24/08/2019

Το Πρωτάθλημα της SL ξεκινάει με λύση από τη Nova

Αναδημοσίευση από typologies.gr

ΣΧΟΛΙΟ - Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν να μην ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Στο παράλογο σκηνικό που μετά τις εκλογές της 9ης Ιουλίου, στήθηκε ένα άλλο …παιχνίδι. Η κυβέρνηση της ΝΔ ήθελε να δείξει πως οι συμφωνίες της ΕΡΤ, της εποχής ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρογκες, αλλά εν συνέχεια ο έλεγχος των διαπραγματεύσεων χάθηκε. Το αίτημα της ΕΡΤ να βρεθεί λύση για τον ΠΑΟΚ- με τον οποίο...

ΣΧΟΛΙΟ

Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν να μην ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Στο παράλογο σκηνικό που μετά τις εκλογές της 9ης Ιουλίου, στήθηκε ένα άλλο …παιχνίδι. Η κυβέρνηση της ΝΔ ήθελε να δείξει πως οι συμφωνίες της ΕΡΤ, της εποχής ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρογκες, αλλά εν συνέχεια ο έλεγχος των διαπραγματεύσεων χάθηκε. Το αίτημα της ΕΡΤ να βρεθεί λύση για τον ΠΑΟΚ- με τον οποίο δεν υπεγραψε σύμβαση ύστερα από την απόφαση της νέας κυβέρνησης-περιέπλεξε την κατάσταση. Και ενώ υπήρχαν απειλές από την πλευρά της ΕΡΤ για τη μή μετάδοση αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο, τελικά η Nova έδωσε τη λύση, αποκτώντας τα δικαιώματα του Άρη και το Πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά. Θα ακολουθήσει και η συμφωνία με τον ΟΦΗ.

http://www.typologies.gr/to-protathlima-tis-sl-xekinaei-me-lysi-apo-ti-nova/

Κατηγορία Απόψεις

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.