Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Νέες παραλαβές από την Astra Sat

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει: Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.
Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει:

Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.

To Amiko NXH-CO2, το οποίο είναι μίκτης δορυφορικού και επίγειου σήματος, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτει καπάκι προστασίας.

Τον AM6140CI LTE, ο οποίος είναι ένα ενισχυτής γραμμής της ισπανικής Engel Axil. Έχει απολαβή στα UHF 10-25dB και στα VHF 0-15dB, ενώ λειτουργεί στις μπάντες συχνοτήτων UHF 470-862 MHz / VHF 47-230 MHz. Δίνει μέγιστη στάθμη εξόδου 102dΒμV, θόρυβο <4dB και διαθέτει μία είσοδο και δύο εξόδους τύπου F.

Το Amiko PLN501, το οποίο είναι ένα Powerline Adapter KIT. Αποτελείται από ένα σετ δύο τεμαχίων, τα οποία χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά του internet σε όλες τις πρίζες του σπιτιού, του καταστήματος ή του γραφείου, με ταχύτητα 500Mbps και σε απόσταση που φτάνει τα 300 μέτρα. Έχουν Plug and Play λειτουργία και διαθέτουν πλήκτρο για αυτόματη κρυπτόγραφηση 128-bit AES του δικτύου. Έχουν ενσωματωμένο QoS για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένο bandwidth, υποστηρίζουν διαχείριση IGMP για multicast IP μεταδόσεις και είναι ιδανική λύση για IPTV streaming.
INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TDH HEADEND

Η αγορά σήμερα

30-05-2018

TRIAX TDH HEADEND

Διατίθεται νέα ξενοδοχειακά πακέτα για το TDH Headend της Triax με προεγκατεστημένες μονάδες. Το ένα πακέτο διατίθεται με δυνατότητα επιλογής εισόδου 8 σημάτων από δορυφορικούς ή επίγειους transponders, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ενώ αποδίδει στην έξοδο 4 DVB-T multiplex και 56 IP streams. Το άλλο πακέτο καλύπτει μεγαλύτερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Τεύχος 117

21-05-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας βάζει στο κόσμο των Media, δίνοντάς ειδήσεις που αφορούν το χώρο της τηλεόρασης και τις εξελίξεις που τρέχουν σε αυτόν. Ο Νίκος Μποζιονέλος μέσα από τη στήλη του SPORT+ σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των media και ταυτόχρονα σας παρουσιάζει πώς παίζει μπάλα η ΕΡΤ στο Μουντιάλ. Σ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, όμως, σίγουρα πρέπει να αφιερωθούν πολλές σελίδες. Έτσι, μέσα από το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ποιες ομάδες συμμετέχουν; Τι ρόλο θα παίξει ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.