23/07/2019

Ήρθε το Μαγικό Τζάμι στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές. Πρόκειται για το “Μαγικό Τζάμι”, το οποίο είναι ένα φιλμ με αυτοκόλλητη τη μία επιφάνειά του για να κολλάει σε τζάμι. Προσκολλάται σε οποιοδήποτε τζάμι...

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές. Πρόκειται για το “Μαγικό Τζάμι”, το οποίο είναι ένα φιλμ με αυτοκόλλητη τη μία επιφάνειά του για  να κολλάει σε τζάμι. Προσκολλάται σε οποιοδήποτε τζάμι (μονό, διπλό, τριπλό, αλεξίσφαιρο, plexiglass κ.λπ.), ενώ προσφέρεται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης, έτοιμο για επικόλληση και χρήση. Κάθε κομμάτι συνοδεύεται από  μετασχηματιστή 220V σε 48V και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Με το πάτημα του τηλεχειριστηρίου μετατρέπει το τζάμι από διαφανές σε αδιαφανές (άσπρο γαλακτώδες) και το αντίστροφο. Στη διάφανη μορφή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα ως εσωτερικά χωρίσματα γραφείων, αιθουσών συσκέψεων και γενικότερα ως τζάμια εσωτερικού χώρου, ως υαλοπίνακες εξωτερικών παραθύρων και θυρών αντί για κουρτίνες, ως βιτρίνες καταστημάτων, ή ως υαλότοιχοι εσωτερικοί όπως οι διαφανείς τοίχοι που συνηθίζονται να τοποθετούνται στα μπάνια. Όταν είναι σε αδιαφανή μορφή, μετατρέπει το τζάμι σε μια τέλεια οθόνη οπίσθιας προβολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως: Βιτρίνες καταστημάτων μπορούν να μετατρέπονται σε γιγαντοοθόνες προβολής, με έναν προβολέα που τοποθετείται στο εσωτερικό της βιτρίνας (π.χ. στην οροφή της) για να προβάλλει διαφημιστικά  μηνύματα, ώστε να τα βλέπουν οι διερχόμενοι. (Όλοι οι προβολείς έχουν την επιλογή "Οπίσθια Προβολή"). Επίσης, δυνατότητα προβολής σε τζαμαρίες, π.χ. τζαμαρία που βλέπει σε κήπο, με τον προβολέα μέσα στο σπίτι και τους θεατές έξω στον κήπο, ή προβολή σε τζάμια εσωτερικών χώρων (πχ. σουπερμάρκετ, γραφεία κ.λπ.). Το Μαγικό Τζάμι αποτελεί την φθηνότερη, ευκολότερη και εντυπωσιακότερη λύση για προβολή πάνω σε βιτρίνα, ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια. Μπορείτε να παραγγείλετε και δείγματα διαστάσεων 40x70 εκατοστών (όσο δηλαδή η οθόνη μιας τηλεόρασης 32") σε μορφή φιλμ, ή επικολλημένο σε plexiglass, για να το μεταφέρετε και να το επιδεικνύετε σε πιθανούς πελάτες.

INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835000
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.