Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 | 12:44

Μεγάλη ποικιλία από κόρνες στη Silver Star

Η εταιρία Silver-Star διαθέτει τεράστια γκάμα από κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής και διαιρούμενης χοάνης. Οι κόρνες της Silver-Star είναι ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μπορούν να βρουν εφαρμογή σε σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες και άλλους χώρους που απαιτούν ηχητικές ειδοποιήσεις για λόγους ασφαλείας, ανακοινώσεις, ή ακόμα και αναπαραγωγή μουσικής.
Η εταιρία Silver-Star διαθέτει τεράστια γκάμα από κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής και διαιρούμενης χοάνης. Οι κόρνες της Silver-Star είναι ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μπορούν να βρουν εφαρμογή σε σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες και άλλους χώρους που απαιτούν ηχητικές ειδοποιήσεις για λόγους ασφαλείας, ανακοινώσεις, ή ακόμα και αναπαραγωγή μουσικής. Διατίθενται κόρνες με διαιρούμενη χοάνη σε διαστάσεις 15", 16" και 20", αλλά και κόρνες ενσωματωμένης κεφαλής κατασκευασμένες από πλαστικό ή αλουμίνιο, σε διάφορες διαστάσεις και με ισχύ εξόδου από 10 Watt έως 40 Watt.
INFO
  • Silver-Star Electronics
  • τηλ: 210-7754361

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.