Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

23/10/2010

«Electrotec» και «Σύγχρονο Κτίσμα»

Με δορυφορικές… παρουσίες!

Τον μήνα που μας πέρασε, οι εταιρείες του χώρου μας έδωσαν το «παρών» τους στις δύο σημαντικότερες εκθέσεις που έλαβαν μέρος, την «Electrotec» και το «Σύγχρονο Κτίσμα».
«Electrotec»

 

Tridimas Electronics

Στο περίπτερο της εταιρείας Tridimas Electronics υπήρχε παρέλαση μεγάλων εταιρειών στους πιο καίριους τομείς των ηλεκτρονικών. Στη δορυφορική και επίγεια τηλεόραση ξεχώριζαν τα όργανα μετρήσεων Rover, με ζωντανές παρουσιάσεις των πιο σημαντικών μοντέλων. Στα συστήματα ασφαλείας, αισθητή έκαναν την παρουσία τους τα συστήματα της Aver Media, με σύγχρονα καταγραφικά και κάμερες στημένα live. Τέλος, δεν έλειπαν τα γνωστά συστήματα δικτυακού ασύρματου εξοπλισμού.

 

Stam Electronics

Μεγάλη ήταν η παρουσία της Cavel στο περίπτερο της Stam Electronics, με πολλαπλές λύσεις στο χώρο της καλωδίωσης ομοαξονικών δικτύων. Επίσης, στο περίπτερο της εταιρείας το «παρών» τους έδωσαν προτάσεις συστημάτων ασφαλείας.


Beskas Electronics

Στο περίπτερο της εταιρείας Beskas κυριαρχούσε η παρουσία της Jolly, που δίνει άριστες λύσεις σε πολυτηλεχειριστήρια, αλλά και λοιπά συστήματα ηλεκτρονικών. Παράλληλα, στο περίπτερο υπήρχαν πολλά μοντέλα κεραιών για λήψη αναλογικών και επίγειων ψηφιακών καναλιών.


Jager

Το μεγάλο περίπτερο της εταιρείας Jager ήταν κατακλεισμένο από τα αναρίθμητα μοντέλα επίγειων κεραιών, όπου φιγουράρανε όλων των ειδών οι κεραίες, σε ποικίλα σχέδια και χρώματα.

 

«Σύγχρονο Κτίσμα»

 

DaiSat

H DaiSat έκανε αισθητή την παρουσία της στην έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα», έχοντας ως βασικά της εκθέματα τους ενισχυτές και τα κέντρα διανομής της Terra, όπως και τη μεγάλη ποικιλία δικτυακών δεκτών Linux στους οποίους εξειδικεύεται η εταιρεία, παρέχοντας πολύ σημαντική υποστήριξη.

 

Digital TV Info

Στην έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα», οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με το περιοδικό μας και να κερδίσουν ένα... γλυκό χαμόγελο από τον Τέρη και την Αλίκη!

Κατηγορία Τεύχος 26

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.