Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
mcelliot_g | 18-January-2020 | 14:26:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
geoavlonitis | 18-January-2020 | 11:59:18

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
tasos.cz | 18-January-2020 | 11:55:18

Αθλητικές Μεταδόσεις
maarinos | 18-January-2020 | 11:16:18

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
bill82 | 18-January-2020 | 8:52:18

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 | 10:20

Ήρθε το Μαγικό Τζάμι στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές. Πρόκειται για το “Μαγικό Τζάμι”, το οποίο είναι ένα φιλμ με αυτοκόλλητη τη μία επιφάνειά του για να κολλάει σε τζάμι. Προσκολλάται σε οποιοδήποτε τζάμι...

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές. Πρόκειται για το “Μαγικό Τζάμι”, το οποίο είναι ένα φιλμ με αυτοκόλλητη τη μία επιφάνειά του για  να κολλάει σε τζάμι. Προσκολλάται σε οποιοδήποτε τζάμι (μονό, διπλό, τριπλό, αλεξίσφαιρο, plexiglass κ.λπ.), ενώ προσφέρεται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης, έτοιμο για επικόλληση και χρήση. Κάθε κομμάτι συνοδεύεται από  μετασχηματιστή 220V σε 48V και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Με το πάτημα του τηλεχειριστηρίου μετατρέπει το τζάμι από διαφανές σε αδιαφανές (άσπρο γαλακτώδες) και το αντίστροφο. Στη διάφανη μορφή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα ως εσωτερικά χωρίσματα γραφείων, αιθουσών συσκέψεων και γενικότερα ως τζάμια εσωτερικού χώρου, ως υαλοπίνακες εξωτερικών παραθύρων και θυρών αντί για κουρτίνες, ως βιτρίνες καταστημάτων, ή ως υαλότοιχοι εσωτερικοί όπως οι διαφανείς τοίχοι που συνηθίζονται να τοποθετούνται στα μπάνια. Όταν είναι σε αδιαφανή μορφή, μετατρέπει το τζάμι σε μια τέλεια οθόνη οπίσθιας προβολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως: Βιτρίνες καταστημάτων μπορούν να μετατρέπονται σε γιγαντοοθόνες προβολής, με έναν προβολέα που τοποθετείται στο εσωτερικό της βιτρίνας (π.χ. στην οροφή της) για να προβάλλει διαφημιστικά  μηνύματα, ώστε να τα βλέπουν οι διερχόμενοι. (Όλοι οι προβολείς έχουν την επιλογή "Οπίσθια Προβολή"). Επίσης, δυνατότητα προβολής σε τζαμαρίες, π.χ. τζαμαρία που βλέπει σε κήπο, με τον προβολέα μέσα στο σπίτι και τους θεατές έξω στον κήπο, ή προβολή σε τζάμια εσωτερικών χώρων (πχ. σουπερμάρκετ, γραφεία κ.λπ.). Το Μαγικό Τζάμι αποτελεί την φθηνότερη, ευκολότερη και εντυπωσιακότερη λύση για προβολή πάνω σε βιτρίνα, ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια. Μπορείτε να παραγγείλετε και δείγματα διαστάσεων 40x70 εκατοστών (όσο δηλαδή η οθόνη μιας τηλεόρασης 32") σε μορφή φιλμ, ή επικολλημένο σε plexiglass, για να το μεταφέρετε και να το επιδεικνύετε σε πιθανούς πελάτες.

INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835000
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.