Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
23 Μαρτίου 2011 03:00

INDELEX ELECRONICA 2011

Μεγάλη επιτυχία στην καρδιά της κρίσης!

Γράφει: Παύλος Κερασίδης
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F6d89cca5cadb132a55db6d93cfaf5524 XL

Featured | Κατά παράδοση, η έκθεση Electronica αποτελεί τον καθρέφτη της ελληνικής πραγματικότητας στον χώρο των Ηλεκτρονικών, και κυρίως στις τηλεπικοινωνίες και στα συστήματα συναγερμού. Δίνοντας το «παρών» της κάθε δύο χρόνια, είναι η πυξίδα που δείχνει τις τάσεις των τεχνολογιών που θα επικρατήσουν…

Πολλά είχαν ακουστεί για την επιτυχία ή όχι της φετινής έκθεσης- θεσμού του χώρου των ηλεκτρονικών Indelex Electronica. Λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και βλέποντας άλλες αντίστοιχες κλαδικές εκθέσεις, θεωρήθηκε βέβαιο ότι η έκθεση δεν θα ήταν αυτή που ήταν τα άλλα χρόνια. Λίγο όμως οι καλύτερες τιμές ενοικίασης των περιπτέρων, και λίγο η μείωση των δαπανών από εικαστικά και πολλών τετραγωνικών περίπτερα, κατέστησε δυνατή τη συμμετοχή περίπου 100 περιπτέρων, ελαφρώς λιγότερων από την προηγούμενη διοργάνωση (περίπου 120).
Από την άλλη πλευρά ο καλός καιρός, αλλά και η όρεξη για ενημέρωση από τεχνικούς και χομπίστες έφεραν στην έκθεση γύρω στους 4.500 χιλιάδες επισκέπτες, νούμερα επίσης παραπλήσια της προ διετίας διοργάνωσης (περισσότερο από 5.000).
Γυρνώντας του διαδρόμους της φετινής Indelex Elctronica, που πραγματοποιήθηκε στις 17, 18, 19 και 20 Μαρτίου στο ΕΚΕΠ της Μεταμόρφωσης, ήταν εμφανής η κλίση της έκθεσης προς τον επαγγελματία τεχνικό, παρά στον απλό καταναλωτή. Τα δύο βασικά θέματα της έκθεσης αφορούσαν τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και το χώρο της τηλεόρασης.
Όπως ήταν αναμενόμενο, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών το ενδιαφέρον έπεφτε καθαρά στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Το ευχάριστο ήταν ότι πολλές εταιρίες παρουσίασαν πολύ αξιόλογες, πρωτοποριακές και επαγγελματικές λύσεις τόσο για τη διανομή όσο και την αναμετάδοση της DVB-T. Ανάμεσα στα προϊόντα ξεχώρισαν ευέλικτες, σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις Headend με δυνατότητες επεξεργασίας τόσο DVB-S/S2, DVB-T αλλά και IP σημάτων, αλλά και μονάδες αναμετάδοσης που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματία τεχνικό.
Στα πλαίσια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, όσοι επισκέφτηκαν την Indelex Electronica είχαν την τύχη να βρεθούν μάρτυρες της ΠΡΩΤΗΣ μετάδοσης HD εικόνας μέσω DVB-T. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε στο περίπτερο του περιοδικού Digital TV σε συνεργασία με τις εταιρείες Ikusi και Promax Hellas. Για την πρωτοποριακή εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε η μονάδα EN-264 της Promax, η οποία δεχόταν ένα σήμα Υψηλής Ευκρίνειας 1080i και το κωδικοποιούσε με συμπίεση MPEG4. Η έξοδος ASI της μονάδας οδηγούταν σε διαμορφωτή ASI σε DVB-T της Promax, όπου γινόταν η διαμόρφωση του σήματος σε επίγειο ψηφιακό κανάλι. Το σήμα στη συνέχεια τροφοδοτούσε προενισχυτή και τελικό ενισχυτή της Ikusi με τελικό αποδέκτη δύο κεραίες προς εκπομπή. Το επίγειο ψηφιακό σήμα HD μπορούσε να ληφθεί από οποιοδήποτε σημείο στην έκθεση με έναν απλό δέκτη DVB-T MPEG-4 και να προβληθεί σε HD τηλεόραση. Το μέλλον της τηλεόρασης “πέρασε” για τέσσερις μέρες από το περίπτερο του περιοδικού Digital TV στα πλαίσια της έκθεσης!!
Ο χώρος του CCTV είχε επίσης να δείξει πολύ σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε ασύρματες εφαρμογές, που πλέον αγγίζουν πραγματικά επαγγελματικά επίπεδα, όπως και συστήματα με δικτυακές δυνατότητες. Οι εξελίξεις των καμερών είναι εντυπωσιακές αλλάζοντας τα δεδομένα στα συστήματα παρακολούθησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01. Από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα περίπτερα, αυτό της AMF Electronics φιλοξενούσε λύσεις για τον επαγγελματία τεχνικό, με πολλά προϊόντα προς επίδειξη, όπως το νέο όργανο μετρήσεων της KWS και τα προϊόντα προστασίας ρεύματος AEG.
 
02. Στη γωνιά με τα προϊόντα της εταιρείας AMF Electronics την παράσταση έκλεβε ο μεταλλάκτης DVB-S/S2 σε COFDM με συμπίεση MPEG-4, για οικονομικές και ταυτόχρονα ποιοτικές εφαρμογές.
 
03. Το headend ΟΗ 50 της Wisi ήταν ένα από τα πολλά προϊόντα που ήταν στημένα στο περίπτερο της AMF Electronics.
 
03a. To εργαστήριο της KWS στην πράξη.
 
04. Στο περίπτερο της εταιρείας Fracarro θετική εντύπωση προκαλούσε το κομμάτι του CCTV, με το σύστημα συναγερμού DEFENDER, το οποίο υποστηρίζει τοπολογία BUS για σύνδεση όλων των αισθητήρων μέσω ενός τετράκλωνου καλωδίου.
 
05. Εντυπωσιακές τόσο στην αισθητική αλλά και στα χαρακτηριστικά τους, οι επίγειες κεραίες της Fracarro, σειράς Sigma, που βασίζονται σε τεχνολογία loop Yagi.
 
06. Στην εταιρεία Devolo συναντήσαμε τα συστήματα PowerLAN για υλοποίηση δικτύου υπολογιστών μέσω των γραμμών της ΔΕΗ, αλλά την παράσταση έκλεψε το νέο σύστημα μεταφοράς δορυφορικού DVB-S/S2 σήματος μέσω των γραμμών της ΔΕΗ.
 
07. Στο περίπτερο τη εταιρίας Mistral συναντήσαμε προϊόντα ελληνικής κατασκευής, κυρίως για λήψη επίγειων σημάτων.
 
08. Στο επίκεντρο του περιπτέρου της εταιρείας Tridimas Electronics βρισκόταν ένα πρωτοποριακό σύστημα για ασφαλή και εύκολη παρακολούθηση φωτοβολταϊκού πάρκου.
 
09. Ζωντανή επίδειξη των πεδιομέτρων της εταιρίας Rover, από την Tridimas Electronics, με το Digicube να κλέβει τα βλέμματα.
 
10. Η γωνία των προϊόντων της εταιρείας Ikusi στο περίπτερο της Tridimas Electronics εστιαζόταν κυρίως στην λήψη επίγειων σημάτων.
 
11. Ο νέος προγραμματιζόμενος ενισχυτής κεντρικής μονάδας Headend, Engel Pro HD, ήταν από τα κύρια νέα εκθέματα της εταιρείας Astrasat.
 
12. Το κάτοπτρο Visiosat HD της AstraSat με δυνατότητα πολλαπλής λήψης.
 
13. Στο περίπτερο της Matel συναντήσαμε ελληνικά προϊόντα για δορυφορική και επίγεια λήψη, απόλυτα προσαρμοσμένα στην ψηφιακή εποχή, κρύβοντας από πίσω τους την επί ετών αναπτυσσόμενη τεχνογνωσία της εταιρείας.
 
14. Το περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις μας ήταν αυτό της εταιρίας Lemco Electronics. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε ποιοτικότατο, άκρως επαγγελματικό εξοπλισμό για λήψη, επεξεργασία, διανομή και εκπομπή τηλεοπτικών σημάτων Ελληνικής κατασκευής. Με τα βλέμματα στραμμένα στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, η εταιρεία κατασκευάζει ενισχυτές εκπομπής τηλεόρασης έως 6W, όπως και κέντρα επεξεργασίας σημάτων.
 
15. Στα Headends της εταιρείας Lemco, με μονάδες σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξολοκλήρου από την ίδια, είδαμε μονάδα διαμορφωτή 4xA/V σε DVB-T, συμπίεσης MPEG-2, με ενσωματωμένο πομπό 2W, προσαρμοσμένη για χρήση σε αναμεταδότη. Από την άλλη πλευρά, ξεχωρίσαμε Headend με υποστήριξη μονάδων για λήψη DVB-T ή DVB-S και μετατροπή σε IP stream ή μονάδες Α/V και μετατροπή σε IP stream ή DVB-T.
 
16. Ήρθαν οι νέοι δέκτες της Opticum με βασικό χαρακτηριστικό την υποστήριξη υψηλής ανάλυσης 1080p.
 
17. Ενδιαφέρον είχαν οι πολύ μικροί νέοι δέκτες της Opticum για λήψη τόσο SD όσο και HD δορυφορικών καναλιών, σε πολύ χαμηλές τιμές.
 
18. Το βραβείο του πιο εντυπωσιακού περιπτέρου πάει οπωσδήποτε στην εταιρία Edision.
 
19. Οι εκπλήξεις της εταιρείας Edision κορυφώθηκαν με την παρέλαση των “δεκτών” της στους διαδρόμους της έκθεσης.
 
20. Η σειρά τηλεχειριστηρίων made for you και οι πληρέστατη ποικιλία από βάσεις για τηλεοράσεις LCD και Plasma έως 65″, αποτελούσαν δύο από τα κύρια εκθέματα της εταιρίας Beskas.
 
21. Προϊόντα Engel και UPS Eaton στο περίπτερο της Multisat.
 
22. Στο περίπτερο της εταιρείας Neta συναντήσαμε μεγάλη ποικιλία δεκτών DVB-S/S2 και DVB-T, ωστόσο τις εντυπώσεις μας έκλεψαν τα προϊόντα κινητής δορυφορικής λήψης σε πλοία ή τροχόσπιτα της Mobilsat.
 
23. Το περίπτερο της Kalemis Bros ήταν η… χαρά του καταναλωτή αφού παρουσίαζε μεγάλη ποικιλία συσκευών και gadgets τελευταίας τεχνολογίας. Στη γωνιά των multimedia players συναντήσαμε τα γνωστά για τις εκρηκτικές τους δυνατότητες Popcorn και Ellion. Τις εντυπώσεις μας έκλεψαν τα Tablet PC Apollon με λογισμικό Android, όπως και η σειρά των υπολογιστών netbook πολύ μικρών διαστάσεων. Παράλληλα, στο περίπτερο συναντήσαμε προϊόντα HDMI splitter, Matrix και Expander. Φυσικά, δεν έλειπε η παρουσίαση μοντέλων δορυφορικών δεκτών Technomate και Octagon.
 
23B. Επίδειξη 3D προβολής στην Kalemis Bros.
 
24. Το περίπτερο της Ψηφιακής Τεχνολογίας περιλάμβανε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της εταιρείας, από συνδρομητικές κάρτες δορυφορικών προγραμμάτων, έως πολυδιακόπτες, κάτοπτρα και LNB.
 
24A. Η προβολή των ερωτικών πακέτων της Ψηφιακής Τεχνολογίας έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
25. Στο ευρύχωρο, καλαίσθητο και φιλόξενο περίπτερο της Alpha Ltd., ο επαγγελματίας τεχνικός μπορούσε να μάθει τα πάντα για τα νέα προϊόντα της εταιρίας Polytron, από τους απόλυτα ενημερωμένους τεχνικούς της εταιρίας, όπως και τον αποσταλμένο manager της γερμανικής εταιρείας που παρευρισκόταν και τις τέσσερις μέρες στο περίπτερο της Alpha, ειδικά για το γεγονός της έκθεσης.
 
26. Αναμεταδότες Polytron από 1 έως 10W.
 
27. Σε λειτουργία το πρωτοποριακό, επαγγελματικό, ασύρματο σύστημα συναγερμού RICHOCHET της Texecom στο περίπτερο της Apha Ltd.
 
28. Εντυπωσιακές οι κάμερες HD PRO της Alpha Ltd. που …βλέπουν στο σκοτάδι!
 
29. Καλώδια για όλες τις χρήσης, ελληνικής κατασκευής, BIOKAL.
 
30. Μεγάλη ποικιλία καμερών και συστημάτων ασφαλείας στο περίπτερο της OnLien
 
 
32. Πολύ ενδιαφέροντα multimedia προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στην εταιρεία Gefen, όπως το Dune multimedia player.
 
33. HDMI Spitter, Matrix, Extender αλλά και σύστημα Wireless HDMI 1080p 60Hz στο περίπτερο της Gefen.
 
34. Πέρα από τα προϊόντα δορυφορικής λήψης της SAB και τα πεδιόμετρα της Uhaohm, τα βλέμματα στο περίπτερο της Onetrade κέρδιζε το σύστημα A/V σε IP stream της Johansson, με ζωντανή παρουσίαση στον χώρο.
 
35. Το περίπτερο της Elnetcom κέρδισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Στο περίπτερο είδαμε σε λειτουργία σύστημα όπου 4 πηγές HD (Sky Digital, Blue Ray disc κ.α.) οδηγούνταν σε ένα HDMI Matrix, επεκτείνονταν μέσω HDMI extender με UTP καλώδιο και κατέληγαν σε Projector HD με δυνατότητα εναλλαγής οποιασδήποτε πηγής μέσω ενός τηλεχειριστηρίου.
 
36. Η σειρά των Χtreamer multimedia players είχε μεγάλη απήχηση από τους επισκέπτες της έκθεσης.
 
37. Στον δικτυακό τόπο ideashop.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων CCTV, τηλεοπτικών συστημάτων, όπως και φωτοβολταϊκών στοιχείων.
 
38. Η υποδοχή της έκθεσης γινόταν από τις αιθέριες υπάρξεις του περιοδικού Digital TV.
 
39. Το σύστημα μετατροπής και μετάδοσης σήματος HD μέσω DVB-T σε λειτουργία στο περίπτερο του Digital TV. Την πρώτη HD μετάδοση μέσω DVB-T ήρθαν και απόλαυσαν όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης Electronica.
 
40. Όλα τα προϊόντα της Terra ήταν παραταγμένα στο περίπτερο της Daisat
 
41. O διάσημος διαμορφωτής της Terra.
 
Ημερίδα IKUSI και PROMAX Hellas
Στα πλαίσια της έκθεσης INDELEX ELECTRONICA η εταιρεία IKUSI και PROMAX Hellas πραγματοποίησε ημερίδες το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί. Η ενημέρωση αφορούσε επαγγελματίες τεχνικούς και χωριζόταν στα εξής θέματα:
1. Περιοχές με προβληματική λήψη και μεθοδολογίες για την βελτίωση των αποτελεσμάτων. Στην αναφορά αυτή βρήκαμε εξαιρετικά σημαντική την επεξηγηματικότατη ανάλυση από τον εισηγητή κ. Θανάση Κυριακόπουλο για την εξουδετέρωση παρεμβολής αναλογικού καναλιού σε ψηφιακό κανάλι. Μέσα από εφαρμογή που έχει πραγματοποιηθεί στην πράξη, αλλά και αναλυτική θεωρητική προσέγγιση, παρουσιάστηκε ο τρόπος εξουδετέρωσης αναλογικού καναλιού με ζεύξη επίγειων κεραιών. Τα φάσματα πριν και μετά την υλοποίηση της ζεύξης ήταν πραγματικά αποκαλυπτικά, με το αναλογικό σήμα να εξουδετερώνεται επιτρέποντας την ψηφιακή λήψη.
2. Μικρές και μεγάλες κεντρικές μονάδες. Στο κεφάλαιο αυτό παρουσιάστηκαν οι μονάδες miniheadend ONE της IKUSI, οι νέοι ενισχυτές κεντρικής IKUSI NBS, όπως και οι πετυχημένες κεραίες IKUSI Flashd.
3. Μεγάλα δίκτυα και ξενοδοχειακές μονάδες. Με το βλέμμα στην εποχή του σήμερα, η εταιρία πρότεινε και ανέλυε εφαρμογές και λύσεις που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματία τεχνικό.
4. Αναμεταδότες ψηφιακής επίγειας λήψης. Ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο της εισήγησης, με πολύ μεγάλη θεωρητική και πρακτική ανάλυση που προκύπτει από την πολυετή πείρα της εταιρίας στον τομέα. Παρουσιάστηκαν αναμεταδότες gap-fillers και εξηγήθηκε η λειτουργία των μονάδων echo canceller σε σχέση με τους μεταλλάκτες. Στο τμήμα αυτό της εισήγησης, ενεργό μέρος έλαβε και τις δύο μέρες το περιοδικό Digital TV, όπου παρουσίαζε στους παρευρισκόμενους την πρωτοποριακή μετάδοση εικόνας HD μέσω DVB-T που πραγματοποιούσε από το περίπτερό της. Στο χώρο της εισήγησης ένα όροφο κάτω και στην άλλη άκρη του κτιρίου, γινόταν λήψη ασύρματα μέσω RF και DVB-T προτύπου, του σήματος HD που κάναμε εκπομπή από το περίπτερό μας.
 
 
Ημερίδα Stam Electronics
Το Σάββατο το απόγευμα, στα πλαίσια της έκθεσης Electronica, η εταιρεία Stam Electronics πραγματοποίησε ημερίδα για την ενημέρωση των νέων συστημάτων CCTV της AVTech. Στο χώρο του σεμιναρίου λειτουργούσε ασύρματο δίκτυο και οι κάτοχοι smartphones (iphone κτλ.) είχαν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω Wi-Fi με τα προϊόντα IVS και το λογισμικό EagleEyes.
Το κλειδί πίσω από το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης της AVTech κρύβεται στη συνεργασία των προϊόντων IVS και του λογισμικού EagleEyes της εταιρίας. Στην παρουσίαση περιγράφηκαν αναλυτικά τα βασικότερα πλεονεκτήματα του συστήματος:
  • Συνεργασία με smartphones όπου τρέχουν το λογισμικό EagleEyes.
  • Τεχνολογία DCCS, όπου παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς των σημάτων ελέγχου μέσω ομοαξονικών καλωδίων για τον απευθείας έλεγχο των καμερών PTZ, απλοποιώντας την εγκατάσταση και μειώνοντας τις εργατοώρες.
  • Αυτόματη εκκίνηση εικόνας στο smartphone όταν αναγνωριστεί περιστατικό (Push Notification).
  • Καταμέτρηση ατόμων (πχ. σε κατάστημα).
  • Αυτόματο zoom σε πρόσωπα για περισσότερη λεπτομέρειας καταγραφής (Smart Zoom).
 
 
Οι φίλοι μας
Όπως προαναφέραμε, στην έκθεση Electronica ήμασταν και “εμείς” εκεί ως Digital TV και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την, πέρα των προβλέψεών μας, προσέλευσή σας. Η παρουσία σας στο χώρο του περιπτέρου μας, πέρα από την χαρά της γνωριμίας με εσάς, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να προχωρήσουμε με την ίδιο πάθος με το οποίο ξεκινήσαμε από το πρώτο τεύχος του περιοδικού. Για αυτό το λόγο σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε τυχαία με κάποιους από εσάς, ενώ για όσους φίλους-συνεργάτες από εσάς δεν είχαμε φωτογραφίες επιφυλασσόμαστε ότι θα τις παρουσιάσουμε σε επόμενες εκδηλώσεις.
 
42. Από αριστερά προς δεξιά, ο κος Ευάγγελος Ταρσάνης, η κα Άννα-Μαρία Φαναριώτη από την AMF Electronics, ο κος Γκριγκόρ Καρταλιάν από την Wisi και ο Αργύρης Νομικός από το Digital TV.
 
43. Στα αριστερά της εικόνας ο κος Βασίλης Διακάκης από την Alpha Ltd.
 
44. O κος Σάμυ από την εταιρεία On Lien μαζί με τον γιο του, και στη μέση ο Νάιλντ από την εταιρεία Avax.
 
45. Τα χαμόγελα και η θετική διάθεση δε σταμάτησαν ποτέ στο περίπτερο του Digital TV και αυτό φυσικά το οφείλουμε σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Η Αριστέα στα αριστερά βρίσκεται κοντά στο περιοδικό μας.
 
46. Ο κος Τόλης Βυζαρέλης από την εταιρεία Astra Sat.
 
47. Αριστερά ο Γιάννης- Φίλιππος Δημητριάδης και δεξιά ο Παύλος Κερασίδης από το Digital TV και στη μέση ο φίλος και αναγνώστης Δημήτρης Κωσταγιάννης.
 
48. Από αριστερά προς τα δεξιά, ο φίλος και αναγνώστης Σάκης μαζί με τον Παναγιώτη Μαλακούδη και τον Σπύρο Σαγιά (μαζί με την μικρή Μαριτίνα) από το Digital TV
 
49. Ο κος Τακτικός από την Satlink μαζί με τον φίλο Φάνη.
 
50. Ο κος Μπάμπης Γιαννόπουλος από το SDTV.
 
51. Δεξιά ο φίλος μας και συνεργάτης της SatVision, Ηλίας.
 
52. Η Δημήτρης και η Εύη από την εταιρεία Daisat.
 
53. Στα άκρα οι δύο φίλοι μας από την Χαλκιδική, με φίλο-αναγνώστη από το AV Club και τον Παναγιώτη Μαλακούδη.
 
54. Στα αριστερά ο Μανώλης Σάββενας από την Ρόδο με τον Αργύρη Νομικό.
 
55. Η μεγάλη επιτυχία της Alpha Ltd οφείλεται και στο χαμόγελο της κας Σιούλης.
 
56. Ο κος Χατζημάρκος από την Ρόδο.
 
57. Ακόμη δύο φίλοι-αναγνώστες του περιοδικού με τον Παύλο Κερασίδη.
 
58. Ο κ. Δημήτρης Τσιοπάνος από την εταιρεία Sat Plus.
 
59. Από αριστερά προς τα δεξιά, έχουμε τον Χρήστο Καλέμη, τον Γιάννη Καλέμη από την εταιρεία Αφοί Καλέμη και τον Νίκο Ταξόπουλο από την διοργανώτρια Expo Line.
 
60. O Γιώργος Βραχνός είναι η καρδιά του SDTV.
 
61. H παρέα του SDTV με τον Σάκη να διακρίνεται στο μέσον.
 
62. Πηγαδάκια στο περίπτερο του Digital TV.
 
63. Ξυδιανάκης, Βασίλης και Νίκος Κρίνης από το SDTV
 
64. Οι φίλοι μας από την Edision, κος Βασίλης, κος Άκης Κολοβός, κος Σάκης Κολοβός και κος Αστέριος.
 
65. Ο κος Νίκος Βασιλούδης από την εταιρεία SatVision.
 
66. Στα δεξιά ο κος Γιάννης Καλέμης, στο μέσο η σύζυγος του και στα δεξιά η μικρότερη αδερφή της.
 
67. Στα αριστερά ο κ. Αντώνης Κουτσός από το Digital TV, συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη της Ψηφιακής Τεχνολογίας κ. Άκη Καραϊωσιφίδη.
 
68. Ο κ. Θανάσης Κυριακόπουλος από την Ikusi Hellas.
 
69. O κ. Κώστας Λεμπιδάκης.
 
70. Ο κ. Μάρκου από την Πάτρα με φόντο τον… DVB-T/HD Λεωνίδα!
 
71. Δύο φόρουμ στο ίδιο περίπτερο. O netagra από το SDTV συνομιλεί με τον Αντώνη Φάμελο από το Avclub και την εταιρεία Satrix.
 
72. O Γιάννης Μητρόπουλος από το SDTV.
 
73. Άλλη μια φώτο από την επίσκεψη του SDTV στο περίπτερο του περιοδικού μας.
 
74. Η Σέβη Βελετά ήταν η ψυχή του περιπτέρου του Digital TV.
 
75. Ο κος Σκανδάλης από το SDTV.
 
76. Στο στρογγυλό τραπέζι θα βρείτε τους Παναγιώτη Μαλακούδη από Digital TV, Αντώνη Φάμελο από Satrix, Γιώργο Ζώτο από Zotronics και Δημήτρη Τσιοπάνο από SatPlus.
 
77. O κ. Δημήτρης Ζουπάνης από την Elnetcom.
 
78. O κ. Θωμάς Μερκούρης.
 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...