Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 | 12:44

Μεγάλη ποικιλία από κόρνες στη Silver Star

Η εταιρία Silver-Star διαθέτει τεράστια γκάμα από κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής και διαιρούμενης χοάνης. Οι κόρνες της Silver-Star είναι ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μπορούν να βρουν εφαρμογή σε σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες και άλλους χώρους που απαιτούν ηχητικές ειδοποιήσεις για λόγους ασφαλείας, ανακοινώσεις, ή ακόμα και αναπαραγωγή μουσικής.
Η εταιρία Silver-Star διαθέτει τεράστια γκάμα από κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής και διαιρούμενης χοάνης. Οι κόρνες της Silver-Star είναι ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μπορούν να βρουν εφαρμογή σε σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες και άλλους χώρους που απαιτούν ηχητικές ειδοποιήσεις για λόγους ασφαλείας, ανακοινώσεις, ή ακόμα και αναπαραγωγή μουσικής. Διατίθενται κόρνες με διαιρούμενη χοάνη σε διαστάσεις 15", 16" και 20", αλλά και κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής κατασκευασμένες από πλαστικό ή αλουμίνιο, σε διάφορες διαστάσεις και με ισχύ εξόδου από 10 Watt έως 40 Watt.
INFO
  • Silver-Star Electronics
  • τηλ: 210-7754361

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.