Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 | 15:03

Sat apps για συσκευές iOS και Android

Δωρεάν εφαρμογές για δορυφορικές λήψεις

Για τους φανατικούς των δορυφορικών λήψεων διατίθεται πλήθος έξυπνων εφαρμογών στα καταστήματα App Store και Google Play Store. Οι κάτοχοι φορητών συσκευών iOS και Android μπορούν να κατεβάσουν σε tablets και smartphones εφαρμογές που τους χρησιμεύουν για εργαλεία στην εγκατάσταση δορυφορικών κατόπτρων, στην ενημέρωση για τις δέσμες εκπομπής των δορυφόρων, ή ακόμα στην εύρεση...
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Για τους φανατικούς των δορυφορικών λήψεων διατίθεται πλήθος έξυπνων εφαρμογών στα καταστήματα App Store και Google Play Store. Οι κάτοχοι φορητών συσκευών iOS και Android μπορούν να κατεβάσουν σε tablets και smartphones εφαρμογές που τους χρησιμεύουν για εργαλεία στην εγκατάσταση δορυφορικών κατόπτρων, στην ενημέρωση για τις δέσμες εκπομπής των δορυφόρων, ή ακόμα στην εύρεση και παρακολούθηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS). Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα δωρεάν sat apps, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τα δύο δημοφιλή καταστήματα και σας τα παρουσιάζουμε στο άρθρο που ακολουθεί.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.