Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 20-January-2020 | 8:50:20

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 20-January-2020 | 8:11:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 20-January-2020 | 7:56:20

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 20-January-2020 | 1:54:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:13:20

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 | 11:00

AMIKO MOBILE TRACKER BT COMBO

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων.

Αναλυτής ψηφιακού και αναλογικού σήματος μέσω Bluetooth

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων. Διαθέτει προστασία και ένδειξη βραχυκυκλώματος LNB, ενώ δίνει εξαιρετικά γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις με υψηλή ευαισθησία. Δίνει ανάλυση φάσματος σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού και ανιχνεύει μήνυμα σήματος από τον αναμεταδότη. Διαθέτει δορυφορικό σύστημα ευθυγράμμισης του κατόπτρου, με υπολογισμό και μέτρηση του αζιμούθιου και της ανύψωσης. Υποστηρίζει DiSEqC1.0, DiSEqC1.2, USALS, SCD (Single Cable Distribution) και SCD2. Μετράει CNR, CBER, VBER (DVB-S), LBER (DVB-S2) και δίνει ηχητική ειδοποίηση κλειδώματος του σήματος. Μετράει επίσης DVB-T/T2 και DVB-C/C2 σήματα, δίνοντας ανάλυση φάσματος και ενδείξεις ισχύος, SNR, CBER, Symbol Rate, VBER (DVB-T), LBER (DVB-T2), PER (DVB-C/J83B) και LBER (DVB-C2). Εξοπλίζεται με USB θύρα που χρησιμοποιείται για αναβάθμιση του λογισμικού και έχει ενσωματωμένο Bluetooth με μεγάλη εμβέλεια εκπομπής που φτάνει τα 15 μέτρα. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου γρήγορης φόρτισης που μπορεί να δώσει περίπου 3 ώρες αυτονομία λειτουργίας, η οποία καταναλώνει χαμηλό ποσοστό ενέργειας και διατηρείται για πολύ μεγάλο διάστημα σε κατάσταση αναμονής.

Astra Sat, τηλ.: 2310-784232.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.