Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 | 11:25

TVIP IPTV S-Box

Η εταιρία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή νέων συσκευών IPTV Box, μάρκας TVIP S-Box. Οι συσκευές TVIP S-Box είναι μικροσκοπικών διαστάσεων media players που βασίζονται σε λογισμικό Linux ή Android και είναι απόλυτα συμβατές με το Middlware Stalker για σύνδεση του χρήστη σε portals IPTV υπηρεσιών. Εκτελούν επίσης αναπαραγωγή multimedia...
Η εταιρία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή νέων συσκευών IPTV Box, μάρκας TVIP S-Box. Οι συσκευές TVIP S-Box είναι μικροσκοπικών διαστάσεων media players που βασίζονται σε λογισμικό Linux ή Android και είναι απόλυτα συμβατές με το Middlware Stalker για σύνδεση του χρήστη σε portals IPTV υπηρεσιών. Εκτελούν επίσης αναπαραγωγή multimedia αρχείων με εξωτερικούς υπότιτλους. Η Tronix διαθέτει όλη τη γκάμα των συσκευών TVIP S-Box, καλύπτοντας έτσι όλα τις ανάγκες των πελατών. Τα μοντέλα v.410, v.412 SE, v.415 SE λειτουργούν με Linux ή Android 4.4 KitKat, διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S805 στα 1.5GHz και έχουν μνήμη RAM 512MB και FLASH 4GB NAND. Εξοπλίζονται με HDMI θύρα που δίνει στην τηλεόραση Full HD (1920x1080) ανάλυση, διαθέτουν μία θύρα USB και θύρα Ethernet για σύνδεση στο internet, ενώ τα v.412 SE και v.415 SE έχουν και ενσωματωμένο Wi-Fi. Το v.501 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και ενσωματωμένο Wi-Fi, διαθέτει όμως ταχύτερη μνήμη FLASH eMMC αντί για NAND και εξοπλίζεται με δύο θύρες USB, ενώ ακολουθεί το σχεδιασμό των ισχυρότερων μοντέλων v.600 και v.605. Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905X στα 1.5GHz και έχουν μνήμη RAM 1GB και FLASH 8GB. Διαθέτουν δύο θύρες USB και θύρα Ethernet, ενώ το v.605 έχει και ενσωματωμένο Wi-Fi. Λειτουργούν με Linux ή Android 8.0 Oreo, ενώ υποστηρίζουν UHD ανάλυση 3840x2160 (HDR) και συμπίεση H.265/HEVC.
INFO
  • Tronix
  • τηλ: 2317003685-2317003686

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI LR 22

Η αγορά σήμερα

23-07-2019

WISI LR 22

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics το νέο οπτικό Node LR 22 της Wisi. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης οπτικό mini Node που είναι πλήρως συμβατό για εφαρμογές DOCSIS 3.1 σε FTTC ή FTTB δίκτυα οπτικής ίνας. Έχει ενσωματωμένους διαχωριστές / διακλαδωτές εξόδου για ευέλικτη διαμόρφωση των δύο εξόδων RF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.