Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 | 12:02

Medialink ML 7000 IPTV

Με Middleware Stalker, Xtream-code, υποστήριξη HEVC και 2 τηλεχειριστήρια!

Η εξάπλωση των IPTV συσκευών στην αγορά είναι ραγδαία, καθώς οι εταιρίες που τις παράγουν έχουν αφουγκραστεί τη συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των χρηστών σε IPTV περιεχόμενο. Το Medialink ML 7000 IPTV είναι ένα οικονομικό STB, απλούστατο στη χρήση του και έρχεται με προεγκατεστημένες εφαρμογές Middleware Stalker και Xtream-code για σύνδεση σε portals IPTV προγραμμάτων.
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Η εξάπλωση των IPTV συσκευών στην αγορά είναι ραγδαία, καθώς οι εταιρίες που τις παράγουν έχουν αφουγκραστεί τη συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των χρηστών σε IPTV περιεχόμενο. Το Medialink ML 7000 IPTV είναι ένα οικονομικό STB, απλούστατο στη χρήση του και έρχεται με προεγκατεστημένες εφαρμογές Middleware Stalker και Xtream-code για σύνδεση σε portals IPTV προγραμμάτων. Διαθέτει μενού που περιλαμβάνει μια σειρά δημοφιλών διαδικτυακών εφαρμογών, στις οποίες βρίσκουμε μεταξύ άλλων τα YouTube, RSS, Google Map, DLNA και Weather, ενώ έχει ενσωματωμένο Media Player για αναπαραγωγή multimedia αρχείων από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα και υποστηρίζει το πρότυπο συμπίεσης H.265/HEVC.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Επεξεργαστής: 32 bit MIPS 24KEc στα 667 MHz

Μνήμη: SDRAM 2GB DDR3 / FLASH 128 Mb

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Modem 3G, USB Wi-Fi Dongle

Πρόσοψη: Οθόνη 4 ψηφίων

Συνδέσεις: 2xUSB 2.0, 1xAV, 1xS/PDIF, 1xHD OUT, 1xEthernet

Διαστάσεις: 180x40x100 χιλιοστά

Τιμή: 59,90 ευρώ
INFO
  • Tronix
  • τηλ: 23170-03685
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.tronix.gr
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.