Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
thodorisk | 18-January-2020 | 20:30:18

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
nektarios 1451 | 18-January-2020 | 20:30:18

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 18-January-2020 | 19:55:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
vasilisp | 18-January-2020 | 19:30:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
giannis 6 | 18-January-2020 | 19:19:18

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 | 11:01

TERRA S3C32

Μια νέα σειρά πολυκάναλων transmodulators κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την DaiSat Electronics. Πρόκειται για τη σειρά Terra S3C32 που περιλαμβάνει τα μοντέλα S3C32VB και S3C32WB, τα οποία διαθέτουν από δύο εισόδους που μπορούν να δέχονται έως 32 DVB-S/S2 σήματα από 8 διαφορετικούς δορυφόρους, ώστε να τα επεξεργάζονται και...

Νέα σειρά πολυκάναλων Transmodulators DVB-S/S2 σε DVB-C

Μια νέα σειρά πολυκάναλων transmodulators κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την DaiSat Electronics. Πρόκειται για τη σειρά Terra S3C32 που περιλαμβάνει τα μοντέλα S3C32VB και S3C32WB, τα οποία διαθέτουν από δύο εισόδους που μπορούν να δέχονται έως 32 DVB-S/S2 σήματα από 8 διαφορετικούς δορυφόρους, ώστε να τα επεξεργάζονται και να τα μετατρέπουν στην RF έξοδο σε 16 και 32 DVB-C κανάλια αντίστοιχα. Τα κανάλια εξόδου έχουν QAM διαμόρφωση και βρίσκονται στο εύρος συχνοτήτων 48-858MHz, ενώ το σήμα έχει στάθμη 90dBμV με υψηλό MER ≥43dB. Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επαναπολυπλέκτη τους, οι μονάδες επιτρέπουν την επιλογή οποιουδήποτε προγράμματος από την είσοδο και την ανάθεσή του σε οποιοδήποτε κανάλι εξόδου. Εξοπλίζονται με USB-A θύρα που μέσω ενός stick μπορεί να δέχεται την εισαγωγή ενός MPEG-2 TS αρχείου, ώστε να το αποδίδει στην έξοδο σαν info channel. Διαθέτουν επίσης θύρα Ethernet RJ-45 που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο, ώστε να μπορούν να προγραμματιστούν μέσω web interface από υπολογιστή. Παρέχουν δυνατότητες επεξεργασίας TS, επαναφοράς PCR, αναγέννησης PSI/SI, γεννήτριας NIT και ελέγχου PMT. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δέχονται χειροκίνητη εισαγωγή κλειδιών BISS που τους δίνει τη δυνατότητα να αποδίδουν στην έξοδο και κρυπτογραφημένα προγράμματα, όπως αυτά των DIGEA από το δορυφόρο Eutelsat 3E και ΕΡΤ από τον Hellas Sat 39E. Κάθε μονάδα έχει δύο ενσωματωμένα τροφοδοτικά που εξασφαλίζουν σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος. Διαθέτουν compact και fanless κατασκευή χωρίς ανεμιστήρες, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή rack 19”.

Daisat, τηλ.: 210-6828991.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.