Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 | 17:18

E-SPACE LS & ON

Για LG/Samsung & Nova/OTE TV χωρίς κανένα προγραμματισμό

Τα νέα τηλεχειριστήρια LS και ON της E-SPACE έρχονται έτοιμα για λειτουργία! Χωρίς κανένα προγραμματισμό μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για τηλεοράσεις LG και Samsung ή για δέκτες NOVA και OTE TV. Το LS είναι υπεύθυνο για τον χειρισμό των τηλεοράσεων LG και Samsung καλύπτοντας όλα τα μοντέλα...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Τα νέα τηλεχειριστήρια LS και ON της E-SPACE έρχονται έτοιμα για λειτουργία! Χωρίς κανένα προγραμματισμό μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για τηλεοράσεις LG και Samsung ή για δέκτες NOVA και OTE TV. Το LS είναι υπεύθυνο για τον χειρισμό των τηλεοράσεων LG και Samsung καλύπτοντας όλα τα μοντέλα, ενώ το ON αναλαμβάνει τους δέκτες των συνδρομητικών υπηρεσιών NOVA και OTE TV. Τα δύο μοντέλα E-SPACE διαφέρουν στο χρωματισμό των βασικών τους πλήκτρων, με το LS να έρχεται σε μπλε απόχρωση και το ON σε πράσινη. Απόλυτα προσανατολισμένα για τις συγκεκριμένες συσκευές, από τα τηλεχειριστήρια δεν λείπει καμία βασική εντολή και μάλιστα έχουν και τις σωστές περιγραφές.

Εάν αναζητάτε την ευκολότερη λύση για την αντικατάσταση του τηλεχειριστηρίου της LG και Samsung τηλεόρασή σας, ή του NOVA και OTE TV αποκωδικοποιητή σας, τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε τις νέες προτάσεις της E-SPACE. Τα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης E-SPACE LS και ON έρχονται έτοιμα για χρήση και δεν απαιτούν κανένα απολύτως προγραμματισμό. Αρκεί μονάχα η τοποθέτηση των μπαταριών και είναι έτοιμα για χρήση! Το μοντέλο LS μπορεί να χειριστεί όλες τις τηλεοράσεις LCD, LED και Plasma των εταιριών LG και Samsung. Αντίστοιχα, το μοντέλο ON έρχεται προγραμματισμένο για τους δέκτες της NOVA και του OTE TV.

Και τα δύο μοντέλα τηλεχειριστήριων διαθέτουν τεχνολογία πολλαπλής μετάδοσης, ώστε να είναι συμβατά με τα διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων LG και Samsung (LS) και αποκωδικοποιητών Nova και OTE TV (ΟΝ). Επίσης, το τηλεχειριστήριο ON δεν λειτουργεί με το νέο μοντέλο της NOVA, αλλά όπως μας ενημέρωσε η εταιρία Beskas Electronics, η επόμενη σειρά παραγωγής θα το υποστηρίζει.

Λειτουργία στην πράξη

Για τη δοκιμή χρησιμοποιήσαμε μια τηλεόραση LG για το τηλεχειριστήριο LS και τον δέκτη NOVA για το τηλεχειριστήριο ON. Η συνεργασία και στις δύο περιπτώσεις ήταν άριστη και άμεση. Χωρίς κανέναν προγραμματισμό στα τηλεχειριστήρια, οι συσκευές μας ανταποκρίθηκαν στις εντολές των E-SPACE.

Η ποιότητα των τηλεχειριστήριων είναι πολύ ικανοποιητική και το κάθε μοντέλο χαρακτηρίζεται από το δικό του χρώμα. Το LS στηρίζεται στο μπλε και το ON στο πράσινο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι επειδή τα τηλεχειριστήρια έχουν σχεδιαστεί για τις συγκεκριμένες συσκευές δεν τους λείπει καμία βασικήεντολή. Για παράδειγμα, το τηλεχειριστήριο LS έχει πάνω δεξιά την εντολή Input Source που είναι πολύ βασική για τις τηλεοράσεις. Αντίστοιχα, το πληκτρολόγιο ON έχει τις εντολές PVR, VOD και play/pause κτλ. που είναι απαραίτητα για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του πακέτου της NOVA.

INFO
  • Beskas Electronics
  • Ανεξαρτησίας 21, 164 51 Αργυρούπολη
  • τηλ: 210-9927695 | fax: 210-9942765
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.beskas.gr
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.