Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 | 12:42

FRACARRO D-MATRIX 4S EVO

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Compact Headend D-MATRIX 4S EVO της Fracarro, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε μικρά και μεσαία ξενοδοχεία. Μπορεί να δεχτεί στην είσοδό του 4 σήματα από ανεξάρτητους δορυφορικούς transponders και να τα επεξεργαστεί, αποδίδοντας στην έξοδο 4 DVB-T/C multiplex που θα περιλαμβάνουν έως 28 SD, ή έως 12 HD προγράμματα.

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Compact Headend D-MATRIX 4S EVO της Fracarro, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε μικρά και μεσαία ξενοδοχεία. Μπορεί να δεχτεί στην είσοδό του 4 σήματα από ανεξάρτητους δορυφορικούς transponders και να τα επεξεργαστεί, αποδίδοντας στην έξοδο 4 DVB-T/C multiplex που θα περιλαμβάνουν έως 28 SD, ή έως 12 HD προγράμματα. Διαθέτοντας δύο θύρες Common Interface και χάρη στο χαρακτηριστικό της νέας λειτουργίας FlexCAM που ενσωματώνει, είναι δυνατή η αποκρυπτογράφηση πολλών προγραμμάτων από διαφορετικές εισόδους SAT, με τη χρήση της ίδιας μονάδας CAM. Διαθέτει τεχνολογία Smart & Pool, με την οποία οποιοδήποτε πρόγραμμα οποιασδήποτε εισόδου μπορεί να αποδοθεί σε οποιαδήποτε έξοδο. Μέσω της USB θύρας του επιτρέπει την αναπαραγωγή video, αποδίδοντάς το στην έξοδο σαν info channel. Υποστηρίζει Auto SID remaping που επιτρέπει την αλλαγή της λίστας των προγραμμάτων χωρίς να απαιτείται ο επανασυντονισμός των καναλιών. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία Automatic Recovery Procedure, η οποία σε περίπτωση υπερφόρτωσης αποκλείει προσωρινά τα λιγότερα σημαντικά κανάλια και τα επαναφέρει εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Προγραμματίζεται μέσω web interface από υπολογιστή και μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή rack 19”.

INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TDH HEADEND

Η αγορά σήμερα

30-05-2018

TRIAX TDH HEADEND

Διατίθεται νέα ξενοδοχειακά πακέτα για το TDH Headend της Triax με προεγκατεστημένες μονάδες. Το ένα πακέτο διατίθεται με δυνατότητα επιλογής εισόδου 8 σημάτων από δορυφορικούς ή επίγειους transponders, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ενώ αποδίδει στην έξοδο 4 DVB-T multiplex και 56 IP streams. Το άλλο πακέτο καλύπτει μεγαλύτερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Τεύχος 117

21-05-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας βάζει στο κόσμο των Media, δίνοντάς ειδήσεις που αφορούν το χώρο της τηλεόρασης και τις εξελίξεις που τρέχουν σε αυτόν. Ο Νίκος Μποζιονέλος μέσα από τη στήλη του SPORT+ σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των media και ταυτόχρονα σας παρουσιάζει πώς παίζει μπάλα η ΕΡΤ στο Μουντιάλ. Σ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, όμως, σίγουρα πρέπει να αφιερωθούν πολλές σελίδες. Έτσι, μέσα από το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ποιες ομάδες συμμετέχουν; Τι ρόλο θα παίξει ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.