21/05/2018

Αποκλειστικό - Κλείνει κι άλλες ΠΑΕ η Nova

Η Nova το τελευταίο δίμηνο εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 εννέα ΠΑΕ, με τελευταία χρονικά συμφωνία μου του ΟΦΗ και νωρίτερα των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Απομένουν επτά ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, έξι εκ των οποίων τις προάλλες απέστειλαν επιστολή στη Λίγκα, επαναλαμβάνοντας...

Η Nova το τελευταίο δίμηνο εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 εννέα ΠΑΕ, με τελευταία χρονικά συμφωνία μου του ΟΦΗ και νωρίτερα των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Απομένουν επτά ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, έξι εκ των οποίων τις προάλλες απέστειλαν επιστολή στη Λίγκα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δε βρεθεί λύση.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, άλλες δύο ΠΑΕ ετοιμάζονται να συμφωνήσουν με τη Nova και, δη, πολύ σύντομα: η Ξάνθη και ο Αρης.

Συνάμα, έχουν επαναρχίσει οι συζητήσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Κατηγορία Απόψεις

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.