Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 | 15:00

Δώρα για κάθε αγορά σας

Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας! Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας!

Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!

Για αγορές 200€ σας κάνουμε δώρο ένα MP3 σε σχήμα ακουστικών για να ακούτε μουσική όπου και αν είστε μαζί με μία αποσπώμενη μνήμη micro-SD 8GB (που χωράει... 1.700 τραγούδια!).

Για αγορές 300€ σας κάνουμε δώρο ένα ισχυρό power bank 5000mAh για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Για αγορές 600€ σας κάνουμε δώρο ένα Android box για να κάνετε την τηλεόρασή σας smart και να βλέπετε χιλιάδες κανάλια, στην TV σας και στην οθόνη του κινητού σας!
Για αγορές 800€ σας κάνουμε δώρο ένα smartphone e-star 3,5” με dual sim και οθόνη αφής.
Για αγορές 2.100€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση Skymaster 22".
Για αγορές 2.500€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση TV-Star 24".

Όλες οι αγορές που θα κάνετε ως τις 5 Αυγούστου, σε οποιαδήποτε είδη μετράνε.

Τα χαρακτηριστικά των δώρων, όπως και όλων των ειδών της Ψηφιακής Τεχνολογίας, μπορείτε να τα δείτε στο site της Ψηφιακής Τεχνολογίας, http://www.digital-t.gr Η κάθε αγορά σας από εκεί επιβραβεύεται με έξτρα έκπτωση 2%!
INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835300

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Media Mania 810 HD

Η αγορά σήμερα

22-05-2017

Golden Media Mania 810 HD

Για τους περισσότερους, βασικά κριτήρια για την επιλογή μοντέλου επίγειου ψηφιακού δέκτη αποτελούν το κόστος και η απλότητα στη λειτουργία του. Ο γερμανικός Golden Media Mania 810 HD είναι ένας οικονομικός επίγειος ψηφιακός δέκτης με εύκολη λειτουργία και ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει tuner που είναι συμβατό με το επόμενης γενιάς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 105

Τεύχος 105

24-05-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 105

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους, ότι η συνδρομητική τηλεόραση έχει αλλάξει τρόπο διάθεσης. Πλέον ελάχιστοι είναι οι καταναλωτές που «αγοράζουν» ένα καθαρά δορυφορικό πακέτο, αφού προτιμούν η αγορά αυτή να γίνεται μέσα από ένα πακέτο προσφοράς που να τα περιλαμβάνει όλα: Τηλεόραση, internet και τηλέφωνο, στον ίδιο λογαριασμό. Στο νέο τεύχος λοιπόν σας παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις Triple Play της ελληνικής αγοράς. Η τεχνολογία οπτικής ίνας καταφθάνει και στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μέσα από την υπηρεσία Fiber to the Room. Στο νέο τεύχος σας παρουσιάζουμε την πρώτη εγκατάσταση Fiber to the Room στην Ελλάδα, που έγινε σε γνωστό ξεν...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved