Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 | 23:54

Διαδικτυακές εφαρμογές δεκτών

Τι προσφέρουν οι δορυφορικοί δέκτες με πρόσβαση στο internet

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή δορυφορικών δεκτών με ολοένα και περισσότερο προηγμένα χαρακτηριστικά, ενώ ανάλογα με το λογισμικό στο οποίο βασίζονται εκτελούν πλήθος επιπρόσθετων λειτουργιών. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι η θύρα Ethernet, μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση στο internet και διευρύνουν έτσι το πεδίο...
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή δορυφορικών δεκτών με ολοένα και περισσότερο προηγμένα χαρακτηριστικά, ενώ ανάλογα με το λογισμικό στο οποίο βασίζονται εκτελούν πλήθος επιπρόσθετων λειτουργιών. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι η θύρα Ethernet, μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση στο internet και διευρύνουν έτσι το πεδίο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Πλέον, με τη σύνδεση ενός δορυφορικού δέκτη στο οικιακό modem – router, οι χρήστες απολαμβάνουν από τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης πλήθος υπηρεσιών, όπως ακριβώς το κάνουν στο monitor του υπολογιστή, ή σε tablet και smartphone.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.