Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 | 13:04

Νέες παραλαβές από τη Stam Electronics

Η εταιρία Stam Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει νέες σειρές μετατροπέων HDMI της Power Plus, HDMI extenders, HDMI splitters και HDMI matrix. Συγκεκριμένα, η σειρά μετατροπέων HDMI της Power Plus περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα: Το PS-M600 που μετατρέπει VGA σήμα με ήχο σε HDMI με ανάλυση έως 1080p. Είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας...
Η εταιρία Stam Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει νέες σειρές μετατροπέων HDMI της Power Plus, HDMI extenders, HDMI splitters και HDMI matrix. Συγκεκριμένα, η σειρά μετατροπέων HDMI της Power Plus περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα:

Το PS-M600 που μετατρέπει VGA σήμα με ήχο σε HDMI με ανάλυση έως 1080p. Είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας από υπολογιστή σε τηλεόραση.

Το PS-M630 που δέχεται ένα HDMI σήμα με μέγιστη ανάλυση 1080p και το μετατρέπει σε VGA θηλυκό με ήχο. Είναι ιδανικό για προβολή εικόνας μιας ψηφιακής πηγής σε monitor.

Το PS-M640 που είναι μετατροπέας HDMI σήματος σε 3 RCA θηλυκά και είναι ιδανικό για προβολή σήματος εικόνας από υπολογιστή σε τηλεόραση.

Το PS-M650 που είναι μετατροπέας από 3 RCA θηλυκά σε HDMI, κάνει upscale έως 1080p και είναι ιδανικό για προβολή εικόνας από αναλογικό καταγραφικό σε τηλεόραση.

Η σειρά των HDMI extenders περιλαμβάνει τα μοντέλα της Power Plus PS-891-IR, EXT 120 και EXT 60, τα οποία με τεχνολογία HDMI over UTP επεκτείνουν το HDMI σήμα μιας ψηφιακής πηγής μέσω καλωδίων δικτύου (UTP CAT5e/6). Υποστηρίζουν HDCP 1.2 και διαθέτουν HDMI 1.3 που δίνει ανάλυση έως 1080p. Το EXT 60 έχει μέγιστη εμβέλεια 60 μέτρων, ενώ τα EXT 120 και PS-891-IR (διαθέτει και τηλεχειρισμό) έχουν εμβέλεια 120 μέτρων.

Τα HDMI splitters και HDMI matrix της Power Plus έχουν θύρες HDMI 1.4, υποστηρίζουν HDCP, DTS, Dolby Digital True HD και δέχονται εξωτερική τροφοδοσία. Το PS-1002 έχει 1 είσοδο και 2 εξόδους, το PS-1004 έχει 1 είσοδο και 4 εξόδους, το PS-1008 έχει 1 είσοδο και 8 εξόδους, ενώ το PS402HD Matrix διαθέτει 4 εισόδους και 2 εξόδους.
INFO
  • Stam Electronics
  • τηλ: 210-6002159

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Icecrypt HDM100

Η αγορά σήμερα

14-12-2017

Icecrypt HDM100

Η Ψηφιακή Τεχνολογία παρουσιάζει τον νέο HDMI modulator, Icecrypt HDM100, που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, χάρη στο γεγονός ότι διατίθεται μαζί με IR extender. Έτσι, στο δεύτερο δωμάτιο που θα παρακολουθείτε TV θα μπορείτε να χειρίζεστε και την οπτικοακουστική πηγή HDMI, το σήμα της οποίας διαμορφώνεται και αναμεταδίδεται μέσω του...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved