Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 | 16:04

VU+ solo 4K

Διαλέξτε μεταξύ 9 images!

Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του στην αγορά, η υποστήριξη του Ultra HD δέκτη της VU+ από images διάφορων ομάδων, μπορεί να θεωρηθεί πλήρης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μετρήσαμε τουλάχιστον 9 διαφορετικά image που υποστηρίζουν τον δέκτη, πέρα από το πρωτότυπο της μητρικής εταιρείας. Όπως είναι γνωστό στους χρήστες των δεκτών της VU+, το image...
Γράφτηκε από: Σωτήρης Χατζηστρατής
Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του στην αγορά, η υποστήριξη του Ultra HD δέκτη της VU+ από images διάφορων ομάδων, μπορεί να θεωρηθεί πλήρης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μετρήσαμε τουλάχιστον 9 διαφορετικά image που υποστηρίζουν τον δέκτη, πέρα από το πρωτότυπο της μητρικής εταιρείας. Όπως είναι γνωστό στους χρήστες των δεκτών της VU+, το image με το οποίο έρχονται οι δέκτες της παρέχει μόνο βασικές επιλογές και χαρακτηριστικά, έτσι ο χρήστης που θέλει να εκμεταλλευθεί το προηγμένο hardware αυτών των δεκτών, θα πρέπει να επιλέξει ένα εναλλακτικό image, με πλουσιότερα χαρακτηριστικά.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.