Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
24 Σεπτεμβρίου 2014 00:09

Επίσημα Apps τηλεοπτικών καναλιών σε Android και iOS

Δείτε ελληνικά και διεθνή κανάλια στο κινητό σας

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής
50da69ad7b20926616accb8d736be635 XL 46c5e18d

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις που συντελείται ή μάλλον έχει ήδη συντελεστεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, είναι η όλο και μεγαλύτερη ενοποίηση διαφορετικών τεχνολογιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής. Η τηλεφωνία και οι τηλεπικοινωνίες ενοποιούνται λειτουργικά με τους υπολογιστές και τον…

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις που συντελείται ή μάλλον έχει ήδη συντελεστεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, είναι η όλο και μεγαλύτερη ενοποίηση διαφορετικών τεχνολογιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής. Η τηλεφωνία και οι τηλεπικοινωνίες ενοποιούνται λειτουργικά με τους υπολογιστές και τον οπτικοακουστικό ψυχαγωγικό τομέα, και το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή συσκευών που αποτελούν κέντρα ψυχαγωγίας, εργασίας, και επικοινωνίας, σε μία μονάδα «πασπαρτού», όπως είναι ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο (smartphone), ένα tablet ή μία smart τηλεόραση. Η κατανάλωση βίντεο σε smartphone ή tablet είναι μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις της τεχνολογικής αυτής ενοποίησης.

Μία επιμέρους κατηγορία αυτής της τάσης είναι η παρουσία τηλεοπτικών σταθμών με τη βοήθεια διάφορων εφαρμογών σε πλατφόρμες αυτών των συσκευών. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να είναι είτε αποκλειστικές για ένα τηλεοπτικό σταθμό ή δίκτυο, ή μπορούν να συγκεντρώνουν τις ροές (stream) πολλών τηλεοπτικών καναλιών και δικτύων, σε μία μόνο εφαρμογή. Η πρώτη κατηγορία, των αποκλειστικών εφαρμογών τηλεοπτικών σταθμών, είναι αυτή που θα μας απασχολήσει παρακάτω.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των εφαρμογών είναι η δυνατότητα προβολής του προγράμματος που μεταδίδεται αυτή τη στιγμή από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ή η προβολή προγραμμάτων που έχουν ήδη προβληθεί, μέσω υπηρεσιών video on demand ή catch-up. Οι εφαρμογές πολύ συχνά προσφέρουν και άλλες επιπρόσθετες δυνατότητες, όπως η προβολή ροής ειδήσεων από το πόρταλ του τηλεοπτικού καναλιού, το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα του, η σύνδεση με άλλες υπηρεσίες, όπως οι ραδιοφωνικές και τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter για παράδειγμα), υπηρεσίες ενημέρωσης για τρέχοντα γεγονότα μέσω της τεχνολογίας push (άμεση προβολή ενός νέου στην οθόνη του κινητού ή του tablet, ακόμα και αν είναι σε κατάσταση αναμονής). Χαρακτηριστικό της μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των εφαρμογών είναι επίσης ότι διατίθενται δωρεάν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με κάποιους περιορισμούς σε αρκετές περιπτώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο σύνδεσης της συσκευής για την παρακολούθηση βίντεο μέσω αυτών των εφαρμογών. Θα πρέπει να προτιμάμε τις συνδέσεις WiFi που προσφέρουν τις απαραίτητες ταχύτητες σύνδεσης, χωρίς την περιοριστική κατανάλωση όγκου δεδομένων και την αντίστοιχη χρέωση των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας 3G ή LTE, πράγμα πολύ σημαντικό αφού η κατανάλωση αυτή είναι ιδιαίτερα μεγάλη από αυτές τις εφαρμογές όταν παρακολουθούμε βίντεο, και ακόμα περισσότερο όταν αυτό είναι υψηλής ευκρίνειας (HD).

Για τις ανάγκες του άρθρου χρησιμοποιήθηκε ένα iPad Air με λειτουργικό iOS 7.04 και ένα κινητό τηλέφωνο Huawei Ascend P6, με λειτουργικό Android KitKat 4.4.2. Οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω είναι όλες διαθέσιμες στο Google Play της Google, και στο App Store της Apple. Η ύπαρξη αντίστοιχων εφαρμογών στην τρίτη πιο δημοφιλή πλατφόρμα smartphone και tablet σήμερα, δηλαδή στα Windows Phone, είναι δυστυχώς αμελητέα έως και ανύπαρκτη.


