Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 | 11:28

Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις πολύ λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με καθαρόαιμο ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα...

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις πολύ λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με καθαρόαιμο ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα από 4 ανεξάρτητες πηγές δορυφορικών, επιγείων ή καλωδιακών καναλιών και παρέχουν τα λαμβανόμενα σήματα στην έξοδο τους σε μορφή DVB-C ή DVB-T ή/και IPTV. Η νέα σειρά ανήκει τυπικά στην ClassA και οπτικά μοιάζει με την ClassA. Όμως, επειδή για τον σχεδιασμό της χρησιμοποιήθηκε ευρέως η τεχνογνωσία από το κορυφαίο ikusiflow, η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και οι προδιαγραφές της νέας σειράς είναι κάτι μεταξύ ClassA και ikusiflow, κλείνοντας μάλλον περισσότερο προς το δεύτερο. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  •  Οι μονάδες είναι universal στην είσοδο τους (δέχονται δηλαδή σήματα είτε DVB-S/S2, είτε DVB-T/T2, είτε DVB-C).
  •  Έχουν απόλυτη ανεξαρτησία ακόμα και μεταξύ των εισόδων τους (μπορούμε στην ίδια μονάδα να πάρουμε π.χ. 2 δορυφορικά transponders, ένα επίγειο και ένα καλωδιακό).
  •  Μπορούμε να ρυθμίσουμε την κάθε συχνότητα εξόδου σε όποιο κανάλι θέλουμε και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα κανάλια, όπως κάνουν όλες οι κινέζικες και οι ημιεπαγγελματικές compact κατασκευές.
  •  Οι νέες μονάδες λειτουργούν ΚΑΙ με multistream transponders (με πολλά χρήσιμα ελεύθερα κανάλια – π.χ. γαλλικά & ιταλικά στις 5W).
  •  Η σειρά HTI συνεργάζεται με τις προηγούμενες μονάδες ClassA και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προσθήκη για την επέκταση υφιστάμενων ClassA HeadEnds.

Είναι σαφές ότι η σειρά HTI αποτελεί μια modular καθαρόαιμη επαγγελματική πρόταση προσιτού κοστολογίου, που μας επιτρέπει να “χτίσουμε” τη σύνθεση όπως ακριβώς θέλουμε και δεν έχει καμία σχέση με τις compact ημιεπαγγελματικές μονάδες αμφίβολης προέλευσης, με αθωράκιστες πλακέτες σε ενιαίο κουτί με το γενικό τροφοδοτικό. Είναι μια πραγματικά επαγγελματική λύση με αυτόνομες μονάδες επεξεργασίας πλήρως θωρακισμένες, απομονωμένες και μεταξύ τους και από τα τροφοδοτικά, ώστε να εξασφαλίζεται θερμική ανεξαρτησία και η πλήρης απόρριψη των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων των μονάδων μεταξύ τους, αλλά και με τις μονάδες τροφοδοσίας.

Οι τιμές της νέας σειράς για τον ίδιο αριθμό transmodulators, είναι πρακτικά πολύ χαμηλότερες ακόμα και από τα MTI-800 ή τα HTL, οπότε είναι φανερό ότι η νέα σειρά θα αποτελέσει το νέο best seller της IKUSI για τα αρκετά επόμενα χρόνια. Όλες οι μονάδες είναι ήδη ετοιμοπαράδοτες και οι τιμές τους περιλαμβάνονται στο νέο τιμοκατάλογο της εταιρείας, ο οποίος είναι όπως πάντα διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.ikusi.gr στη θέση: Υποστήριξη - Downloads - τιμοκατάλογοι.

INFO
  • IKUSI Hellas
  • τηλ: 210-9852935

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.