Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:04

Νέες παραλαβές από τη Stam Electronics

Η εταιρία Stam Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει νέες σειρές μετατροπέων HDMI της Power Plus, HDMI extenders, HDMI splitters και HDMI matrix. Συγκεκριμένα, η σειρά μετατροπέων HDMI της Power Plus περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα: Το PS-M600 που μετατρέπει VGA σήμα με ήχο σε HDMI με ανάλυση έως 1080p. Είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας...
Η εταιρία Stam Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει νέες σειρές μετατροπέων HDMI της Power Plus, HDMI extenders, HDMI splitters και HDMI matrix. Συγκεκριμένα, η σειρά μετατροπέων HDMI της Power Plus περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα:

Το PS-M600 που μετατρέπει VGA σήμα με ήχο σε HDMI με ανάλυση έως 1080p. Είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας από υπολογιστή σε τηλεόραση.

Το PS-M630 που δέχεται ένα HDMI σήμα με μέγιστη ανάλυση 1080p και το μετατρέπει σε VGA θηλυκό με ήχο. Είναι ιδανικό για προβολή εικόνας μιας ψηφιακής πηγής σε monitor.

Το PS-M640 που είναι μετατροπέας HDMI σήματος σε 3 RCA θηλυκά και είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας από υπολογιστή σε τηλεόραση.

Το PS-M650 που είναι μετατροπέας από 3 RCA θηλυκά σε HDMI, κάνει upscale έως 1080p και είναι ιδανικό για προβολή εικόνας από αναλογικό καταγραφικό σε τηλεόραση.

Η σειρά των HDMI extenders περιλαμβάνει τα μοντέλα της Power Plus PS-891-IR, EXT 120 και EXT 60, τα οποία με τεχνολογία HDMI over UTP επεκτείνουν το HDMI σήμα μιας ψηφιακής πηγής μέσω καλωδίων δικτύου (UTP CAT5e/6). Υποστηρίζουν HDCP 1.2 και διαθέτουν HDMI 1.3 που δίνει ανάλυση έως 1080p. Το EXT 60 έχει μέγιστη εμβέλεια 60 μέτρων, ενώ τα EXT 120 και PS-891-IR (διαθέτει και τηλεχειρισμό) έχουν εμβέλεια 120 μέτρων.

Τα HDMI splitters και HDMI matrix της Power Plus έχουν θύρες HDMI 1.4, υποστηρίζουν HDCP, DTS, Dolby Digital True HD και δέχονται εξωτερική τροφοδοσία. Το PS-1002 έχει 1 είσοδο και 2 εξόδους, το PS-1004 έχει 1 είσοδο και 4 εξόδους, το PS-1008 έχει 1 είσοδο και 8 εξόδους, ενώ το PS402HD Matrix διαθέτει 4 εισόδους και 2 εξόδους.
INFO
  • Stam Electronics
  • τηλ: 210-6002159

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GLOBO GL 1000PLUS

Η αγορά σήμερα

16-07-2018

GLOBO GL 1000PLUS

Η εταιρία AMF Electronics διαθέτει την νέα κεραία επίγειας λήψης Globo GL 1000Plus. Πρόκειται για επαγγελματική κεραία υψηλής απόδοσης, η οποία προορίζεται για εξωτερική εγκατάσταση και είναι ανθεκτική στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι ιδανική για περιοχές με δύσκολες συνθήκες λήψης, έχει απολαβή 16,5dB και είναι συμβατή με το...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.