Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 | 23:52

Hellas Sat 3

Όλα τα κανάλια της ΕΡΤ σε HD μέσω του νέου ελληνικού δορυφόρου!

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου (29/6, 00:15), εκτοξεύτηκε από το διαστημικό κέντρο Arianespace του Κουρού της γαλλικής Γουιάνας και στη συνέχεια τέθηκε σε γεωστατική τροχιά στις 39 μοίρες ανατολικά, ο ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων δορυφόρος Hellas Sat 3. Ο νέος αυτός δορυφόρος ενισχύει την τροχιακή θέση της Ελλάδας στο διάστημα, προσφέροντας πρωτοπόρες τηλεπικοινωνιακές...
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου (29/6, 00:15), εκτοξεύτηκε από το διαστημικό κέντρο Arianespace του Κουρού της γαλλικής Γουιάνας και στη συνέχεια τέθηκε σε γεωστατική τροχιά στις 39 μοίρες ανατολικά, ο ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων δορυφόρος Hellas Sat 3. Ο νέος αυτός δορυφόρος ενισχύει την τροχιακή θέση της Ελλάδας στο διάστημα, προσφέροντας πρωτοπόρες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και νέους αναμεταδότες για χρήση δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ήδη, τα κανάλια της ΕΡΤ ξεκίνησαν να εκπέμπουν από εκεί τα προγράμματά τους, ενώ και η Nova έκανε την εμφάνισή της με την προβολή δοκιμαστικής κάρτας.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.