώς και σε αγαπημένες κλασικές ελληνικές ταινίες, όπως η “Αλίκη στο Ναυτικό” και “Τα Κόκκινα Φανάρια”. Οι χρήστες του ΑΝΤ1+ Lite θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν για 30 ημέρες όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι ΑΝΤ1+ συνδρομητές θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση για πάντα σε όλα τα επεισόδια και την τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις αγαπημένες σειρές του καναλιού.

Παιδικά: Με “Shrek”, “Despicable Me 2”, “Morph” και άλλο παιδικό περιεχόμενο, οι μικροί φίλοι του ΑΝΤ1+ θα μπορούν να απολαμβάνουν διασκεδαστικές, αλλά και εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

LIVE κανάλια: Ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά video clip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο Just Music, κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο ANT1 Comedy και αγαπημένες δραματικές σειρές στο ANT1 Drama.

Περιεχόμενο

ANT1+ ORIGINALS

ΣΕΡΡΕΣ: Μετά από 40 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Λευτέρης χάνει την Ευτυχία του και πασχίζει να βρει ξανά νόημα στη ζωή του. Όταν ο μικρότερος γιος του, ο Οδυσσέας, επιστρέφει στις Σέρρες, οι δύο άντρες ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο και θα λύσουν το μπερδεμένο νήμα της σχέσης τους.

Η ΓΕΦΥΡΑ: Ένα πτώμα στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας αναγκάζει μια Ελληνίδα και έναν Τούρκο αστυνομικό να συνεργαστούν. Όμως, πίσω από το έγκλημα κρύβονται παράνομοι μηχανισμοί και η συγκάλυψη ενός μυστικού που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο χωρών.

THE FRIEND: Ο Ορφέας έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να τους γοητεύει και να τους κάνει να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά του… φίλος επί πληρωμή! Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη…

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – MAN OF GOD: Μετά την εξορία του από τον κλήρο της Αιγύπτου, ο Νεκτάριος Κεφαλάς αποσύρεται στην Αίγινα. Εκεί, ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι που δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για ανηθικότητα. Λίγο πριν το τέλος, κάνει ένα τελευταίο θαύμα.

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ: H Filio Williams, μια ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας.

ΡΑΦΤΗΣ: Ο 50χρονος Νίκος, ένας εκλεπτυσμένος ράφτης παλαιάς κοπής, πασχίζει να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της καλοντυμένης αριστοκρατίας του ’60. Όμως, όταν η τράπεζα απειλεί να κατάσχει το ραφτάδικο και ο πατέρας του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ο Νίκος βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να φέρει την τέχνη του στο σήμερα. Μπορεί μια νύφη στα Καμίνια να γίνει η μούσα του αλαφροΐσκιωτου Ράφτη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

DEVILS: Ο Μάσιμο Ρουτζέρο είναι ένας επιτυχημένος χρηματιστής. Όταν εμπλέκεται σε μια υπόθεση δολοφονίας, ανακαλύπτει ένα καλοστημένο σχέδιο που συνδέεται με έναν συγκαλυμμένο οικονομικό πόλεμο. Αντιμέτωπος με αυτούς που καθορίζουν τη μοίρα του πλανήτη κρυμμένοι στις σκιές, πρέπει να επιλέξει: θα τους ακολουθήσει ή θα τους καταστρέψει;

DR. DEATH: Ο Κρίστοφερ Νταντς είναι ένας ταλαντούχος νεαρός νευροχειρουργός. Όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Δύο συνάδελφοί του, με σύμμαχο μια βοηθό εισαγγελέα, θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν τέλος στην εφιαλτική του δράση. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

BELGRAVIA: Μια αριστοκρατική κοινωνία γεμάτη σκάνδαλα που ξεσπούν μεταξύ των μελών της αφρόκρεμας του Λονδίνου του 19ου αιώνα, και μυστικά που αποκαλύπτονται αναπάντεχα απειλώντας να καταστρέψουν μια φαινομενικά τέλεια ζωή.

INTELLIGENCE: Ένας πρώην πράκτορας της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας ενώνει τις ικανότητές του με έναν αναλυτή υπολογιστών και μαζί δημιουργούν την πιο αλλόκοτη μονάδα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας.

TEMPLE: Ένας καταξιωμένος χειρουργός αγωνίζεται να σώσει την ετοιμοθάνατη γυναίκα του από μια ανίατη ασθένεια. Στην προσπάθειά του να βρει χρήματα, ανοίγει μια παράνομη υπόγεια κλινική όπου δέχεται ακόμα και εγκληματίες.

BRAVE NEW WORLD: Σε έναν ουτοπικό κόσμο του οποίου η τελειότητα βασίζεται στον έλεγχο της μονογαμίας και της ιδιωτικής ζωής, ο κόσμος αρχίζει να αμφισβητεί τους κανόνες, βάζοντας την αυστηρή κοινωνία τους σε τροχιά σύγκρουσης.

WORLD ON FIRE: Οι ζωές καθημερινών ανθρώπων από όλη την Ευρώπη διασταυρώνονται και μπλέκονται στη δίνη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με το χάος ενός κόσμου τυλιγμένου στις φλόγες.

WEST OF LIBERTY: Ένας πρώην πράκτορας της Στάζι μπλέκει ξανά στον σκοτεινό κόσμο της κατασκοπείας όταν ένας πρώην συνεργάτης του από τη CIA του ζητά να αναλάβει μια περίπλοκη υπόθεση.

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

GLADIATOR: Όταν ο αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος ορίζει ως διάδοχό του τον θαρραλέο στρατηγό Μάξιμο, ο γιος του, διψασμένος για εξουσία, διατάζει την εκτέλεση του Μάξιμου και της οικογένειάς του. Η μοίρα, όμως, θα οδηγήσει τον Μάξιμο στην αρένα του Κολοσσαίου, για να μονομαχήσει για τη ζωή του και να εκδικηθεί την προδοσία του Κόμοδου.

SNOW WHITEE & THE HUNTSMAN: Η αγνή καρδιά της Χιονάτης είναι το όπλο που χρειάζεται η Βασίλισσα Ραβένα για να διατηρήσει την ομορφιά της. Όταν η Χιονάτη δραπετεύει και μπαίνει στο Σκοτεινό Δάσος, η Ραβένα εξαπολύει τον Κυνηγό της για να τη φέρει πίσω. Όλα ανατρέπονται όταν εκείνος αντικρίζει πρώτη φορά τη νεαρή πριγκίπισσα…

THE CHANGE-UP: Δυο φίλοι, ο ένας ορκισμένος εργένης και ο άλλος πρότυπο οικογενειάρχη και πετυχημένος δικηγόρος, εύχονται σε μια μεθυσμένη νύχτα να είχαν ο ένας τη ζωή του άλλου. Τι γίνεται, όμως, όταν συνειδητοποιούν ότι η ευχή τους πραγματοποιήθηκε;

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ & ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ: Ο Νίκος συχνάζει σε ένα καφενείο, συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους ιδιόρρυθμους θαμώνες και δημιουργεί έναν κλειστό κόσμο γύρω του, κάτι που του ασκεί γοητεία. Μια μέρα γνωρίζει τυχαία τη Σοφία, περνούν μαζί μια νύχτα περιπλανώμενοι στην πόλη κι ύστερα χωρίζουν. Μετά από αυτήν τη νύχτα, η ζωή του Νίκου αλλάζει και ο κόσμος που μέχρι πρότινος τον γοήτευε, τώρα φαντάζει λίγος χωρίς τη Σοφία.

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ: Τρεις ανατρεπτικές ερωτικές περιπέτειες. Όλοι οι ήρωες των ιστοριών πέφτουν έξω σε κάθε δηλωμένη άποψή τους για τον έρωτα. Η πρώτη ιστορία εξελίσσεται στον ξέφρενο ρυθμό των clubs, η δεύτερη ασχολείται με ένα αβάσταχτο λαϊκό αίσθημα και η τρίτη είναι ένα απρόσμενο οικογενειακό δράμα. Ο έρωτας παραμένει απρόβλεπτος, παρασύροντάς μας στο άγνωστο…

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: Η Αλίκη, κόρη του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, μεταμφιέζεται σε ναύτη και κρύβεται σ ́ ένα από τα πλοία του στόλου για να συναντήσει τον αγαπημένο της, Δημήτρη. Όμως το πολεμικό αυτό πλοίο συμμετέχει σε μια εκπαιδευτική άσκηση και η παρουσία του χαριτωμένου κοριτσιού θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απρόοπτες και διασκεδαστικές καταστάσεις…

Ο ΤΡΕΛΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ: Ο μυθομανής ήρωάς μας συναντά έναν παλιό φίλο που του προτείνει να τον πάρει συνεταίρο. Αρχίζει μια καινούρια ζωή, όταν όμως γνωρίζει μια πάμπλουτη Αμερικάνα, χάνει τα λογικά του και απαρνιέται ακόμα και την αρραβωνιαστικιά του. Εκείνη, στήνει μια παγίδα για να τον συνετίσει…

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ: Η ιστορία ενός οίκου ανοχής και των κοριτσιών του, λίγο πριν από το κλείσιμο των «σπιτιών» στην Τρούμπα του Πειραιά.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ & ΣΕΙΡΕΣ

MINIONS: Η ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων, γεμάτη αλλεπάλληλες γκάφες, από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφέντη. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στον δρόμο τους.

SHREK: Ο Σρεκ, ένα βρομερό τέρας του βάλτου, αναλαμβάνει να σώσει την όμορφη πριγκίπισσα Φιόνα από έναν τρομερό δράκο. Παρέα στην αποστολή του έχει έναν ενοχλητικό, πλακατζή Γάιδαρο. Η Φιόνα, όμως, δεν είναι μια συνηθισμένη πριγκίπισσα… Όλοι μαζί θα ζήσουν μια μαγική περιπέτεια, ένα απρόβλεπτο παραμύθι που ανατρέπει όσα ξέρουμε για τους ιππότες, τους δράκους και τις πριγκίπισσες.

DESPICABLE ME 2: Καθώς ο Γκρου προσαρμόζεται στον ρόλο του ως οικογενειάρχης, μια άκρως απόρρητη παγκόσμια οργάνωση αφοσιωμένη στην καταπολέμηση του κακού ζητάει τη βοήθειά του. Άλλωστε, ο πρώην αρχι-κακός είναι ο μόνος που μπορεί να κατατροπώσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ANT1

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας. Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές. Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

ΗΛΙΟΣ: Η Λήδα, μαζί με τον γιο της, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καβάλα, μετά από 18 χρόνια απουσίας, για να μπορέσει να ξαναβρεί το νήμα που κόπηκε όταν εγκατέλειψε τη ζωή που είχε εκεί. Ο πρώτος που θέλει να συναντήσει είναι ο παλιός της κολλητός φίλος, ο Μάνος. Όλα ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για το φόνο του. Προσπαθώντας να υποστηρίξει την αθωότητα της, αναγκάζεται να ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής της. Ένας έρωτας βγαίνει στην επιφάνεια μετά από δεκαοχτώ χρόνια σιωπής…

Συνδρομή

Η μηνιαία συνδρομή στο ΑΝΤ1+ προσφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση. Μετά τους τρεις μήνες, η τιμή διαμορφώνεται αυτόματα στα 7,99€ τον μήνα. Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard. Με απλή, δωρεάν εγγραφή στο ΑΝΤ1+ Lite, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά το πρόγραμμα των καναλιών ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV, ενώ μπορεί να απολαμβάνει για 30 ημέρες τα νέα επεισόδια από τις αγαπημένες του σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1.

Συσκευές θέασης

Η πρόσβαση στο ANT1+ πραγματοποιείται από τις παρακάτω συσκευές:

  • Υπολογιστής με λειτουργικό Windows 7 ή νεότερο μέσω των 3 πιο πρόσφατων εκδόσεων του Chrome
  • Υπολογιστής με λειτουργικό macOS μέσω των 3 πιο πρόσφατων εκδόσεων του Safari
  • iPhone και iPad με λειτουργικό iOS 13, 14, 15
  • Smartphone και tablet με λειτουργικό Android 10, 11, 12
  • Samsung Smart TV ελληνικής αντιπροσωπείας με λειτουργικό Tizen 5.0 – 6.0
  • LG Smart TV ελληνικής αντιπροσωπείας με λειτουργικό webOS 4-7
  • Σύντομα θα υποστηρίζονται έξυπνες τηλεοράσεις με λειτουργικό Android TV

Ο συνδρομητής μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό του σε 5 συσκευές και να παρακολουθεί ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...