18/09/2014

Οπτικός εξοπλισμός από την Global Invacom και τη Spaun

Ελάχιστα dB απώλεια ανά χιλιόμετρο…

Η τεχνολογία του οπτικού εξοπλισμού στη μεταφορά τηλεοπτικών σημάτων επιτρέπει την μεταφορά δορυφορικών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες ανά χιλιόμετρο. Η λήψη μπορεί να γίνεται από Headend για απόδοση σε οπτική ίνα ή ακόμα και απευθείας από οπτικό LNB. Για την καλύτερη δυνατή λύση σε οπτικό εξοπλισμό, η Stam Electronics διαθέτει...
Η τεχνολογία του οπτικού εξοπλισμού στη μεταφορά τηλεοπτικών σημάτων επιτρέπει την μεταφορά δορυφορικών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες ανά χιλιόμετρο. Η λήψη μπορεί να γίνεται από Headend για απόδοση σε οπτική ίνα ή ακόμα και απευθείας από οπτικό LNB. Για την καλύτερη δυνατή λύση σε οπτικό εξοπλισμό, η Stam Electronics διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων της Global Invacom και της Spaun. Η Global Invacom είναι η εταιρία που ξεκίνησε την επανάσταση του οπτικού LNB, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τις τέσσερις δορυφορικές πολώσεις στο ίδιο φάσμα, μέσω μιας οπτικής ίνας. Έπειτα, μέσω των μηδαμινών απωλειών του μέσου, τα δορυφορικά σήματα μπορούν να ταξιδέψουν σε τεράστιες αποστάσεις. Για τη διανομή διατίθενται οπτικά splitters και κατά τη λήψη τοποθετούνται μετατροπής οπτικού σήματος σε RF. Από την άλλη πλευρά, η Spaun διαθέτει το κέντρο BluBox SOTx, που μπορεί να δέχεται σήματα DVB-S από Quattro LNB και να τα αποδώσει σε μια οπτική έξοδο για καλωδιακή διανομή. Για μικρότερες εφαρμογές, είναι διαθέσιμοι οι οπτικοί πομποί SOT NF για ένα δορυφορικό σήμα IF και οι αντίστοιχοι δέκτες SOT RF. Η γκάμα της Spaun περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά για τη διανομή, όπως οπτικά splitters, taps και couplers.
INFO
  • Stam Electronics
  • τηλ: 210-6002159
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.