QM 3190 - 3500 likes
Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Νέες παραλαβές από την Astra Sat

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει: Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.
Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει:

Το Single Flag LNB της Inverto, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και παρέχει βέλτιστες δυνατότητες λήψης. Έχει εξαιρετική απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.2 dB και αποτελεί ιδανική λύση για δορυφορική λήψη σε όλη την Ευρώπη.

To Amiko NXH-CO2, το οποίο είναι μίκτης δορυφορικού και επίγειου σήματος, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτει καπάκι προστασίας.

Τον AM6140CI LTE, ο οποίος είναι ένα ενισχυτής γραμμής της ισπανικής Engel Axil. Έχει απολαβή στα UHF 10-25dB και στα VHF 0-15dB, ενώ λειτουργεί στις μπάντες συχνοτήτων UHF 470-862 MHz / VHF 47-230 MHz. Δίνει μέγιστη στάθμη εξόδου 102dΒμV, θόρυβο <4dB και διαθέτει μία είσοδο και δύο εξόδους τύπου F.

Το Amiko PLN501, το οποίο είναι ένα Powerline Adapter KIT. Αποτελείται από ένα σετ δύο τεμαχίων, τα οποία χρησιμοποιούν την καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά του internet σε όλες τις πρίζες του σπιτιού, του καταστήματος ή του γραφείου, με ταχύτητα 500Mbps και σε απόσταση που φτάνει τα 300 μέτρα. Έχουν Plug and Play λειτουργία και διαθέτουν πλήκτρο για αυτόματη κρυπτόγραφηση 128-bit AES του δικτύου. Έχουν ενσωματωμένο QoS για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένο bandwidth, υποστηρίζουν διαχείριση IGMP για multicast IP μεταδόσεις και είναι ιδανική λύση για IPTV streaming.
INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Η αγορά σήμερα

26-09-2018

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Ένας νέος Full HD δορυφορικός δέκτης κυκλοφορεί στη αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, ο οποίος είναι οικονομικός και διαθέτει δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για τον Golden Interstar Alpha X που διαθέτει DVB-S2 multistream tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC με ανάλυση HD. Διαθέτει πολύγλωσσο μενού και με ελληνικά, ενώ είναι εύκολος...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.