Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24 Σεπτεμβρίου 2014 00:10

Οι τηλεοπτικές σειρές της νέας σαιζόν

Γράφει: Νίκος Δρικάκης
3680d3511a651fddd82794bd6023d502 XL 2f48e737

Για τους περισσότερους από εμάς, ο Νίκολας Μπρόντι, ο λόρδος Γκράνθαμ, η Καλίσι, ο Δρ. Σέπαρντ δεν είναι άγνωστα πρόσωπα. Είναι πρόσωπα που ταξιδεύουμε μαζί τους, που αγωνιούμε για την τύχη τους, που συμπάσχουμε, που γελάμε, που κλαίμε, που λυπόμαστε, που περιμένουμε το εβδομαδιαίο ραντεβού μαζί τους…

Για τους περισσότερους από εμάς, ο Νίκολας Μπρόντι, ο λόρδος Γκράνθαμ, η Καλίσι, ο Δρ. Σέπαρντ δεν είναι άγνωστα πρόσωπα. Είναι πρόσωπα που ταξιδεύουμε μαζί τους, που αγωνιούμε για την τύχη τους, που συμπάσχουμε, που γελάμε, που κλαίμε, που λυπόμαστε, που περιμένουμε το εβδομαδιαίο ραντεβού μαζί τους για να ζήσουμε για λίγο την περιπέτεια. Στο παρακάτω αφιέρωμα σάς παρουσιάζουμε τις σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE TV, καθώς και στα κατεξοχήν κανάλια σειρών FOX και FOX life, τα οποία είναι διαθέσιμα και στις δύο δορυφορικές υπηρεσίες.

NOVA

Οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν κάθε χρόνο περισσότερες από 140 σειρές που ξεχωρίζουν παγκοσμίως, πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική! Παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης κάθε σειράς μέσω του αποκωδικοποιητή Novabox+, ενώ πολλές από αυτές είναι διαθέσιμες σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Σειρές που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema

Boardwalk Empire V (Από 9/9, 48 ώρες μετά την Αμερική): Η σειρά έχει τη σφραγίδα των Μάρτιν Σκορτσέζε και Τέρενς Γουίντερ και διαδραματίζεται στο Ατλάντικ Σίτι, κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης. Ο Στιβ Μπουσέμι κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της ΗΒΟ, ο πέμπτος κύκλος και τελευταίος κύκλος της οποίας διαδραματίζεται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης του 1931. Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία του κακοποιού Νάκι Τόμσον, ενός διεφθαρμένου πολιτικού που έδρασε κατά τη δεκαετία του ’20 και είχε διασυνδέσεις στον υπόκοσμο.

NCIS XII (Από 25/9, 48 ώρες μετά την Αμερική): Η αγαπημένη αστυνομική σειρά «NCIS» της CBS Paramount ετοιμάζεται για δωδέκατη σεζόν να καθηλώσει τους θεατές, φέρνοντας στην οθόνη των καναλιών Novacinema νέες, περίπλοκες και μυστηριώδεις υποθέσεις, που καλούνται να επιλύσουν οι ευρηματικοί πράκτορες της ομάδας NCIS.

Person of Interest IV (Από 26/9, πολύ κοντά με την προβολή στην Αμερική): Η σειρά «Person Of Interest» επικεντρώνεται στη συνεργασία ενός πρώην εκτελεστή της C.I.A. και ενός επιστήμονα, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν εγκλήματα πριν αυτά συμβούν. Ο τέταρτος κύκλος θα προβάλλεται από το Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema.

How I Met Your Mother IX (Από 27/9): Ο ένατος και τελευταίος κύκλος της κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» έρχεται από το Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema. Η απόλυτη «παρεΐστικη» σειρά της 20th Century Fox Television κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό, όπου κι αν προβλήθηκε, καταφέρνοντας να κερδίσει 10 Emmy Awards. Η σειρά ασχολείται με τη ζωή του Τεντ Μόσμπι (Τζος Ράντνορ) και το πώς ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του. Μαζί του βέβαια οι γνωστοί κολλητοί του που τον ακολουθούν πιστά στην αναζήτηση του έρωτα.

Cedar Cove II (Από 28/9): Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Cedar Cove», με την Andie McDowell στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται το Σεπτέμβριο στα κανάλια Novacinema. H σειρά ξετυλίγει πτυχές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής ζωής της Olivia Lockhar, μιας επιτυχημένης δικαστίνας, η οποία συνδυάζει έναν δυναμικό αλλά και συνάμα ευαίσθητο χαρακτήρα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ιδιαίτερης καθημερινότητάς της.

C.S.I. XV (Από 4/10, πολύ κοντά με την προβολή στην Αμερική): O 15ος της αστυνομικής σειράς της CBS Paramount έρχεται τον Οκτώβριο στα κανάλια Novacinema. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα συνεχίσουν να ακολουθούν τα ίχνη των ντετέκτιβ του τμήματος ερευνών εγκλημάτων, που δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά φρικτών και αποτρόπαιων εγκλημάτων στους σκοτεινούς και γεμάτους εκπλήξεις δρόμους του Λας Βέγκας. Δράση και περιπέτεια αποτελούν τα κύρια συστατικά μιας σειράς που θα καθηλώνει με τους γρήγορους ρυθμούς της.

The Newsroom III (Από 10/11, πολύ κοντά στην Αμερική): Ο τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς της ΗΒΟ από τον παραγωγό Aaron Sorkin. Η σειρά εστιάζεται στον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων, στη νέα του αρχισυντάκτρια, στο συνεργείο του και το αφεντικό του με σκοπό τη δημιουργία ενός αντικειμενικού δελτίου ειδήσεων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Jeff Daniels και Emily Mortimer.

Νέες σειρές στα κανάλια Novacinema

Silicon Valley (Από 28/9): Μια νέα σειρά της ΗΒΟ που διακωμωδεί τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων startups εταιρειών έρχεται από τον Σεπτέμβριο, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς «Silicon Valley» είναι πέντε νεαροί προγραμματιστές που στοχεύουν να ξεχωρίσουν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Silicon Valley, όντας ευφυείς και ικανοί για την επιτυχία, αλλά όπως αποδεικνύεται κοινωνικά αδέξιοι να τη διαχειριστούν.

Almost Human (Από Οκτώβριο): Αστυνομική σειρά φαντασίας της Warner, που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε στο έτος 2048. Μετά από μία βίαιη επίθεση σε αστυνομικό τμήμα όπου τραυματίζεται ο ντετέκτιβ Τζον και χάνει τον συνεργάτη του, η αστυνομία εξοπλίζεται με ανδροειδή και επιβάλλει στον Τζον να συνεργαστεί με το νέο «είδος» (Karl Urban, Michael Ealy).

Gommorah (Από 4/11): Ιταλική αστυνομική σειρά της Beta Film που κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρομπέρτο Σαβιάνο. Η σειρά διαδραματίζεται στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου εκεί ο νόμος είναι η μαφία Καμόρα. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν μέσα από τη μάτια του νεαρού Ciro, μέλους της μαφίας, τις βίαιες επιθέσεις και την σκληρή πραγματικότητα του κόσμου μου εμπλέκεται με τη μαφία.

Σειρές που έρχονται το 2015 στα κανάλια Novacinema

Black Sails II (48 ώρες μετά την Αμερική): Η βραβευμένη με Emmy Award περιπετειώδης σειρά εποχής της Starz συνεχίζεται στα κανάλια Novacinema. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο 1715, τη χρυσή εποχή της πειρατείας. Ο ξακουστός πειρατής Κάπτεν Φλιντ και οι άντρες του αγωνίζονται για την υπεράσπιση της νήσου Νιου Πρόβιντενς, που αποτελεί ένα διαβόητο άντρο εγκληματιών, παράδεισου διαφθοράς και βίας (Τόμπι Στίβενς, Χάνα Νιου).

Game of Thrones V (48 ώρες μετά την Αμερική): Η πολυβραβευμένη σειρά φαντασίας της HBO με την υποδειγματική αφήγηση, τις εκρηκτικές σκηνές, το εξαιρετικό καστ και την πολυδάπανη παραγωγή, θα μαγνητίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συνδρομητών των καναλιών Novacinema, που θα συνεχίσουν μέσα στο 2015 να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» για την κατάκτηση του σιδερένιου θρόνου, στον πέμπτο κύκλο της σειράς.

The Following III (48 ώρες μετά την Αμερική): Αστυνομική σειρά της Warner με αρκετή δράση και suspence. Ένας πρώην πράκτορας του FBI επιστρέφει στην ενεργό δράση για να συντονίσει τις προσπάθειες σύλληψης ενός επικίνδυνου κατά συρροή δολοφόνου που δραπέτευσε κι έχει θέσει σε εφαρμογή ένα παρανοϊκό σχέδιο (Κέβιν Μπέικον, Τζέιμς Πιούρφοϊ).

The Mentalist VII (Πολύ κοντά με την προβολή στην Αμερική): Αστυνομική σειρά της Warner, με πρωταγωνιστή ένα πνευματιστή που χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητες του για την εξιχνίαση σκοτεινών υποθέσεων. Η οξυμένη παρατηρητικότητα και η διαίσθησή του οδηγούν συχνά σε λύση όταν οι έρευνες φτάνουν σε αδιέξοδο (Σάιμον Μπέικερ, Ρόμπιν Τάνεϊ).

True Detective II (48 ώρες μετά την Αμερική): Στο δεύτερο κύκλο της αστυνομικής σειράς της ΗΒΟ, οι True Detective θα εξιχνιάσουν το φόνο του Ben Caspar ενός διεφθαρμένου μάνατζερ της πολιτείας της Καλιφόρνια, ο οποίος βρέθηκε βάναυσα δολοφονημένος. Υποψήφιοι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Colin Farrell,Taylor Kitsch, Elizabeth Moss, Vince Vaugn.

Σειρές που προβάλλονται από το κανάλι Novalifε

Dharma & Greg (Καθημερινά στις 8.30): Βραβευμένη κωμική σειρά (1997-2002). Ο Γκρεγκ, ένας δικηγόρος από εύπορη οικογένεια και η Ντάρμα, η αντισυμβατική κόρη δύο χίπηδων, γνωρίζονται, ερωτεύονται και παντρεύονται στο πρώτο ραντεβού, προς απογοήτευση των συγγενών και των φίλων τους (Τζένα Ελφμαν, Τόμας Γκίμπσον).

Bewitched (Καθημερινά στις 12.30): Βραβευμένη κωμική σειρά (1964-1972). Μια χαριτωμένη μάγισσα παντρεύεται ένα θνητό κι αποφασίζει να γίνει μια συνηθισμένη νοικοκυρά. Αδυνατώντας να απαρνηθεί την κληρονομιά της, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της μόνο όταν το κρίνει απαραίτητο (Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι, Αγκνες Μούρχεντ).

Charlie’s Angels (Καθημερινά στις 17.30): Αστυνομική σειρά δράσης (1976-1981). Τρεις πανέμορφες κοπέλες, που εργάζονται ως ιδιωτικές ντετέκτιβ για έναν μυστηριώδη εκατομμυριούχο, καλούνται να εξιχνιάσουν δύσκολες υποθέσεις και βρίσκονται διαρκώς μπλεγμένες σε επικίνδυνες καταστάσεις (Ζακλίν Σμιθ, Ντέιβιντ Ντόιλ).

Grand Hotel Ι, ΙΙ & ΙΙΙ (Από 22/9, καθημερινά στις 21.00): Ισπανική σειρά μυστηρίου της Beta Film. Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδερφής του, ένας ακαταμάχητα γοητευτικός άντρας διεισδύει στους κόλπους ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και ξεκινά μια ριψοκίνδυνη έρευνα (Αντριάνα Οθόρες, Αμάια Σαλαμάνκα).

OTE TV

Ακόμα πιο πλούσιο θέαμα, με περισσότερες από 100 ξένες σειρές το χρόνο, απολαμβάνουν και αυτή τη σεζόν οι συνδρομητές του OTE TV. Στη διάθεση των συνδρομητών που επιθυμούν να πραγματοποιούν εγγραφές των αγαπημένων τους σειρών, υπάρχει διαθέσιμος ο PVR δέκτης Technicolor DSI 810. Αναλυτικότερα οι σειρές που προβάλλουν τη νέα σεζόν τα κανάλια OTE Cinema και το κανάλι Sundance Channel, που μεταδίδεται μόνο στον ΟΤΕ TV, σε high definition.

Σειρές που έρχονται στα κανάλια OTE Cinema

Downton Abbey: O 5ος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα σε πρώτη προβολή τον Οκτώβριο στο OTE Cinema 1 HD, λίγο μετά τη Μ. Βρετανία, αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV. Πολυβραβευμένη σειρά της NBC Universal, από τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα και δημιουργό Julian Fellowes (Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ, Ο Τουρίστας). Βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες, 10 βραβεία Emmy, 2 BAFTA και σκορ 8.8/10 στα reviews του data base imdb.com

Fargo: Μαύρη κωμωδία, που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία των αδελφών Κοέν, Fargo με εξαιρετικό καστ, που περιλαμβάνει τους Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Μάρτιν Φρίμαν (της σειράς Sherlock), Κόλιν Χανκς και Άλισον Τόλμαν. Η σειρά απέσπασε 12 υποψηφιότητες και 2 βραβεία στα φετινά Emmy και σκόραρε 9,1/10 στα reviews του data base imdb.com. Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στα κανάλια OTE Cinema τον Νοέμβριο.

Banshee: Νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο στα κανάλια OTE Cinema από τον Αλαν Μπολ, παραγωγό των Six Feet Under και True Blood. Ένας κατάδικος χωρίς όνομα αποφυλακίζεται και ταξιδεύει έως την περιοχή των Άμις, στα ανοιχτά της Πενσιλβάνια, όπου παίρνει την ταυτότητα του σερίφη. Η σειρά βραβεύτηκε με Emmy για τα ειδικά της εφέ.

Hemlock Grove S2: Σειρά μεταφυσικού τρόμου του Netflix, σε παραγωγή της Gaumont International Television. Τη σειρά υπογράφει ο Έλι Ροθ, γνωστός για τις ταινίες τρόμου Hostel και Cabin Fever, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Κουέντιν Ταραντίνο στο Grindhouse και το Inglorious Basterds. Στο πρωταγωνιστικό κάστ οι Φάμκε Γιάνσεν, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Λάντον Λιμπουαρόν και Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Η σειρά ήταν υποψήφια για 2 βραβεία Emmy και ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στα κανάλια OTE Cinema τον Νοέμβριο.

Συνεχίζονται στα κανάλια OTE Cinema

Doll & Em: Κωμική σειρά για την φιλία δύο γυναικών που δοκιμάζεται όταν η μία αποφασίζει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ παίρνοντας ως βοηθό την κολλητή της φίλη. Τη σειρά υπογράφουν οι δυο πρωταγωνίστριες και επίσης καλές φίλες στην πραγματική ζωή, Έμιλυ Μόρτιμερ (Hugo, The Newsroom) και Ντόλι Γουέλς. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

Working the Engels: Κωμική σειρά για μία οικογένεια που αναγκάζεται να βρει τρόπους να συνεργαστεί όταν ο πατέρας τους πεθαίνει αφήνοντας χρέη. Ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς, είναι ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Beverly Hills 90210, Call Me Fitz). Έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου.

The Pacific: Εξαιρετική πολεμική σειρά με την υπογραφή των παραγωγών Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς. Το «The Pacific» αφηγείται τις μάχες ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μίνι Σειράς και απέσπασε 8,3/10 στα reviews του data base imdb.com. Στις 24 Σεπτεμβρίου το φινάλε της σειράς στο OTE Cinema 1HD.

Band of Brothers: Πολεμική σειρά επίσης με την υπογραφή των παραγωγών Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς που βραβεύτηκε με 6 Emmy και 1 Χρυσή Σφαίρα. Το Band of Brothers αναφέρεται στον 5ο λόχο αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σκόραρε εξαιρετικά υψηλά (9,6/10)! στα reviews του data base imdb.com. Στις 24 Σεπτεμβρίου το φινάλε της σειράς στο OTE Cinema 1HD.

Generation Kill: Βραβευμένη με 3 Emmy πολεμική σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μεταφέρει στην οθόνη τις περιπέτειες ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ακολούθησε το 1ο Αναγνωριστικό Τάγμα κατά την διάρκεια της εισβολής του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ το 2003. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ του True Blood, o Τζέιμς Ράνσον και ο Λι Τέργκεσεν. Στις 21 Σεπτεμβρίου το φινάλε της σειράς στο ΟTE Cinema 1ΗD.

Luther: Σειρά μυστηρίου με τον Ίντρις Έλμπα (Προμηθέας, Pacific Rim, Thor) στο ρόλο του ιδιοφυούς αλλά με ανορθόδοξες μεθόδους ντετέκτιβ Τζον Λούθερ, που του χάρισε Χρυσή Σφαίρα ανδρικού ρόλου. Πρωταγωνιστεί επίσης η Ρουθ Ουίλσον (The Lone Ranger, Anna Karenina). Στα τέλη Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η σειρά με τα 4 επεισόδια του τελικού 3ου κύκλου.

OTE Cinema 2015

Από τον Ιανουάριο, θα κάνουν επίσης πρεμιέρα, αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία, οι σειρές: Musketeers (Ο 2ος κύκλος) και Fortitude. Επίσης, οι συντελεστές της σειράς Sherlock, με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν, που προβάλλει αποκλειστικά στην ελληνική τηλεόραση ο ΟΤΕ TV, έχουν ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουν στην παραγωγή και 4ου κύκλου Sherlock. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο 2015 και πρώτοι οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του στο BBC.

Σειρές που προβάλλονται από το Sundance Channel (OTE TV)

Mad Men S7: Εμβληματική αμερικανική σειρά για τη διαφημιστική αγορά της Αμερικής της δεκαετίας του ’60 η οποία έχει βραβευτεί με 4 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Emmy & συνολικά πάνω από 85 βραβεία. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Χαμ, Ελίζαμπεθ Μος, Τζένιουαρι Τζόουνς, Κριστίνα Χέντριξ. Πρεμιέρα του 2ου mid-season το 2015.

Rectify S3: Από τους παραγωγούς του “Breaking Bad” και βασισμένο σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ, Ray McKinnon. Πρωταγωνιστούν οι Aden Young, Adelaide Clemens και Abigail Spencer. Η δραματική σειρά του Sundance channel θα κάνει πρεμιέρα το 2015.

Hell on Wheels S4: Υποψήφια για Emmy σειρά γουέστερν που αφηγείται την επική ιστορία της μετα-εμφυλιακής Αμερικής, με σημείο αναφοράς το «Hell on Wheels», μία κινητή πόλη που ταξιδεύει και εξυπηρετεί στην κατασκευή του πρώτου διηπειρωτικού σιδηροδρόμου. Σε εξέλιξη ο 4ος κύκλος της σειράς που ξεκίνησε τον Αύγουστο.

Σειρές που προβάλλονται στο κανάλι FOX

Sleepy Hollow: Σε αυτή τη συναρπαστική και περιπετειώδη δραματική σειρά, ο Ichabod Crane (Tom Mison) ανασταίνεται μετά από 2,5 αιώνες και συμμαχεί με μια αστυνομικό του παρόντος, για να σώσουν τη μυστηριώδη πόλη Sleepy Hollow – και τον υπόλοιπο κόσμο – από το κακό. Μετά την ανάσταση του, ο Ichabod Crane βρίσκεται στο Sleepy Hollow και γρήγορα αντιλαμβάνεται πως μαζί του «ξύπνησε» και το κακό. Η σειρά αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας του Washington Irving «Ο μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη», η οποία χρονολογείται από το 1820. Πρεμιέρα: Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Falling Skies S4: Σε παραγωγή Steven Spielberg και με πρωταγωνιστές τους Noah Wyle και Moon Bloodgood το «Falling Skies» αφηγείται την ιστορία της επιβίωσης στο πλαίσιο μιας καταστροφικής εξωγήινης εισβολής. Ο Noah Wyle υποδύεται το Tom Mason, έναν καθηγητή κολλεγίου που μετατρέπεται σε ηγέτη της αντίστασης των ανθρώπων μετά την εισβολή εξωγήινης δύναμης στη Γη. Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, στα προάστια του Charleston, η ομάδα του Mason και τα εναπομείναντα μέλη της δεύτερης στρατιάς ξαφνικά δέχονται μια σκληρή επίθεση από μια νέα πολεμική μηχανή των Espheni και ενός νέου θανάσιμου εχθρού που όμοιό του δεν είχαν συναντήσει ξανά στο παρελθόν. Η σειρά έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και πολλές υποψηφιότητες για βραβεία, μεταξύ των οποίων και για Emmy στην κατηγορία «Καλύτερα Ειδικά Εφέ» στην τελετή απονομής του 2012. Η πρεμιέρα του 4ου κύκλου προγραμματίζεται για την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21.30.

