Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 | 12:53

Νέες παραλαβές από την FT Electronics

Η FT Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων βάσεων για τηλεοράσεις, projectors και DVD. Διατίθεται τεράστια ποικιλία που καλύπτει την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης συμβατής με το πρότυπο VESA, σε κάθε πιθανό σημείο οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και περιλαμβάνει αναλυτικά: Διάφορα μοντέλα βάσεων γραφείου για τηλεοράσεις 13΄΄- 27΄΄. Βάση οροφής με αλφάδι. ..
Η FT Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων βάσεων για τηλεοράσεις, projectors και DVD. Διατίθεται τεράστια ποικιλία που καλύπτει την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης συμβατής με το πρότυπο VESA, σε κάθε πιθανό σημείο οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • Διάφορα μοντέλα βάσεων γραφείου για τηλεοράσεις 13΄΄- 27΄΄.
  • Βάση οροφής με αλφάδι.
  • Βάσεις για projectors με αλφάδι.
  • Διάφορα μοντέλα βάσεων με αλφάδι για τηλεοράσεις LCD 10΄΄- 23΄΄/ 23΄΄- 42΄΄/ 15΄΄- 32΄΄ / 32΄΄- 55΄΄/ 27΄΄- 42΄΄/ 13΄΄ - 55΄΄/ 23΄΄- 42΄΄ / 32΄΄- 62΄΄ / 37΄΄- 70΄΄ / 23΄΄- 55΄΄.
  • Διάφορα μοντέλα βάσεων για DVD.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Μαΐου τρέχει προσφορά, με την οποία αγοράζοντας 10 βάσεις δίνεται μια επιπλέον σαν δώρο. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 10 Ιουνίου.
INFO
  • FT Electronics
  • τηλ: 210-4834260

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI LR 22

Η αγορά σήμερα

23-07-2019

WISI LR 22

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics το νέο οπτικό Node LR 22 της Wisi. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης οπτικό mini Node που είναι πλήρως συμβατό για εφαρμογές DOCSIS 3.1 σε FTTC ή FTTB δίκτυα οπτικής ίνας. Έχει ενσωματωμένους διαχωριστές / διακλαδωτές εξόδου για ευέλικτη διαμόρφωση των δύο εξόδων RF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.