22/03/2018

Η Astrasat επίσημος διανομέας της Gruppo Fracarro

Στην τεράστια ποικιλία προϊόντων δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής λήψης της Astrasat, έρχεται να προστεθεί δυναμικά ένα ακόμη σημαντικό όνομα της Ευρωπαϊκής αγοράς, η Gruppo Fracarro! Ως επίσημος διανομέας της Gruppo Fracarro πλέον, η Astrasat διαθέτει τα παρακάτω επιτυχημένα προϊόντα της εταιρίας. Το D-MATRIX 4S EVO, το οποίο είναι ένα επαγγελματικό Compact Headend...

Στην τεράστια ποικιλία προϊόντων δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής λήψης της Astrasat, έρχεται να προστεθεί δυναμικά ένα ακόμη σημαντικό όνομα της Ευρωπαϊκής αγοράς, η Gruppo Fracarro! Ως επίσημος διανομέας της Gruppo Fracarro πλέον, η Astrasat διαθέτει τα παρακάτω επιτυχημένα προϊόντα της εταιρίας. Το D-MATRIX 4S EVO, το οποίο είναι ένα επαγγελματικό Compact Headend για χρήση σε ομοαξονικά δίκτυα διανομής τηλεόρασης μικρών και μεσαίων ξενοδοχείων. Δέχεται 4 DVB-S2 σήματα από ανεξάρτητους δορυφορικούς αναμεταδότες και αποδίδει 4 DVB-T/C multiplex. Διαθέτει 2 θύρες Common Interface με λειτουργία FlexCAM, αποκρυπτογραφώντας πολλά προγράμματα που προέρχονται από διαφορετικές δορυφορικές εισόδους, χρησιμοποιώντας το ίδιο CAM. Χάρη στην αρχιτεκτονική "Smart & Pool", οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε είσοδο μπορεί να αποδοθεί σε οποιοδήποτε multiplex εξόδου. Υποστηρίζει αναπαραγωγή video μέσω θύρας USB, ώστε να χρησιμοποιηθεί στην έξοδο σαν infochannel. Ενσωματώνει Auto Remapping λειτουργία, επιτρέποντας την αλλαγή λίστας προγραμμάτων χωρίς να απαιτείται ο επανασυντονισμός των τηλεοράσεων. Υποστηρίζει Automatic Recovery Procedure λειτουργία, αποκλείοντας προσωρινά τα λιγότερο σημαντικά κανάλια σε περίπτωση overflow του συνολικού διαθέσιμου bitrate και τα επαναφέρει μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί. Έτσι, επιτρέπει την συνεχή παροχή υπηρεσίας και αποφεύγει τον αποκλεισμό όλου του stream. Προγραμματίζεται τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω web interface, ενώ αποδίδει σήμα με στάθμη εξόδου 100 dBμV σε κάθε multiplex. Τοποθετείται σε τοίχο ή σε rack 19" με τον κατάλληλο προσαρμογέα. Το δορυφορικό κάτοπτρο Penta 85 Sat Antenna, το οποίο διατίθεται σε διαστάσεις 77,5x77,5 εκατοστών, σε αλουμινένια ή σιδερένια κατασκευή. Διαθέτει απολαβή 39dB και δέχεται μέγιστη κλίση 60 μοιρών. Τη Sigma UHF Antenna, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τις παρεμβολές LTE. Έχει ενσωματωμένο φίλτρο SAW μέσα στο δίπολο, το οποίο επιτρέπει άριστης ποιότητας λήψη σήματος με υψηλή απολαβή. Έχει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και συναρμολογείται εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων. Έχει διπλό ανακλαστήρα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 6 στοιχεία και απολαβή 15dB και με 8 στοιχεία και απολαβή 16dB.                

INFO
  • Astra Sat
  • τηλ: 2310-784232
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.