Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
mcelliot_g | 18-January-2020 | 14:26:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
geoavlonitis | 18-January-2020 | 11:59:18

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
tasos.cz | 18-January-2020 | 11:55:18

Αθλητικές Μεταδόσεις
maarinos | 18-January-2020 | 11:16:18

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
bill82 | 18-January-2020 | 8:52:18

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 | 11:09

WISI OM 20 064S

Το OM 20 064S είναι το νέο micro Headend της Wisi, το οποίο μπορεί να διαμορφώνει 6 σήματα από δορυφορικούς DVB-S/S2/S2X αναμεταδότες σε IP streams, 128 SPTS (Single Program Transport Stream) προγραμμάτων. Τα SPTS προγράμματα μπορούν να τροφοδοτούν απευθείας ένα IP δίκτυο, κάτι που καθιστά το OM 20 064S ιδανική λύση...

Το OM 20 064S είναι το νέο micro Headend της Wisi, το οποίο μπορεί να διαμορφώνει 6 σήματα από δορυφορικούς DVB-S/S2/S2X αναμεταδότες σε IP streams, 128 SPTS (Single Program Transport Stream) προγραμμάτων. Τα SPTS προγράμματα μπορούν να τροφοδοτούν απευθείας ένα IP δίκτυο, κάτι που καθιστά το OM 20 064S ιδανική λύση για παροχή IPTV τηλεόρασης σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Η μονάδα επιτρέπει την ελεύθερη επιλογή IP διευθύνσεων στην έξοδο, ενώ υποστηρίζει αυτόματη δημιουργία λίστας αναπαραγωγής m3u για εύκολη ρύθμιση. Εξοπλίζεται με 4 υποδοχές CI, κάτι που το καθιστά ιδανική λύση για κεντρική αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών pay-TV. Διαθέτει δυνατότητα πολυπλεξίας πριν από τις υποδοχές CI, επιτρέποντας στον εγκαταστάτη να συνδυάζει υπηρεσίες από διαφορετικούς αναμεταδότες για να αποκρυπτογραφούνται μέσω μίας μόνο έξυπνης κάρτας, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότερη χρήση των επαγγελματικών CAM. Μπορεί να τροφοδοτείται μέσω USB ή μέσω σύνδεσης LAN με εξωτερικό περιεχόμενο video μορφής TS, ώστε να το αποδίδει στην έξοδο ως ροή μεταφοράς (transport stream) καναλιού παρουσίασης (info channel). Έχει ενσωματωμένο 4 σε 6 switch matrix, που μειώνει τη διαδικασία της εγκατάστασης και υποστηρίζει το πρωτόκολλο DiSEqC 1.0 και Unicable που επιτρέπει λήψη περισσότερων δορυφόρων. Προγραμματίζεται και ελέγχεται τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω web interface από υπολογιστή, ενώ έχει και ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth για πρόσβαση από smartphone και tablet. Διαθέτει εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και έχει διαστάσεις 272x196x75 χιλιοστών.

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.