Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 | 11:00

AMIKO MOBILE TRACKER BT COMBO

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων.

Αναλυτής ψηφιακού και αναλογικού σήματος μέσω Bluetooth

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων. Διαθέτει προστασία και ένδειξη βραχυκυκλώματος LNB, ενώ δίνει εξαιρετικά γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις με υψηλή ευαισθησία. Δίνει ανάλυση φάσματος σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού και ανιχνεύει μήνυμα σήματος από τον αναμεταδότη. Διαθέτει δορυφορικό σύστημα ευθυγράμμισης του κατόπτρου, με υπολογισμό και μέτρηση του αζιμούθιου και της ανύψωσης. Υποστηρίζει DiSEqC1.0, DiSEqC1.2, USALS, SCD (Single Cable Distribution) και SCD2. Μετράει CNR, CBER, VBER (DVB-S), LBER (DVB-S2) και δίνει ηχητική ειδοποίηση κλειδώματος του σήματος. Μετράει επίσης DVB-T/T2 και DVB-C/C2 σήματα, δίνοντας ανάλυση φάσματος και ενδείξεις ισχύος, SNR, CBER, Symbol Rate, VBER (DVB-T), LBER (DVB-T2), PER (DVB-C/J83B) και LBER (DVB-C2). Εξοπλίζεται με USB θύρα που χρησιμοποιείται για αναβάθμιση του λογισμικού και έχει ενσωματωμένο Bluetooth με μεγάλη εμβέλεια εκπομπής που φτάνει τα 15 μέτρα. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου γρήγορης φόρτισης που μπορεί να δώσει περίπου 3 ώρες αυτονομία λειτουργίας, η οποία καταναλώνει χαμηλό ποσοστό ενέργειας και διατηρείται για πολύ μεγάλο διάστημα σε κατάσταση αναμονής.

Astra Sat, τηλ.: 2310-784232.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Τεύχος 134

23-10-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για ένα νέο, επώνυμο TV Box που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε άμεσα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ΑΜΙΚΟ A6N που ανήκει στη σειρά OTT της Amiko και λειτουργεί με Android 7.1.2 Nougat. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 2.0GHz και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4Κ@60Hz. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο του TV box και της τηλεόρασης. Έρχεται με προ-εγκατεσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.