Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Νέες παραλαβές από την Astra Sat

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει: Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.
Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει:

Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.

To Amiko NXH-CO2, το οποίο είναι μίκτης δορυφορικού και επίγειου σήματος, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτει καπάκι προστασίας.

Τον AM6140CI LTE, ο οποίος είναι ένα ενισχυτής γραμμής της ισπανικής Engel Axil. Έχει απολαβή στα UHF 10-25dB και στα VHF 0-15dB, ενώ λειτουργεί στις μπάντες συχνοτήτων UHF 470-862 MHz / VHF 47-230 MHz. Δίνει μέγιστη στάθμη εξόδου 102dΒμV, θόρυβο <4dB και διαθέτει μία είσοδο και δύο εξόδους τύπου F.

Το Amiko PLN501, το οποίο είναι ένα Powerline Adapter KIT. Αποτελείται από ένα σετ δύο τεμαχίων, τα οποία χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά του internet σε όλες τις πρίζες του σπιτιού, του καταστήματος ή του γραφείου, με ταχύτητα 500Mbps και σε απόσταση που φτάνει τα 300 μέτρα. Έχουν Plug and Play λειτουργία και διαθέτουν πλήκτρο για αυτόματη κρυπτόγραφηση 128-bit AES του δικτύου. Έχουν ενσωματωμένο QoS για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένο bandwidth, υποστηρίζουν διαχείριση IGMP για multicast IP μεταδόσεις και είναι ιδανική λύση για IPTV streaming.
INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

20-02-2018

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Τα νέα OTT TV Box της γερμανικής Golden Interstar είναι διαθέσιμα από την Ψηφιακή Τεχνολογία. Τα G-150/G-200 επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχονται με προεγκατεστημένο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved