21/05/2015

Ενημερωτικό Video για το LTE από την TELEVES

Τώρα και στα Ελληνικά!

Το πλέον γνωστό βίντεο για την επίδραση του 4G L.T.E στο τηλεοπτικό σήμα μιλάει Ελληνικά, χάρη στην συνεργασία της EDISION με την TELEVES. Ξεκινώντας από τους λόγους που οδήγησαν τη δημιουργία της τεχνολογίας 4G, με βασικότερο την αυξημένη ζήτηση για mobile internet, το απολαυστικό animated βίντεο...
Το πλέον γνωστό βίντεο για την επίδραση του 4G L.T.E στο τηλεοπτικό σήμα μιλάει Ελληνικά, χάρη στην συνεργασία της EDISION με την TELEVES. Ξεκινώντας από τους λόγους που οδήγησαν τη δημιουργία της τεχνολογίας 4G, με βασικότερο την αυξημένη ζήτηση για mobile internet, το απολαυστικό animated βίντεο, μας οδηγεί σε περισσότερο τεχνικά θέματα που μας αφορούν. Υπολογίζοντας ότι μέχρι το 2017 θα υπάρχουν περίπου 1,4 κινητά τηλέφωνα ανά άτομo στον πλανήτη (!!) αυξάνονται οι απαιτήσεις για bandwidth από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Για το λόγο αυτό το 3G προχωράει στο 4G και αναγκαστικά παίρνει μέρος τους εύρος ζώνης RF που καταναλώνουν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις. Για το λόγο αυτό μπορούν να προκληθούν παρεμβολές στην τηλεόραση με την εκπομπή 4G. Η λύση για το πρόβλημα αυτό είναι τα φίλτρα και τα προϊόντα με υποστήριξη LTE. Μπείτε στον σύνδεσμο site www.edision.gr  και δείτε το βίντεο!
INFO
  • Edision Hellas
  • τηλ: 23920-66070
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.