Homeland S4: Το «Homeland» δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις αφού η σειρά έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων το Emmy «Καλύτερης Δραματικής Σειράς» το 2012, Χρυσή Σφαίρα στις τελετές απονομής του 2011 και 2012 στην κατηγορία «Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά – Δράμα» και τα βραβεία Emmy στις κατηγορίες «Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά» και «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά» για τους Damian Lewis και Claire Danes αντίστοιχα. Ο Nicholas Brody (Damian Lewis) εκτελέστηκε δημόσια στο τέλος του 3ου κύκλου με την Carrie (Claire Danes) να παρακολουθεί το συμβάν από πολύ κοντά. Η Carrie τώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Κωνσταντινούπολη ως η νεότερη Διευθύντρια τομέα στην ιστορία της CIA, ενώ παράλληλα είναι έγκυος με το παιδί του Brody. Πολύ σύντομα θα βρεθεί μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν. Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:30, κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος «Homeland» αμέσως μετά την Αμερική, με διπλό επεισόδιο!

The Walking Dead S5: Βασισμένη στην πετυχημένη σειρά comics του Robert Kirkman, το «The Walking Dead» είναι μια αμερικανική δραματική σειρά περιπέτειας σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό. Ο 4ος κύκλος του έληξε με τον Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα να οδηγούνται υπό την απειλή όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι – φυλακή. O 5ος κύκλος, συνεχίζει ακριβώς από εκείνο το σημείο και θα αποκαλύψει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων στο Terminus. Με την ελπίδα θεραπείας του ιού στην Washington, η τύχη της ομάδας θα δοκιμαστεί από νέους χαρακτήρες, διαμάχες, εμπόδια, αλλά και απώλειες σημαντικών προσώπων, που θα κλονίσουν την πίστη των επιζώντων. Ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί… Τα νέα επεισόδια του «The Walking Dead» έρχονται τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22.30, λιγότερο από 24 ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική.

Criminal Minds 10: Η σειρά «Criminal Minds» ακολουθεί μια ομάδα από επίλεκτους πράκτορες του FBI οι οποίοι ειδικεύονται στην ανάλυση του μυαλού των πιο διεστραμμένων κακοποιών, ανιχνεύοντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν συμβούν. Νέο πρόσωπο της σειράς, η αγαπημένη των fans Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer, I Know What You Did Last Summer). Κάθε μέλος της ομάδας προσφέρει την προσωπική του εξειδίκευση και ικανότητα δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο το οποίο ανιχνεύει και προλαμβάνει τις επόμενες κινήσεις των πιο επικίνδυνων εγκληματιών. Η αγαπημένη αστυνομική σειρά «Criminal Minds» επιστρέφει με τα επεισόδια του 10ου κύκλου, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21.30.

Gang Related: Κάθε θύτης έχει ένα ευγενή σκοπό, όπως κάθε ήρωας έχει μια σκοτεινή πλευρά. Στη νέα σειρά δράσης του FOX «Gang Related», ο ντετέκτιβ Ryan Lopez (Ramon Rodriguez) είναι ανερχόμενο αστέρι της Gang Task Force του Los Angeles. Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως, είναι ότι πολύ καιρό πριν γίνει αστυνομικός, ο Ryan είχε δώσει όρκο τιμής σε μία πολύ επικίνδυνη συμμορία Λατίνων με το όνομα Los Angelicos. Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21.30.

American Horror Story: Freak Show: Οι fans των θρίλερ την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 23.15 θα «μείνουν μέσα» καθώς επιστρέφει το «American Horror Story»! Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα έχει τον τίτλο «American Horror Story: Freak Show» και στα επεισόδια του θα δούμε την πρόσφατα βραβευμένη με EMMY, Jessica Lange να υποδύεται μια Γερμανίδα που στα τέλη της δεκαετίας του 1950, διοικεί ένα από τα τελευταία freak shows της Αμερικής. Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα ασυνήθιστων ανθρώπων με πολλές ιδιαιτερότητες στην εμφάνισή τους και την προσπάθειά τους να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την επιβίωσή τους αλλά και της επιχείρησης. Το cast συμπληρώνουν όλοι οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων κύκλων όπως οι Cathy Bates, Angela Bassett, Emma Roberts, Evan Peters, Sarah Paulson, Frances Conroy και Gabourey Sidibe.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D: Ο πράκτορας Phil Coulson (Clark Gregg) ηγείται μιας ομάδας πρακτόρων που ερευνούν διάφορα υπερφυσικά γεγονότα σε όλο τον πλανήτη. Οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν μια αποστολή: Να ερευνήσουν κάθε τι καινούριο, παράξενο και άγνωστο που υπάρχει εκεί έξω, προστατεύοντας έτσι τον κόσμο από απειλές και κινδύνους. Πρεμιέρα για το δεύτερο κύκλο της σειράς δράσης της Marvel, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 21:30 μόνο στο FOX.

Σειρές που θα προβληθούν το 2015

Με τη νέα χρονιά επιστρέφουν στο FOX νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών όπως «The Americans 2», «Elementary 3», «White Collar 5», «The Killing 4», «Da Vinci’s Demons 3», «Beauty & The Beast 3», «Sons Of Anarchy 6» και «Bob’s Burgers 4», αλλά και πολλές νέες σειρές όπως τα «Wayward Pines», «Marvel’s Agent Carter», «Crisis», «Those Who Kill», «Sirens», «Enlisted» και το πολύ-αναμενόμενο «Empire».

Σειρές που προβάλλονται στο κανάλι FOX life

The Crazy Ones: Ο πρόσφατα αδικοχαμένος Robin Williams επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από 31 χρόνια, υποδυόμενος τον Simon Roberts, ένα γκουρού της διαφήμισης που με την απρόβλεπτη συμπεριφορά του και τις ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί, φλερτάρει με την απόλυση… μόνο που αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθώς αυτός είναι το αφεντικό! Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Mistresses 2: Αυτή η προκλητική και συναρπαστική, δραματική σειρά εστιάζει στις σκανδαλώδεις ζωές μιας παρέας τεσσάρων γυναικών, κάθε μια από τις οποίες πασχίζει να ανακαλύψει τον εαυτό της. Μετά από πρόσφατα δραματικά γεγονότα που έχουν συμβεί στην ερωτική τους ζωή, οι καλύτερες φίλες Savi (Alyssa Milano), Joss (Jes Macallan), Karen (Yunjin Kim) και April (Rochelle Aytes) ανακαλύπτουν πως χρειάζονται η μία την άλλη πιο πολύ από ποτέ, καθώς προσπαθούν να διορθώσουν τις ζωές τους. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.

GREY’S ANATOMY 11: Η σειρά που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την «Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά – Δράμα» και προτάθηκε για πολλαπλά Emmys συμπεριλαμβανομένου του «Καλύτερης Δραματικής Σειράς» κατά τη διάρκεια του 10ου κύκλου της, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες σειρές στην Αμερικανική τηλεοπτική ιστορία. Το «Grey’s Anatomy», που βρίσκεται πλέον στον 11ο κύκλο, ακολουθεί τις ζωές των γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital του Seattle καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά ιατρικές προκλήσεις και διάφορα περιστατικά που επηρεάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις. Πρωταγωνιστούν οι Ellen Pompeo ως Δρ. Meredith Grey και ο Patrick Dempsey ως Δρ. Derek Shepard. Μετά το συγκλονιστικό φινάλε του 10ου κύκλου και την αποχώρηση της Cristina Yang, πολλά μπορεί κανείς να σκεφτεί για τις εξελίξεις στο «Greys Anatomy 11». Το FOX Life θα προβάλλει τα νέα επεισόδια του «Grey ‘s Anatomy» λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική. Πρεμιέρα: Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 21:00.

SCANDAL 4: Η Olivia Pope έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της εικόνας δημοσίων προσώπων, εξασφαλίζοντας πως τα μυστικά τους θα παραμείνουν για πάντα κρυμμένα! Η Olivia (Kerry Washington), πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου των ΗΠΑ, εγκατέλειψε τη θέση της στο Λευκό Οίκο για να ηγηθεί της δικής της εταιρείας διαχείρισης κρίσεων, θέλοντας να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Στο εκρηκτικό φινάλε του 3ου κύκλου, μια εμπρηστική ενέργεια σε μια εκκλησία ταράζει τα νερά λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών. Οι υποψήφιοι και οι σύμβουλοι επικοινωνίας τους, καλούνται να εκμεταλλευτούν τις δραματικές εξελίξεις προς όφελός τους και να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους. Το FOX Life θα προβάλλει τα νέα επεισόδια του «Scandal 4» την ίδια εβδομάδα με την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική! Πρεμιέρα: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 21.00.

Mind Games: Με λίγη επιρροή από την επιστήμη, την τέχνη, αλλά και με γνώσεις, τεχνικές και κόλπα επηρεασμένα από τους Jedi, τα αδέρφια Ross (Christian Slater) και Clark (Steve Zahn) Edwards έχουν τον τρόπο να επηρεάζουν οποιαδήποτε σημαντική απόφαση μπορεί να καθορίσει μια ζωή. Είναι ιδρυτές της Edwards & Associates μίας ασυνήθιστης εταιρείας, η οποία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις. Εκείνοι πιστεύουν ότι η λήψη της οποιαδήποτε απόφασης επηρεάζεται από στοιχεία που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει. Η εμπειρία του Clark αλλά και οι ευφάνταστες απάτες του Ross σε συνδυασμό με τη χρήση ψυχολογίας και επιστημονικών τεχνασμάτων, τους επιτρέπει να παρέχουν εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον των πελατών τους. Νέα σειρά στο FOXlife που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21:50.

Once Upon a Time: Η γνωστή «παραμυθένια» σειρά μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους Emma Swan (Jennifer Morrison), Snow White (Ginnifer Goodwin), Prince Charming (Josh Dallas), The Evil Queen (Lana Parrilla) και Hook (Colin O’Donoghue), καθώς προσπαθούν να αμυνθούν ενάντια σε μια μαγική δύναμη του παρελθόντος την Ice Queen, που είναι ακόμη πιο σκοτεινή και απρόβλεπτη και από τον ίδιο τον Rumplestiltskin (Robert Carlyle)! Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 21:00 μην χάσετε την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων.

Friends with Better Lives: Η ρομαντική αυτή κωμωδία αφορά μια παρέα 6 φίλων που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, διαζευγμένοι, προσφάτως αρραβωνιασμένοι ή ελεύθεροι και όλοι αναρωτιούνται αν οι φίλοι τους βρίσκονται σε καλύτερη φάση από ότι εκείνοι! Η νέα σειρά έρχεται στο FOX Life την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:25.

How to Get Away With Murder: Η Annalise Keating (Viola Davis) είναι ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια καθηγήτρια Εγκληματολογίας: πανέξυπνη, παθιασμένη και δημιουργική. Ατρόμητη στο δικαστήριο αλλά και στην αίθουσα διδασκαλίας, η Annalise είναι μια συνήγορος που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τους πιο σκληρούς και αδίστακτους εγκληματίες και κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ελευθερία τους. Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50.

Revenge S4: Οι δραματικές εξελίξεις 3 κύκλων οδήγησαν σε ένα μοναδικό finale, με την Emily (Emily Van Camp) να ‘καθαρίζει’ το όνομα του πατέρα της ο οποίος είχε καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο finale του 3ου κύκλου οδήγησαν σε απώλειες βασικών συντελεστών της σειράς με τον 4ο κύκλο να προμηνύεται ακόμη πιο συνταρακτικός. Η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου «Revenge» έρχεται στο FOX Life τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 21:50!

FOX life 2015

Και το 2015, το FOX Life συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, με νέες σειρές και νέους κύκλους επεισοδίων. «Salem», «Witches of East End», «You’re the Worst» και «Red Band Society» αλλά και «Castle 7», «Girls 3», «New Girl 4», «The Listener 6», το βραβευμένο «Modern Family 6» και πολλές άλλες σειρές παίζουν σε αποκλειστικότητα στο FOX Life.

Καλή θέαση!

{gallery}12703{/gallery}

Τ73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...