Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 | 11:28

Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις πολύ λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με καθαρόαιμο ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα...

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις πολύ λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με καθαρόαιμο ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα από 4 ανεξάρτητες πηγές δορυφορικών, επιγείων ή καλωδιακών καναλιών και παρέχουν τα λαμβανόμενα σήματα στην έξοδο τους σε μορφή DVB-C ή DVB-T ή/και IPTV. Η νέα σειρά ανήκει τυπικά στην ClassA και οπτικά μοιάζει με την ClassA. Όμως, επειδή για τον σχεδιασμό της χρησιμοποιήθηκε ευρέως η τεχνογνωσία από το κορυφαίο ikusiflow, η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και οι προδιαγραφές της νέας σειράς είναι κάτι μεταξύ ClassA και ikusiflow, κλείνοντας μάλλον περισσότερο προς το δεύτερο. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  •  Οι μονάδες είναι universal στην είσοδο τους (δέχονται δηλαδή σήματα είτε DVB-S/S2, είτε DVB-T/T2, είτε DVB-C).
  •  Έχουν απόλυτη ανεξαρτησία ακόμα και μεταξύ των εισόδων τους (μπορούμε στην ίδια μονάδα να πάρουμε π.χ. 2 δορυφορικά transponders, ένα επίγειο και ένα καλωδιακό).
  •  Μπορούμε να ρυθμίσουμε την κάθε συχνότητα εξόδου σε όποιο κανάλι θέλουμε και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα κανάλια, όπως κάνουν όλες οι κινέζικες και οι ημιεπαγγελματικές compact κατασκευές.
  •  Οι νέες μονάδες λειτουργούν ΚΑΙ με multistream transponders (με πολλά χρήσιμα ελεύθερα κανάλια – π.χ. γαλλικά & ιταλικά στις 5W).
  •  Η σειρά HTI συνεργάζεται με τις προηγούμενες μονάδες ClassA και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προσθήκη για την επέκταση υφιστάμενων ClassA HeadEnds.

Είναι σαφές ότι η σειρά HTI αποτελεί μια modular καθαρόαιμη επαγγελματική πρόταση προσιτού κοστολογίου, που μας επιτρέπει να “χτίσουμε” τη σύνθεση όπως ακριβώς θέλουμε και δεν έχει καμία σχέση με τις compact ημιεπαγγελματικές μονάδες αμφίβολης προέλευσης, με αθωράκιστες πλακέτες σε ενιαίο κουτί με το γενικό τροφοδοτικό. Είναι μια πραγματικά επαγγελματική λύση με αυτόνομες μονάδες επεξεργασίας πλήρως θωρακισμένες, απομονωμένες και μεταξύ τους και από τα τροφοδοτικά, ώστε να εξασφαλίζεται θερμική ανεξαρτησία και η πλήρης απόρριψη των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων των μονάδων μεταξύ τους, αλλά και με τις μονάδες τροφοδοσίας.

Οι τιμές της νέας σειράς για τον ίδιο αριθμό transmodulators, είναι πρακτικά πολύ χαμηλότερες ακόμα και από τα MTI-800 ή τα HTL, οπότε είναι φανερό ότι η νέα σειρά θα αποτελέσει το νέο best seller της IKUSI για τα αρκετά επόμενα χρόνια. Όλες οι μονάδες είναι ήδη ετοιμοπαράδοτες και οι τιμές τους περιλαμβάνονται στο νέο τιμοκατάλογο της εταιρείας, ο οποίος είναι όπως πάντα διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.ikusi.gr στη θέση: Υποστήριξη - Downloads - τιμοκατάλογοι.

INFO
  • IKUSI Hellas
  • τηλ: 210-9852935

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.