Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Νέες παραλαβές από την Astra Sat

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει: Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.
Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει:

Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.

To Amiko NXH-CO2, το οποίο είναι μίκτης δορυφορικού και επίγειου σήματος, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτει καπάκι προστασίας.

Τον AM6140CI LTE, ο οποίος είναι ένα ενισχυτής γραμμής της ισπανικής Engel Axil. Έχει απολαβή στα UHF 10-25dB και στα VHF 0-15dB, ενώ λειτουργεί στις μπάντες συχνοτήτων UHF 470-862 MHz / VHF 47-230 MHz. Δίνει μέγιστη στάθμη εξόδου 102dΒμV, θόρυβο <4dB και διαθέτει μία είσοδο και δύο εξόδους τύπου F.

Το Amiko PLN501, το οποίο είναι ένα Powerline Adapter KIT. Αποτελείται από ένα σετ δύο τεμαχίων, τα οποία χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά του internet σε όλες τις πρίζες του σπιτιού, του καταστήματος ή του γραφείου, με ταχύτητα 500Mbps και σε απόσταση που φτάνει τα 300 μέτρα. Έχουν Plug and Play λειτουργία και διαθέτουν πλήκτρο για αυτόματη κρυπτόγραφηση 128-bit AES του δικτύου. Έχουν ενσωματωμένο QoS για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένο bandwidth, υποστηρίζουν διαχείριση IGMP για multicast IP μεταδόσεις και είναι ιδανική λύση για IPTV streaming.
INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απόσυρση δεκτών στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Η αγορά σήμερα

08-12-2017

Απόσυρση δεκτών στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Για πρώτη φορά στην αγορά των τηλεοπτικών συστημάτων δημιουργείται υπηρεσία απόσυρσης δεκτών. Είτε είναι δορυφορικός, είτε επίγειος, η Ψηφιακή Τεχνολογία σας προσφέρει έκπτωση 5 ευρώ σε κάθε νέο δέκτη που αγοράζετε, εφόσον επιστρέψετε πίσω έναν παλιό. Δεν παίζει ρόλο αν ο δέκτης που θα επιστραφεί είναι λειτουργικός ή χαλασμένος, παλιός...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved