Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 | 11:43

DrayTek Vigor2926L: Έρχεται η νέα σειρά LTE routers με διπλή υποδοχή SIM

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς LTE router, Vigor2620L, σχεδιασμένο να καλύψει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και των οικιακών χρηστών...

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς LTE router, Vigor2620L, σχεδιασμένο να καλύψει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και των οικιακών χρηστών.

Τα μοντέλα της σειράς αποτελούνται από VDSL2/ADSL2+ modem routers με υποδοχή για τοποθέτηση δύο SIM και σύνδεση μέσω του 3G/4G δικτύου χωρίς να απαιτείται η χρήση 3G/4G USB modem. Υποστηρίζουν 2 ταυτόχρονα VPN tunnels και παρέχουν bandwidth management προσφέροντας per-host bandwidth και session limitation, Layer 3 QoS και VoIP traffic prioritization.  Επιπλέον, πολιτικές φιλτραρίσματος αποτρέπουν τη σπατάλη πόρων bandwidth σε δαπανηρές, από πλευράς κατανάλωσης bandwidth, δικτυακές εφαρμογές.

Σε επίπεδο ασφαλείας, τα μοντέλα της σειράς Vigor2620L διαθέτουν SPI firewall, content filtering και DoS defense για επιπλέον προστασία του τοπικού δικτύου. Επιτρέπουν τη διαχείριση του εισερχόμενου και εξερχόμενου traffic βασιζόμενο σε επιλεγμένες εφαρμογές, URL keywords, DNS keywords και κατηγορίες website, ενώ κανόνες μπορούν να οριστούν για συγκεκριμένες IP διευθύνσεις και να λειτουργήσουν προγραμματισμένα.

Επιπλέον, το ασύρματο μοντέλο της σειράς, Vigor2620Ln, υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11n και διαθέτει ενσωματωμένες κεραίες για την ασύρματη σύνδεση των χρηστών.

Η σειρά DrayTek Vigor2620L θα είναι εμπορικά διαθέσιμη στο τέλος Φεβρουαρίου μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

INFO
  • LEXIS Πληροφορική Α.Ε.
  • τηλ: Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.