Ελληνικά κανάλια στα app stores

Τα τρία κανάλια της ΝΕΡΙΤ, Ν1, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD, δεν διαθέτουν εφαρμογή πρόσβασης στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα, διαθέτουν όμως υπηρεσίες live streaming από την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ. Από τα 8 ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας μετάδοσης, τα 5 διαθέτουν εφαρμογή στο google play ή στο apple store ή και στα δύο. Το Μακεδονία, το Αρτ και το E TV παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δικιά τους εφαρμογή, είναι διαθέσιμα μέσω εφαρμογών τρίτων για streaming σε διάφορες πλατφόρμες, όπως και τα περισσότερα περιφερειακά κανάλια, ενώ ελάχιστα από αυτά έχουν δικιά τους εφαρμογή.

ALPHA TV: Η εφαρμογή του Alpha για συσκευές Android υποστηρίζει την ζωντανή προβολή των εκπομπών του σταθμού και την on demand προβολή παλαιότερων εκπομπών. Έχει επίσης τη δυνατότητα εμφάνισης του προγράμματος, την επιλογή αγαπημένων εκπομπών και τη δυνατότητα ειδοποίησης όταν αυτές ξεκινούν, ροή ειδήσεων, καθώς και διάφορες άλλες επιλογές όπως διαγωνισμούς και ψηφοφορίες, συνταγές μαγειρικής από τις εκπομπές του Alpha, και άλλες χρηστικές πληροφορίες.

ANT1 και ANT1 Κύπρου: Δύο διαφορετικές εφαρμογές προσφέρουν ο ANT1 και ο αδελφικός σταθμός ANT1 Κύπρου, στους χρήστες «έξυπνων» φορητών συσκευών. Ο ελλαδικός ANT1 είναι διαθέσιμος αποκλειστικά σε συσκευές Android, ενώ η αντίστοιχη εφαρμογή του ANT1 Κύπρου είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές iOS. Η πρώτη εφαρμογή προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο του ANT1, πρόσβαση σε παλαιότερες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές, προεπισκόπηση (sneak preview) των νέων εκπομπών που δεν έχουν ακόμα μεταδοθεί, αλλά και πρόσβαση στο λογαριασμό Twitter του καναλιού. Η εφαρμογή ANT1 Web TV του ANT1 Κύπρου είναι πλουσιότερη και πιο όμορφη σε εμφάνιση. Προσφέρει το ζωντανό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της Κύπρου, πρόσβαση σε παλιότερες εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές, αναλυτικό ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα, αναζήτηση, καθώς και πρόσβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό ANT1 FM Κύπρου, στην ιστοσελίδα ANT1 iwo news, καθώς στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων Facebook και twitter του καναλιού.

MEGA: Η εφαρμογή του Mega είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android, και φέρνει τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές καθώς και όλα τα τελευταία γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο με ένα touch. Προσφέρει ζωντανό streaming των εκπομπών του Mega, τα πιο πρόσφατα γεγονότα και δελτία ειδήσεων ζωντανά αλλά και on demand. Τη δυνατότητα προβολής των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, αμέσως μετά την προβολή τους, την προβολή trailer επόμενων επεισοδίων και τις περιγραφές τους. Φωτογραφίες και backstage υλικό, καθώς και το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού.

ΣΚΑΪ: Η εφαρμογή του ΣΚΑΪ είναι διαθέσιμη για συσκευές Android αλλά και iOS (iPhone, iPad). Δίνει πρόσβαση στη ροή των κυριότερων ειδήσεων της ιστοσελίδας skai.gr του σταθμού, ζωντανή και on demand πρόσβαση – με κατηγοριοποίηση των προγραμμάτων – στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Διαθέτει επίσης μία σελίδα με την πρόβλεψη του καιρού. Η πρόσβαση στις ζωντανές εκπομπές αλλά και η on demand είναι περιορισμένη, αφού ο σταθμός δηλώνει ότι δεν έχει τα δικαιώματα αναπαραγωγής ορισμένων από αυτές, όπως ξένες σειρές και ταινίες, από το internet.

STAR: Σε αντίθεση με τις εφαρμογές των προηγούμενων τηλεοπτικών καναλιών, η εφαρμογή για Android του Star δεν υποστηρίζει την ζωντανή αναπαραγωγή του προγράμματος, παρά μόνο την προβολή παλαιότερων επιλεγμένων εκπομπών και τηλεοπτικών σειρών και trailer ταινιών με πληροφορίες και τις περιλήψεις τους.

Περιφερειακά κανάλια

ACTION 24: Η εφαρμογή του περιφερειακού καναλιού ACTION 24 της Αττικής, είναι μία από τις τρεις μόνο εφαρμογές περιφερειακών καναλιών που βρήκαμε στα app store της Google και της Apple. Η εφαρμογή υποστηρίζει συσκευές Android και δίνει πρόσβαση στη ροή του ζωντανού προγράμματος του καναλιού. Προβάλλει επίσης τις τελευταίες ειδήσεις από την πολιτική, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την οικονομία, τον κόσμο, κλπ, από την ιστοσελίδα του καναλιού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προβολής παλαιότερων εκπομπών μέσω της υπηρεσίας on demand.

Kontra Channel: Το Kontra Channel διαθέτει εφαρμογές και για τις δύο πλατφόρμες, Android και iOS. Υποστηρίζει αποκλειστικά την μετάδοση του ζωντανού προγράμματος του καναλιού, η οποία κάποιες στιγμές υποφέρει από μικροδιαφορές και προβλήματα συγχρονισμού του ήχου με το βίντεο. Η στήλη με το πρόγραμμα του σταθμού εμφανίζεται κενή, τουλάχιστον στην εφαρμογή για iPad.

4E: Το θρησκευτικό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα στην Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας Ασπροβάλτας, είναι το τρίτο περιφερειακό κανάλι που διαθέτει εφαρμογές για «έξυπνες» φορητές συσκευές Android και iOS. Υποστηρίζει την ζωντανή μετάδοση του προγράμματος του καναλιού, αλλά και την προβολή on demand παλαιότερων εκπομπών.

Άλλα ελληνόφωνα κανάλια

Euronews LIVE: Παρά το γεγονός ότι το Euronews είναι ένα διεθνές ειδησεογραφικό κανάλι, το συμπεριλαμβάνουμε στα ελληνόφωνα κανάλια, αφού οι διαθέσιμες εφαρμογές του για συσκευές Android και iOS υποστηρίζουν την επιλογή της ελληνικής γλώσσας, ως γλώσσας μετάδοσης των εκπομπών. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προβολή των ζωντανών προγραμμάτων του ειδησεογραφικού δικτύου, διατίθενται όμως και άλλες δύο εφαρμογές, η πρώτη για την προβολή των τρεχόντων γεγονότων και βίντεο on demand (χωρίς την επιλογή ελληνικής γλώσσας), και η δεύτερη για την αναμετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού του Euronews.

ΡΙΚSat: Αν και το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Κύπρου διαθέτει μία εφαρμογή για συσκευές Android, αυτή φαίνεται να είναι προβληματική αφού δεν μπορεί να προβάλλει τελικά το πρόγραμμα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών.

Διεθνή κανάλια στα app stores

Η παρουσία διεθνών τηλεοπτικών δικτύων στα app store της Google και της Apple είναι αρκετά ισχυρή. Μπορούμε να βρούμε εφαρμογές για γνωστότερα διεθνή κανάλια, ειδησεογραφικά δίκτυα, εθνικά κανάλια, αλλά και εφαρμογές για μεγάλες και μικρές συνδρομητικές πλατφόρμες. Η δυνατότητα εύρεσης αυτών των εφαρμογών, αλλά και η λειτουργία τους, εξαρτάται άμεσα και από τις τοπικές εκδόσεις των app store που μπορούμε να δούμε στην κινητή συσκευή μας. Έτσι εφαρμογές όπως ο iPlayer του BBC, δεν εμφανίζονται στην τοπική ελληνική έκδοση του Apple Store, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν επιτρέπεται – μετά από έλεγχο της διαδικτυακής μας διεύθυνσης – η αναπαραγωγή βίντεο από άλλες εφαρμογές, που έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς πρόσβασης (geolocation). Αν και υπάρχουν δυνατότητες παράκαμψης των περιορισμών αυτών, με διάφορες τεχνικές, όπως για παράδειγμα χρησιμοποιώντας δίκτυα VPN, ή με την αλλαγή της τοπικής έκδοσης του Apple Store (από το ελληνικό στο αγγλικό πχ) για την εγκατάσταση της εφαρμογής, παρακάτω θα αναφέρουμε αποκλειστικά εφαρμογές που εμφανίζονται στις ελληνικές εκδόσεις των app store.

Arte: Μία από τις πιο πλούσιες σε περιεχόμενο εφαρμογές για smartphone και tablet, είναι αυτή του γαλλογερμανικού πολιτιστικού καναλιού Arte. Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές Android και iOS, και δίνει πρόσβαση στο live πρόγραμμα του Arte, καθώς και στη πλούσια βιντεοθήκη του, μέσω της υπηρεσίας on demand. Η υπηρεσία ARTE+7 δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων που προβλήθηκαν από το κανάλι τις επτά τελευταίες ημέρες, ενώ η επιλογή Programmes δίνει πληροφορίες για τα προγράμματα της προηγούμενης και της επόμενης εβδομάδας. Οι επιλογές ARTE Future, ARTE Creative και ARTE Concert, δίνουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο. Λόγω περιορισμών στα δικαιώματα μετάδοσης μέσω internet, το live πρόγραμμα του Arte είναι προσβάσιμο μόνο σε όσους βρίσκονται στη Γαλλία και Γερμανία, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του on demand περιεχομένου είναι προσβάσιμο και στην Ελλάδα, εκτός από συγκεκριμένες εκπομπές που έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς πρόσβασης.

