Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 | 15:00

Δώρα για κάθε αγορά σας

Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας! Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Πλέον η Ψηφιακή Τεχνολογία σας επιβραβεύει για κάθε αγορά σας. Συγκεντρώστε όλες τις αγορές σας στην Ψηφιακή Τεχνολογία μέχρι τέλος Ιουλίου και κερδίστε δώρα ανάλογα με το συνολικό τζίρο σας!

Για αγορές 100€ σας κάνουμε δώρο ένα power bank για να φορτίζετε κινητά και tablets!

Για αγορές 200€ σας κάνουμε δώρο ένα MP3 σε σχήμα ακουστικών για να ακούτε μουσική όπου και αν είστε μαζί με μία αποσπώμενη μνήμη micro-SD 8GB (που χωράει... 1.700 τραγούδια!).

Για αγορές 300€ σας κάνουμε δώρο ένα ισχυρό power bank 5000mAh για να φορτίζετε κινητά και tablets!
Για αγορές 600€ σας κάνουμε δώρο ένα Android box για να κάνετε την τηλεόρασή σας smart και να βλέπετε χιλιάδες κανάλια, στην TV σας και στην οθόνη του κινητού σας!
Για αγορές 800€ σας κάνουμε δώρο ένα smartphone e-star 3,5” με dual sim και οθόνη αφής.
Για αγορές 2.100€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση Skymaster 22".
Για αγορές 2.500€ σας κάνουμε δώρο μία τηλεόραση TV-Star 24".

Όλες οι αγορές που θα κάνετε ως τις 5 Αυγούστου, σε οποιαδήποτε είδη μετράνε.

Τα χαρακτηριστικά των δώρων, όπως και όλων των ειδών της Ψηφιακής Τεχνολογίας, μπορείτε να τα δείτε στο site της Ψηφιακής Τεχνολογίας, http://www.digital-t.gr Η κάθε αγορά σας από εκεί επιβραβεύεται με έξτρα έκπτωση 2%!
INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835300

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Inverto Twin High Gain

Η αγορά σήμερα

20-02-2017

Inverto Twin High Gain

Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι το καλύτερο LNB της εταιρίας Inverto και ένα από τα καλύτερα της αγοράς, είναι το γνωστό High Gain, το οποίο παρουσιάζει υψηλή ευαισθησία σχεδόν σε όλο το δορυφορικό φάσμα συχνοτήτων, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολες λήψεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία έλλειψη στο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved