Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 30-March-2020 | 14:30:30

Καλώς ορίσατε στο forum του SatLeo.gr
Ilias11 | 30-March-2020 | 12:31:30

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
bill82 | 30-March-2020 | 10:45:30

Tεχνικά θέματα
HermesTnT | 30-March-2020 | 9:43:30

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 23:46:29

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 | 11:00

AMIKO MOBILE TRACKER BT COMBO

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων.

Αναλυτής ψηφιακού και αναλογικού σήματος μέσω Bluetooth

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του ολοκαίνουριου Mobile Tracker BT Combo της Amiko. Πρόκειται για έναν δορυφορικό, καλωδιακό και επίγειο αναλυτή DVB και αναλογικών σημάτων, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση mobile εφαρμογής μέσω σύνδεσης Bluetooth από το smartphone. Υποστηρίζει μετρήσεις DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2 και ATV σημάτων. Διαθέτει προστασία και ένδειξη βραχυκυκλώματος LNB, ενώ δίνει εξαιρετικά γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις με υψηλή ευαισθησία. Δίνει ανάλυση φάσματος σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού και ανιχνεύει μήνυμα σήματος από τον αναμεταδότη. Διαθέτει δορυφορικό σύστημα ευθυγράμμισης του κατόπτρου, με υπολογισμό και μέτρηση του αζιμούθιου και της ανύψωσης. Υποστηρίζει DiSEqC1.0, DiSEqC1.2, USALS, SCD (Single Cable Distribution) και SCD2. Μετράει CNR, CBER, VBER (DVB-S), LBER (DVB-S2) και δίνει ηχητική ειδοποίηση κλειδώματος του σήματος. Μετράει επίσης DVB-T/T2 και DVB-C/C2 σήματα, δίνοντας ανάλυση φάσματος και ενδείξεις ισχύος, SNR, CBER, Symbol Rate, VBER (DVB-T), LBER (DVB-T2), PER (DVB-C/J83B) και LBER (DVB-C2). Εξοπλίζεται με USB θύρα που χρησιμοποιείται για αναβάθμιση του λογισμικού και έχει ενσωματωμένο Bluetooth με μεγάλη εμβέλεια εκπομπής που φτάνει τα 15 μέτρα. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου γρήγορης φόρτισης που μπορεί να δώσει περίπου 3 ώρες αυτονομία λειτουργίας, η οποία καταναλώνει χαμηλό ποσοστό ενέργειας και διατηρείται για πολύ μεγάλο διάστημα σε κατάσταση αναμονής.

Astra Sat, τηλ.: 2310-784232.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.