Das Erste & ZDF Mediathek: Οι εφαρμογές για Android και iOS των γερμανικών δημόσιων καναλιών Das Erste, και ZDF, προσφέρουν πρόσβαση στο ζωντανό πρόγραμμα των τηλεοπτικών αυτών καναλιών, καθώς και στις πλούσιες βιντεοθήκες των προγραμμάτων που έχουν ήδη μεταδοθεί. Υπάρχουν επίσης λίστες με τα βίντεο που συστήνονται για προβολή, όμως είναι πιθανό κάποια από αυτά να μην προσφέρονται για παρακολούθηση έξω από τη Γερμανία.

BR Mediathek: Η εφαρμογή της βαυαρικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης για Android και iOS επιτρέπει την παρακολούθηση του ζωντανού προγράμματος των δύο τηλεοπτικών καναλιών του δικτύου, BR Eins και BR Alpha, καθώς και παλαιότερα προγράμματα μέσω της υπηρεσίας on demand, με αρκετούς όμως γεωγραφικούς περιορισμούς.

3Sat Mediathek: Παρόμοιες με αυτές του BR Mediathek είναι και οι υπηρεσίες και οι περιορισμοί που προσφέρει το app του γερμανόφωνου πολιτιστικού καναλιού 3Sat, το οποίο είναι και αυτό διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android.

Rtve.es: H εφαρμογή της δημόσιας ισπανικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης RTVE (Android και iOS) υποστηρίζει την πρόσβαση στα ζωντανά προγράμματα των τηλεοπτικών καναλιών TVE 1, TVE 2, TVE 24h και TDP (σπορ) του δικτύου, καθώς και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του. Ένας αριθμός από τα προγράμματα που προβάλλονται από τα κανάλια αυτά δεν μπορούν να προβληθούν μέσω internet εκτός της Ισπανίας, και έτσι δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση τους στην Ελλάδα. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή βίντεο on demand, προγραμμάτων που έχουν ήδη προβληθεί από τα κανάλια του δικτύου.

RTP: Πανομοιότυπες είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής της δημόσιας πορτογαλικής τηλεόρασης RTP, που δίνει πρόσβαση – με γεωγραφικούς περιορισμούς σε πολλά από αυτά – στα ζωντανά προγράμματα των καναλιών RTP1, RTP2, RTP Infomacao, RTP Memoria, στο διεθνές RTP Internacional και στους περιφερειακούς σταθμούς RTP Acores και RTP Madeira. Υποστηρίζει φυσικά και την αναπαραγωγή παλαιότερων προγραμμάτων, λίστες με το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα, και τις ειδήσεις της ημέρας.

RTE Player: O RTE Player (iOS και Android) της ιρλανδικής δημόσιας τηλεόρασης RTE επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στη Ελλάδα τη ζωντανή παρακολούθηση του ειδησεογραφικού RTE News Now, όχι όμως και των δύο βασικών καναλιών του οργανισμού, του RTE One και του RTE Two. Δίνει επίσης πρόσβαση σε αρκετά βίντεο μέσω της υπηρεσίας on demand.

Υπάρχουν και άλλα…

Κλείνοντας το αφιέρωμα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρουσιάσαμε ένα πολύ μικρό δείγμα από τις εφαρμογές των τηλεοπτικών καναλιών που είναι διαθέσιμες στις πλατφόρμες του Android και του iOS, χωρίς καν να υπολογίσουμε τις ανεπίσημες εκδόσεις τέτοιων εφαρμογών, τις εφαρμογές των συνδρομητικών πλατφορμών (όπως το Nova Go της ελληνικής Nova, ή το Sky Go του βρετανικού, γερμανικού και ιταλικού Sky), και των υπόλοιπων εφαρμογών που συγκεντρώνουν μεγάλους αριθμούς καναλιών (όπως το «Ελληνική Ίντερνετ Τηλεόραση» για Android, διάφορα πρόσθετα για το XBMC, που υποστηρίζεται από συσκευές Android αλλά και iOS – με jailbreak, και πάρα πολλές άλλες).

{gallery}12702{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...