Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

27/09/2017

Fracarro MBJ EVO

Η νέα σειρά ενισχυτών MBJ EVO έρχεται με το αποκλειστικό σύστημα της Fracarro A.B.L.A. (Automatic Building Level Adjustement). Με το σύστημα αυτό ο ενισχυτής δείχνει την παρουσία σήματος μέσα στο σωστό εύρος (με αντίστοιχο LED στην είσοδο) και διατηρεί την ρυθμισμένη στάθμη εξόδου σταθερή, άσχετα με τις διακυμάνσεις του σήματος στην είσοδο, ακόμη και με διαφορές των 25 dB.
Η νέα σειρά ενισχυτών MBJ EVO έρχεται με το αποκλειστικό σύστημα της Fracarro A.B.L.A. (Automatic Building Level Adjustement). Με το σύστημα αυτό ο ενισχυτής δείχνει την παρουσία σήματος μέσα στο σωστό εύρος (με αντίστοιχο LED στην είσοδο) και διατηρεί την ρυθμισμένη στάθμη εξόδου σταθερή, άσχετα με τις διακυμάνσεις του σήματος στην είσοδο, ακόμη και με διαφορές των 25 dB. Οι ενισχυτές είναι συμβατοί με DVB-T2, HEVC (High Eficiency Video Coding) και 4K. Διαθέτουν Switching τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης >80%, με κύκλωμα προστασίας από βραχυκυκλώματα και αυτόματη επαναφορά. Έχουν μεταλλική κατασκευή με περίβλημα από πλαστικό ABS που δεν παίρνει φωτιά (κλάση V0). Το μέγεθός τους είναι πολύ μικρό, μόλις 135 x 82 x 39 χιλιοστά και μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή σε μπάρα DIN.
INFO
  • Fracarro Agency Hellas
  • τηλ: 6951-924598
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.