Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 | 12:53

Νέες παραλαβές από την FT Electronics

Η FT Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων βάσεων για τηλεοράσεις, projectors και DVD. Διατίθεται τεράστια ποικιλία που καλύπτει την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης συμβατής με το πρότυπο VESA, σε κάθε πιθανό σημείο οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και περιλαμβάνει αναλυτικά: Διάφορα μοντέλα βάσεων γραφείου για τηλεοράσεις 13΄΄- 27΄΄. Βάση οροφής με αλφάδι. ..
Η FT Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων βάσεων για τηλεοράσεις, projectors και DVD. Διατίθεται τεράστια ποικιλία που καλύπτει την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης συμβατής με το πρότυπο VESA, σε κάθε πιθανό σημείο οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • Διάφορα μοντέλα βάσεων γραφείου για τηλεοράσεις 13΄΄- 27΄΄.
  • Βάση οροφής με αλφάδι.
  • Βάσεις για projectors με αλφάδι.
  • Διάφορα μοντέλα βάσεων με αλφάδι για τηλεοράσεις LCD 10΄΄- 23΄΄/ 23΄΄- 42΄΄/ 15΄΄- 32΄΄ / 32΄΄- 55΄΄/ 27΄΄- 42΄΄/ 13΄΄ - 55΄΄/ 23΄΄- 42΄΄ / 32΄΄- 62΄΄ / 37΄΄- 70΄΄ / 23΄΄- 55΄΄.
  • Διάφορα μοντέλα βάσεων για DVD.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Μαΐου τρέχει προσφορά, με την οποία αγοράζοντας 10 βάσεις δίνεται μια επιπλέον σαν δώρο. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 10 Ιουνίου.
INFO
  • FT Electronics
  • τηλ: 210-4834260

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TEOC

Η αγορά σήμερα

10-12-2018

TRIAX TEOC

Γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια, η σειρά Ethernet Over Coaxial Adapters της Triax παρέχει υπερσύγχρονο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο σε κάθε χώρο, χρησιμοποιώντας το υπάρχων ομοαξονικό δίκτυο της επίγειας τηλεόρασης. Υποστηρίζοντας την τελευταία τεχνολογία MoCA® 2.0 (Multimedia over Coax Alliance), οι adaptors...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.